Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ja sam pre par dana uzeo SonicGear Ear Pump, neko ih je spomenuo na benchu.
Nisam do sad koristio in ear sluške, tako da me još traumira stavljanje istih :D

Što se zvuka tiče, veoma mi se sviđa. Po kvalitetu bih pre rekao da dolazi sa zvučnika, nego iz slušalica (doduše, verovatno je tako sa svim in-ear modelima) i uopšte, ne zamara posle dužeg slušanja. Bas je mnogo jači nego što sam očekivao, ali opet nije takav da uništi zvuk. Baš kako treba :)

Izolacija je odlična, danas je kamion prošao na pola metra od mene, prilazio mi je sa leđa i bukvalno sam poskočio kad se neočekivano pojavio pored mene. Pošto već imam loših iskustava sa slušanjem muzike dok idem peške, čini mi se da ću da ih koristim samo dok sam u prevozu. Doduše, dobra strana izolacije je što zvuk postaje baš glasan negde na polovini volume skale. Nema potrebe da odvrćem na max da bih nadjačao raspali GSP...

Da, moze za 30, ali lik moze da naruci tek kad skupi 5-6 pari...tako da prvo treba da se skupimo

Inace, sluske su bruka, odlican zvuk, bar na mom Creative Zen 8GB.

Mozete da odete do Music Media Centra u Knez Danilovoj 39, dace vam da probate..

Ako ode vas 10, bar devetoro ce da me cimaju za ovu akciju od 30e :)

Ako se skupi dovaljan broj ljudi, računajte na mene.
[email protected]
Mislim da će se lepo uklopiti sa rokr e8, koji sam pazario pre 20-ak dana.
Uzgred, šta mislite o ovom uređaju?

Poslednja izmena:
ja narucih 1 komad akg k324 p cekam da stignu pa javljam utiske inace cena je dosta povoljna, al o tom tek kad dobijem svoje, ne bih da nikom nista obecavam, al bi mogle ici i za 25e, pa ako bude bilo zainteresovanih nek mi se jave na pm

Pozdrav dobri ljudi...Nadam se da ce neko moci da mi pomogne...Budzet mi je oko 1000din treba da kupim in-ear bubice ili cak neke sto pokriju usnu skoljku znate ono tipa sportski rajf...

Koristice se sa 5220 Nokiom posto ove sto dolaze uz nju em ispadaju iz usiju pri trcanju em ne mogu da podnesu iole jaci bas...

Do sada sam imao iskustva sa SE Walkman sluskama i Genius HP Live 02 (za obadva modela mogu da kazem da su odlicna) ali me zanima da li ima nesto bolje za te pare...

VIdeo sam u tehnomarketu mnogo Philips i Panasonic modela in ear oko 1000dingula pa me eto zanima takodje misljenje nekog strucnjaka po pitanju istih

Odgovorio mi je decko za AKG K 324P i rekao mi da ne moze vise da ih nabavi, posto konkretno te sluske sad prave u Kini, a on moze da dobaci samo ono iz Austrije...a onda je dodao da ce cela fabrika da se preseli u Kinu.

evo stigle su, nemogu da slikam lepo sluske moracu da probam aparatom nekako da izvedem na levoj pise K324P a na desnoj pise AKG i onaj znak njihov i ne moze se skinuti pod noktom ostalo sam uspeo da slikam i evo ti slike baci pogled, i kazi sta bi jos mogao da slikam

Kod:
http://img524.imageshack.us/img524/8195/sl1.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/7986/sl2l.jpg
http://img2.imageshack.us/img2/9563/sl3k.jpg
http://img156.imageshack.us/img156/4203/sl4.jpg

nadam se da su slike ok slikane su ovom mojom nokijom

Rekao je gore da ce mozda biti 25e ... ma aj da kazemo 30, to je opet mnogoo povoljnije nego u prodavnici.
Nego, jel moze neko da pomogne da utvrdimo da su orginal ?

pise da je proizvedeno u Kini, a dizajnirano u Austriji sto se poklapa sa ovim sto je hypnotic rekao, e sad ako neko stvarno moze da napravi razliku i uoci jesu ili nisu bio bih mu i ja zahvalan, i ako treba bilo sta jos slikati ja cu, jedino je problem sto hrom se ponasa ko ogledalo i neznam gde bi bilo najbolje slikati ga da nema odsjaja da vidite da je logo i model utisnut ko na originalu da nije samo nalepljen nesto, e sad ako nije original onda je izuzetno dobra kopija

Ja sam skoro narucio za druga iz usa sennheiser cx300, 100% original, izasle su oko 2600 dinara. ovde su otprilike duplo skuplje, a sluske su za te pare odlicne. Ako se vec narucuje od preko, ne bih trazio bilo sta drugo

Ja sam skoro narucio za druga iz usa sennheiser cx300, 100% original, izasle su oko 2600 dinara. ovde su otprilike duplo skuplje, a sluske su za te pare odlicne. Ako se vec narucuje od preko, ne bih trazio bilo sta drugo
Kako mozes da budes siguran da su original ?
Jel ono sa cx300 bila frka ovde na forumu kad je neko prodao gomilu kopija za neke male pare, pa su kasnije hteli da ga lincuju :D

Da, to je bila frka sa cx300 :) Kako znam? Tako sto oko cele price imam dovoljno iskustva, takodje i vise nego dovoljno iskustva sa kupovinom na ebayu, tako da mogu da kazem da su 100% original. Uz to i cena ti najcesce govori dovoljno, kopije su na ebayu ~1000 din. Inace probao sam ih, zvuce kako treba da zvuce cx300... Nebitno, nisam to rekao da bih nekom nesto prodavao, samo da vi koji vec mozete da narucujete online razmislite o ovom modelu posto je za te pare vise nego odlicna kupovina. Ja imam vise od 10 puta skuplje bubice i kad kazem da zvuce za te pare odlicno onda veruj mi da su dobre :)

...Nebitno, nisam to rekao da bih nekom nesto prodavao, samo da vi koji vec mozete da narucujete online razmislite o ovom modelu posto je za te pare vise nego odlicna kupovina. Ja imam vise od 10 puta skuplje bubice i kad kazem da zvuce za te pare odlicno onda veruj mi da su dobre :)
Naravno, nisam ni mislio nista slicno ;)
Verujem da su odlicne, ali izbegavao sam ih bas zato sto mi se ucinilo da kod njih ima najvise laznjaka. A nemam nikakvog iskustva sa slusalicama i narucivanjem pa bi postojala prevelika sansa da naletim na fake.

Sta preporucujete od Sennheisera u klasi 2000 - 2500 din??? Najverovatnije cu ih uzeti u tehnmaxu ovih dana, no njihov sajt je trenutno u downu...

ja sad razmisljam da li bi mi u zivotu palo na pamet da stavim bubice u usi koje je vec neko stavljao u nekoj radnji... mislim da ne bih...
npr u italiji takodje nisam nigde nikad video da bubice mogu da se probaju, tako da su sanse za to u NS klimave...

Nema preporuka? Čini se da ljudi uglavnom koriste default sluške koje dobiju uz plejer i pomire se sa činjenicom da im to savršeno odgovara...

Enivej, izbor se suzio na MX560, MX50 Street, MX51 Street, MXL51 Street pa ću videti šta je najoptimalnije od toga...

Nazad
Vrh Dno