Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
TTPOD T1(e) su dual driver bubice, slične JVC HA-FXT90 koje sami imao, a koje ima i kefalo. JVC mogu da se nađu na aliju za oko 20evra, lepše su od ttpod, ne bih znao kakav je zvuk na ttpod, ali na jvc je odličan što mogu da potvrde svi koji su probali...

Jel imao neko iskustva sa HP bubicama?

S obzirom da me mrzi da idem do banke, i da mi se ne ceka jedno mesec dana, mozda i duze sa Ali Expressa, razmisljao sam da pazarim ove u Tehnomaniji

http://www.tehnomanija.rs/slusalice/hewlett-packard-slusalice-sa-mikrofonom-j8h42aa.html

Dakle tako nesto do 2K, trebaju mi bubice sa mikrofonom prvenstveno zato sto je duzi 3.5 jack, na Lumia-i 550 sam primetio da mi slabo hvataju slusalice koje imaju kraci jack odnosno bez mikrofona.. Ima li nesto dobro u BG, za nekog koga bas mrzi da ceka Alli? :)

Poredjenje dimenzija telefona sa 4.7'' ekranom (L550) vs AT CKX9 :d

Uh al izgledaju mocno te tvoje Audio Tehnica.
Meni rikinule jedne solidne Sonijeve,malo bolje od MH750 modela i narucih one Panasonic od 1200 din iz Tehnomanije(ne znam tacno oznaku,znam da su ih hvalili ovde na forumu).Nisam pri lovi bas sad,ali bih ganjao i ja neke AT. :)

Kakve su Piston 2.1? Je l' su u rangu sa Skullcandy Ink'd 2? Vidim da su Xiaomi slusalice popularne i hvaljene, pa bih da narucim neke, ove mi se svidjaju kako izgledaju. Samo da se ne kvare brzo, Ink'd su mi trajale skoro godinu dana.

Poslednja izmena:
Kupih prve "wirelles" bubice, u pitanju je Phillips TX2BTBK model sa NFC i Bluetooth povezivanjem:
http://www.philips.com.hk/en/c-p/TX2BTBK_00/wireless-bluetooth-headphones

Jako lepo izgledaju i kvalitet izrade je na zavidnom nivou, nema pucketanja plastike, kabal između sluški takođe kvalitetne izrade. Što se tiče zvuka, ovaj model je bukvalno za one koji vole da im bas oduva mozak, gruva na sve strane, srednji su precizni ali se po meni malo muči sa visokim. Od bubica trenutno imam Akg K376 model već par godina i Senn Cx680 Sport za trčanje koje su još matorije. Imao sam dugo Senn IE8 al sam ih prodao na kraju jer ih više nisam koristio na svirkama. Što se tiče razlike, Phillips je oduvao CX680 u svakom smislu, iako napominjem da su Senn sluške za trčanje i vežbanje i kao takve su mi nezamenljive, properem ih vodom i ko nove su. U odnosu na K376 bas je definitivno mnogo jači, možda ne i precizniji, K376 imaju svoju tačku zbog kojih volim da slušam Metal/Rock/Progresivu na njima, u srednjim su mi modeli ujednačeni iako zvučno imaju različitu sliku. U pitanju su nijanse i ko kakav zvuk preferira. Sa visokim mislim da K376 ipak pobeđuje, mada i one nisu neke sluške koje daju dobre visoke...šteta što nemam Senn IE8 koje su mi bile perfektne u tom periodu.
Što se tiče same komfornosti, oseća se blaga težina kad stavite sluške i tripujem se da će ovaj bluetooth da mi ozrači glavu iza...no dobro, to mi je prvobitni utisak. Videćemo dalje.

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi, planiram da potrosim do 20$ pa ako moze neko da da neku asistenciju :) (inear)
Koristicu ih na meizu mx4 pro koji ima poboljsan izlaz kako oni tamo kazu.
Unpred hvala

Poslednja izmena:
Znam da nije teško biti lenj :d ali ako ipak prelistaš temu 10-tak 15 stranica unazad pronaći ćeš nekoliko odličnih preporuka zajedno sa impresijama ljudi koji su pazarili...

http://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html
Vredi li odavde uzimati i da li je ovo realna cena?

Ja sam tu uzeo. Realna je dok ne izadje sledeci model, tada spuste na 12-13 dolara... Tako svaki put.

Ne znam kako rade ostali kineski sajtovi, ali kod GB mi se svidja sto sam do sad kupio 3-4 artikla... i kada sam napisao review i okacio snimke, dobio sam skoro 8 dolara u poenima (ukupno sa sve onim poenima sto dobijem kada vec narucim nesto i kada mi stigne nesto)....

Nazad
Vrh Dno