Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Nisam poslusao nista od tih modela koje razmatras :(
CX300 su mi solidne, al' me zamaraju za duze slusanje.
Generalno mi ne prijaju bubice... :-/

Sudeci po kritikama sa interneta, cx300 su malo koga ostavile ravnodusnim. No, cena im je previsoka za nase prilike (4audio - 57e).
Inace, kad izadjes u grad nosis klasicne sluske ili?
Cinjenica je da bubice ne prijaju svakome na duze slusanje, ali ja ih i ne koristim toliko cesto.

Sudeci po kritikama sa interneta, cx300 su malo koga ostavile ravnodusnim. No, cena im je previsoka za nase prilike (4audio - 57e).
Inace, kad izadjes u grad nosis klasicne sluske ili?
Cinjenica je da bubice ne prijaju svakome na duze slusanje, ali ja ih i ne koristim toliko cesto.

Ne vadim dupe iz auta :), tako da sluske slusam samo na poslu i to one klasicne, sto obuhvataju celo uho.

Delija ti si moj covek i ja obicno kad okolini ne prija sta slusam, inace zivim u manjem gradu tako da svugde autom i muzika iz auta, al mene odusevljava sto sluske kako pojacavas uopste se ne guse, zadrzavaju i cistinu i pored glasnoce, sto nisam imao prilike da vidim sa mnogim drugim slusalicama, mada nisam neki audofil pa je osecaj ipak krajnje subjektivan, meni odgovara malo jaci bass posto mi je vecina muzike koju slusam upravo sa bassom, e sad za nekog ko ne slusa moze reci da je prenaglasen i da bi mozda radije da ga nema toliko prisutnog vec samo ostale tonove

Sta od ovoga (ili nesto drugo naravno) a da je tu negde sa cenom?

AKG K324P
Koss KEB70 "Built to last, the KEB/70 is covered under the Koss’ No-Questions-Asked Lifetime Warranty - the only warranty of its kind in the stereophone industry." :trust:
Sennheiser CX 350 Street II
Sennheiser CXL 300-II Precision Black

Izolacija i "ok bass" su prioritet :)
Nabavljale bi se "preko" ako je razlika u ceni velika ;)
p.s. mogao bi i neki predlog "a la" CXL 300 II tj. taj fazon nosenja :D posto mislim da tako duze traju/manje se cimaju u hodu/trcanju :trust:

Sta od ovoga (ili nesto drugo naravno) a da je tu negde sa cenom?

Koss KEB70 "Built to last, the KEB/70 is covered under the Koss’ No-Questions-Asked Lifetime Warranty - the only warranty of its kind in the stereophone industry." :trust:

Ovo neki trip: rastavis bubice na 15 komadica, spalis ih paklenim plamenom,a onda ih ugasis vodom iz wc sholje nakon obavljene njuzde. Zatim odes da ih reklamiras i kazes "pokriva garancija"?
:)

Kupi in ear, obicne bubice su bezveze. U Hrvatskoj se mogu naci cuvene Creative EP-630 i to po smesnoj ceni, cak se isplati naruciti ih!!!

Danas sam uzeo bubice u 4audiu.
MX560.jpg
Model: Sennheiser MX560
Cena: 2160din
Garancija: 2god
Specifikacija: ovde
Utisci: Opste odusevljenje, zvuk je zaista dobar. Basova ima, generalno sav zvucni spektar je podjednako prisutan.
Nisam mogao da vrsim poredjenje sa nekim drugim modelom slicne cene, ali mogu reci da ove bubice zvuce izuzetno dobro.
Za novac koji kostaju, po meni zaista nemaju mane.

Toliko.

Edit: Zaboravio sam da dodam da se u pakovanju nalaze i "nosac za odlaganje slusalica" (cable winder) kao i malecna torbica (pouch). Krajnje prakticno.

Poslednja izmena:
Smesna cena je 120 kuna ili oko 1500 dinara. Kod nas su skoro duplo vise kostale. Reci cu jos samo da se mogu ili su se do skora mogle naci u jednoj firmi koja je imala shop i u Bg-u (ne bih da reklamiram, jasno je o kome se radi).

Poslednja izmena:
ja sam svojevremeno bezuspesno trazio Creative EP-630 i na kraju uzeo Philipsove SHE8500 za 2400 dinzi koje su takodje odlicne.

Smesna cena je 120 kuna ili oko 1500 dinara. Kod nas su skoro duplo vise kostale. Reci cu jos samo da se mogu ili su se do skora mogle naci u jednoj firmi koja je imala shop i u Bg-u (ne bih da reklamiram, jasno je o kome se radi).
Nema razloga da ne napises, verovatno mislis na hg spot ?
Sad sam pogledao njihov sajt, nema vise tih slusalica u ponudi, a u ostalim hrvatskim prodavnicama cije sam cenovnike nasao na netu su 200 kn.

to je malo vise od 1500din !

Tom^Cat je jasno naglasio "u drugim prodavnicama". A jasno je da ih tamo ima zbog previsoke cene. Do pre 15-20 dana ih je bilo u Hg spot-u, po navedenoj ceni. Citaj pazljivije postove.

citaj ti !:zgran:

bilo je reci o "smesnoj ceni"
preracunaj koliko je 200 kuna ?!!

Sta ti nije jasno ?:mad:

Poslednja izmena:
Samo opusteno, mislim da se niste lepo razumeli, on misli na tu cenu od 120 kn po kojoj su se nekada prodavale u HGspotu. Sada ih u njihovoj ponudi vise nema, mada ne vidim razlog da ih opet ne nabave ako tako dobro idu ;)
Mada meni ta cena iskreno zvuci neverovatno (120 kuna je 1300 rsd), kako bre da se niko nije setio ovde to da napise ranije ? :S:

Danas sam uzeo bubice u 4audiu.
Pogledajte prilog 49255
Model: Sennheiser MX560
Cena: 2160din
Garancija: 2god
Specifikacija: ovde
Utisci: Opste odusevljenje, zvuk je zaista dobar. Basova ima, generalno sav zvucni spektar je podjednako prisutan.
Nisam mogao da vrsim poredjenje sa nekim drugim modelom slicne cene, ali mogu reci da ove bubice zvuce izuzetno dobro.
Za novac koji kostaju, po meni zaista nemaju mane.

Toliko.

Edit: Zaboravio sam da dodam da se u pakovanju nalaze i "nosac za odlaganje slusalica" (cable winder) kao i malecna torbica (pouch). Krajnje prakticno.

Samo da napomenem da obratite paznju na impendansu od 32 oma. Ako imate plejer sa slabijim izlazom, bolje zaobidjite ove sluske. Njihov potencijal na doticnim nece doci do izrazaja, te ce ispasti bacanje para.
:wave:

Samo da napomenem da obratite paznju na impendansu od 32 oma. Ako imate plejer sa slabijim izlazom, bolje zaobidjite ove sluske. Njihov potencijal na doticnim nece doci do izrazaja, te ce ispasti bacanje para.
Imam Cretive Zen i jacina zvuka je slabije nego npr kod Muvo Tx. Trenutno imam http://www.sony.rs/product/hip-ex-series/mdrex32lpw.ce7#pageType=Overview pa me interesuje da li postoje neke druge do 50evra koje ce "pojacati" zvuk playera ako je uopste moguce?

Poslednja izmena:
Imam Cretive Zen i jacina zvuka je slabije nego npr kod Muvo Tx. Trenutno imam http://www.sony.rs/product/hip-ex-series/mdrex32lpw.ce7#pageType=Overview pa me interesuje da li postoje neke druge do 50evra koje ce "pojacati" zvuk playera ako je uopste moguce?

Ja imam Creative Zen Stone (tj. imao sam) i zvuk je sa mx560 odlican, dok recimo RedCat ima ocajan zvuk sa datom kombinacijom (mozda se nesto i plejer razdrndao vremenom, mada sumnjam).

Sto se tice pojacanja, nisam siguran koliko jos mozes da izvuces iz tog plejera. Creativovi proizvodi imaju uglavnom dobro balansiranu glasnocu, nit glasno nit tiho:)

Ja imam Creative Zen Stone (tj. imao sam) i zvuk je sa mx560 odlican, dok recimo RedCat ima ocajan zvuk sa datom kombinacijom (mozda se nesto i plejer razdrndao vremenom, mada sumnjam).

Moram da quotujem sebe opet, jer izgleda nesto nije u redu sa mojim RedCat plejerom, tako da prethodno receno uzmite sa dozom rezerve

Dobro napisa ovo, ne bih obratio pažnju, a upravo sa tom namerom uzimam drugu slušalice, pa sam razmišljao o dotičnom Sennheiseru. Elem, drug ima Nokiju 5320 Xpress Music i slušalice, koje je dobio uz telefon, se prilično slabo čuju, pa bi uzeo neke glasnije. Uslov je da nisu in-ear. Predlozi?

Što se tiče RedCat-a, Creative je 3 koplja iznad njega, mislim da ne treba da sumnjaš na ispravnost plejera ukoliko nisi zadovoljan kvalitetom zvuka.

Što se tiče RedCat-a, Creative je 3 koplja iznad njega, mislim da ne treba da sumnjaš na ispravnost plejera ukoliko nisi zadovoljan kvalitetom zvuka.

Ne, cini mi se da je otisao izlaz na plejeru. Naime, visoke i srednje frekvencije pusta normalno, dok ove niske... kao da ih je sasekao na 200Hz. Dakle, ne cuje se nikakav bas. Neam pojma kako ovo, ranije je bilo sve u redu. Da napomenem, siguran sam da nema veze sa slusalicama.

Ja sam zadnji put u ita, video cx200 (oko 30tak eu) i cx400 oko 40e...
cx300 vec jako slabo ima i budu 50 i vise e.... imam jos uvek stare koss plugs, ali su sad vec dosta ishabane, pa sam razmisljao i razmisljao...
324p je oko 40e, a ima i nekih malo skupljih akg...

Pa ono, generalno nisu lose. Ja recimo sa ipodom koristim cx300 a kuci na kompu Creative ep630, pa nekako u poredjenju sa njima (dok sam jos imao i she9500) mogu da kazem da je zvuk za neku klasu losiji nega na 2 prethodno pomenuta modela. Doduse, i cena im je takva (oko 2k dinara ako se ne varam) pa imajuci to u vidu i nisu tako losa kupovina. Mozda ima i nesto za slicnu ili manju kintu sto ima bolji odnos cena/performanse...

A btw, bas sam sad gledao http://www.mediamarkt.de/mp3-hifi/ps/kopfhoerer/mobil/ pa vidim da sada Senn ima i redizajnirane mnoge modele, pa su sad aktuelne cx300 II. Inace, ja sam svoje cx300 uzeo pre jedno godinu dana u Mediamarktu u Budimpesti za cca 35 eur, tako da ako imas nekog ko negde putuje pa da ti donese, a ne da nasim deracima dajes duplo :mad:

Pogledajte u BgElectronicu, dok se nisu premestili imali su Sony-jeve in-ear. :)
A ima jedna radnja u Kneza Milosa, ispod Tuckwood-a, ne znam kako se zove, prodaju perifernu opremu za komp, izmedju ostalog imaju i bubice.

Nazad
Vrh Dno