Stigle AT. Ima vremena za detaljnije preslusavanje i poredjenje ali ovako na prvu loptu - za svoju cenu to su sjajne in ear slusalice u svakom mogucem smislu, od sadrzaja pakovanja preko materijala/izrade do zvuka.
Ukratko -
potvrda pojma premium 
Svaka cast AT!
Za sada ne mogu da nadjem bukvalno nikakvu manu osim sto deluju cudno (nekima i ruzno), velike su a kabl mi deluje kao da nema 1.2m vec 1.1m otprilike, provericu to.
Uz slusalice dolazi odlicno izradjena futrola za nosenje u kojoj je dodatna operema:
Bas me zanima kako ovi sundjerasti tripovi uticu na zvuk.
Trenutno ih koristim sa fabrickom ''opremom'' i prvo stavljanje u usi je dosta cudno, zbog izgleda slusalica a i ove sil. kuke. I u tom pocetku stvaraju manji osecaj nelagodnosti ali to traje kratko. Ova kandza ih drzi kao super lepak tako da su verovatno odlicne za trcanje i druge sportove. Izrada je vrhunska, nema dela koji deluje jeftino i lose odradjeno, kabl je flat i veoma kvalitetan. Ocekujem da ce sluske raditi bar 3-4 godine.
E sad zvuk - ukratko zvuk razbija

posebno u kombinaciji sa fiio e10k ali i na sony telefonu se cuju dovoljno glasno ali ne i preglasno, limit je imp. od 32 oma a i osetljivost je niza (104dB) od stock sony bubica (16oma, 115dB). Tako da su skroz upotrebljive i na telefonu ali tek uz fiio grme kako mogu i to bez ikakve distorzije. Max. ulazna snaga je 20mW sto je iznad proseka klase..
Definitivno najbolje in ear slusalice koje sam ikada probao, zvuk je zabavan za slusanje, izuzetno detaljan, cist, dinamican ali bez preterivanja u bilo kom opsegu (iako su malo v shaped ili u shaped) jednostavno sve je u skladu sa onim sto se reklamira (sonic fuel). A to sam i trazio
Sahranile su Senn cx150 a primetno su bolje i od Sony MH750. Svaki zanr koji sam probao zvuci odlicno a neki i sjajno (agresivna, dinamicna muzika raznih zanrova) pa mogu da posluze i za privremeni adrenalinski boost :d
Najvise iznenadjuje osecaj prostora, soundstage/sirina/punoca zvuka, kao da nosim neke over a ne in ear slusalice :smoke:, bukvalno nikada do sada nisam cuo nesto slicno sa in ear sluskama! To je verovatno zbog velikih 13.5mm drajvera i par otvora koji doprinose tom osecaju prostora, vazduha u zvuku pa je cak i slusanje dzeza, akusticne i klasicne muzike pravo uzivanje. Kad nadjem vremena probacu ih i u nekim igrama.
Ali zato malo vise sire zvuk u okruzenje od sony mh750 sto je verovatno posledica vecih drajvera/sitnih otvora. Izolacija je solidna/odlicna, zavisi ko ja na sta navikao, mislim da nece biti nikakvih problema u bucnim okruzenjima.
Za sada 9.5/10 za 80e koliko sam platio (dostava za dz). Apsolutna preporuka ali mislim da maksimum moze da se ocekuje samo sa pojacalom i boljim dac-om (minimum neki noviji plejer ili telefon sa jakim izlazom mada cu proveriti jos). A bas me zanima i koji im je limit tj da li mogu da zvuce jos ubedljivije na nekom dac-u koji je bolji od fiia.
Imam samo 1 foto. koja nije uspela pa sam je dodatno unistio filterima :d
Koga zanima vise fotografija i jos neke detalje ima u ovom opisu -
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2581215