A znaci sad je bitan hemijski sastav znoja? :d
Daj bre, lepo priznaj da si bezveze pljuvao nesto sto nisi ni pipnuo
Mada da si dotakao hd7 naravno da bi pomislio da su od kineske plastike, to i jeste taj prvi utisak ali svaka im cast za konstrukciju/zilavost-durability

Opasne padove prezivese kao da su stvarno AKG K serije a ne neki tamo iskopirani plastikaneri..
Verujem da su Dark Mag. slusalice dosta koriscene ali i moje su, i u kuci a i u dvoristu, dok radim itd

A leti su grejale usi, to je nemoguce izbeci jer nemam klimu a jastucici su od skaja aka lazna koza :d
Sto se mene tice neocekivano odlicna ocena za izdrzljivost ali su neki materijali socijala, to je cinjenica, npr plastika skoljki.
A sto se tice ovih drugih, jesam iskesirao malo vise za AT i isplatilo se. Ali verujem da bi se isto tako isplatilo i da sam kupio Xioaomi P2 od 20e

Samo sto me smaralo narucivanje i morao sam da probam ove kad ih vec toliko hvale.
Vidiš kako iskustvo igra.
O tome si sigurno pročitao mnogo, i ja sam ali nisam vjerovao.
A sad kad ti to kažeš pretpostavljam da ima nešto.
Sa tehničke strane je ispravno očekivati da burn in da rezultat.
Ipak je drajver mehanička stvar i treba da se razradi.
Kod HD7 posle burn in-a visoki su se unormalili, cak i na ''svetlom'' xonaru DG. I bas je postao precizniji.
Ali posto pricamo o AT - imam 2 lossless kolekcije burn in ''materijala''. Koga zanima moze da me pita na pp, poslacu link.
I posto sam procitao da savetuju burn in ovih slusalica i da ''potpisuju'' primetno unapredjenje zvuka potrudio sam se da ih ostavim da se prze sto duze uz tu plejlistu. Drajveri su dinamicki 13.5mm, jedni od najvecih u in ear svetu gde je maksimalna velicina 16mm kod nekih modela visoke klase.
Rezultat je opste poboljsanje zvuka. Blago Sssss iz odredjenih zenskih vokala i jos neke nesavrsenosti visokih tonova su nestale, srednji kao da su se probili kroz opnu koja im je smetala a bas vise nije prejak vec dosta precizniji, definisaniji i bez bloat efekta. Nema sanse da je placebo, jednostavno sad mogu da slusam akusticnu, jazz, rock, klasicnu muziku, vokale a da kazem da je zvuk blizu sjajnog. U isto vreme bas je postao jos bolji, jednom recju - sjajan i univerzalan zvuk za in ear uz neverovatan osecaj prostora za ovu klasu :smoke:
Mada da se ne lazemo, neko ko ima opremu od 500, 1000e, slusa samo odredjene zanrove i koristi otvorene premium slusalice sigurno nece biti ovoliko zadovoljan sa jednim in ear.
Ne treba ocekivati toliko od proizvoda od 80e, ne postoje dzabe in ear od 500e+.