Šta je novo?

Kućna multimedija Bubice

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?
Ima li neko ideju gde u BG mogu da se nadju Sony MDR-ED12LPL?
Videh da je neko pitao za AL, ima li neko predstavu koliko je veliko "telo" (ne znam kako bih drugacije opisao deo koji ulazi u usnu skoljku) na UHP seriji? Deluju zanimljivo ali mi se cini da su preglomazne.

Hvala.

Ja bih svima preporucio AKG K324 P, in-ear model...bile su skupe kad sam ih kupio (oko 6000) ali sad mogu da se nadju i za 30 eura, neki lik prodaje ako se nadje 5 kupaca..

Imaju super cist zvuk, dobar bass, i otprilike su u rangu onih Sennheiser CX-300 i Creative EP-630, i izgledaju jako slicno.

Ja bih uzeo jos jedne, pa ako jos nekog zanima, cimajte na pm ili nesto da se talimo, posto su u radnji jos uvek oko 6000.

Vrede svaku paru za tih 30 eura.

Poslednja izmena:
kako bih bolje prosao za Sony Ericsson? Sta predlazes?

Izvini što tek sad odgovaram, nisam video temu.

Koliko znam, taj SE ima klasičan 3.5mm ulaz, što znači da bi mogao da staviš bilo koje slušalice, a ima dosta kvalitetnijih počev od Pioneer-a CL20.

Poslednja izmena:
Izvini što tek sad odgovaram, nisam video temu.

Koliko znam, taj SE ima klasičan 3.5mm ulaz, što znači da bi mogao da staviš bilo koje slušalice, a ima dosta kvalitetnijih počev od Pioneer-a CL20.

Problem je sto nema.Same walkman sluske imaju i adapter, al ja da ih imam ne bi ni pito :)

Ako zna neko da li postoji, i gde moze da se uzme 3,5mm adapter za Sony Ericsson telefone nek javi. Fala. :)

Problem je sto nema.Same walkman sluske imaju i adapter, al ja da ih imam ne bi ni pito :)

Ako zna neko da li postoji, i gde moze da se uzme 3,5mm adapter za Sony Ericsson telefone nek javi. Fala. :)

Na Zemunskoj pijaci, (tezga kada se dolazi iz Zmaj Jovine,odmah pored ulice) danas sam kupio, 150 dingera (uvek isprobas odmah), radi kao i oridjinal koji sam imao :wave:

Poslednja izmena:
Aj neko na brzaka da mi odgovori, pa da kupim sutra. Trenutno posedujem slushke od ipod nano3g i dvoumim se izmedju pioneer cl20 i cl30. 2 pitanja.
1) Da li postoji poboljshanje cl20 u odnosu na ove od ipod-a
2) da li su ove cl 30 toooooliko bolje kad koshtaju 2 x vishe
Chisto da kazhem, da nisam neki audiofil....vec da trazhim slushke koje imaju bolji bass i ne loshije ostale segmente zvuka od ovih od ipod-a. Hoce li mi cl20 odraditi posao?

treba mi neke sluske za 1000din, otkazao mi handsfree za n81 pa da zamenim, a ne mogu bez muzike.... ima neko neki predlog? znaci nista fancy... da bude sto bolje za taj novac, po mogucstvu da ima prokleti bas...

a gde?
verovatno ima u topiku a :)

video video :) hvala sve u svemu :)

Poslednja izmena:
Imam jedno pitanje u vezi cl20 za vas koji ste ih kupili u tehnomaniji.
Da li su to ove sluske?http://www.tehnomanija.rs/katalog/pioneer-slusalice-se-cl20.html

Nameracio se da kupim te sa gornjeg linka, posto ste ih nahvali ovde, medjutim u tehnomaniji mi i izvukli ove...http://www.pioneer.eu/eur/products/42/67/226/SE-CL20U-X-L/index.html
Kazu mi da one prve nemaju, kao i da nisu imali.:trust:
A te sto su mi pokazali uopste i nemaju na njihovom sajtu.

E sad da li je to neka greska na sajtu njihovom ili ni sami ne znaju sta sve prodaju!?

I da, ako ste vi kupili one sa prvog linka, molio bih vas da mi kazete gde ste ih tacno uzeli tj. kojoj poslovnici.

Hvala:wave:

Ja sam početkom 2008. u tehnomaniji kupio one sa prvog linka, i o njim sam pričao. Ove sa drugog linka nisam čuo ali može biti da je u pitanju revizija modela (mada na papiru deluju malo lošije).

Zvao sam centralu tehnomanije i oni su prvi put culi za te cl20u-x-l.Rekli mi da ih uopste i nemaju u ponudi! :D
Na kraju mi covek rekao jedino da se prosetam do durmitorske i licno proverim asortiman. :)

@bruyoni U kojoj si ti poslovnici tehnomanije kupio?

Creative EP-630 otisao na vecna lovista pre neki dan :S:
Prvo im se pre nekih godinu i po prekinuo kabl na dzeku pa ga drug sredi, onda se opet pre mesec dana prekine na potpuno istom mestu, platim nekom liku da to opet sredi, i sada se prekinuo kabl na ulazu u levu slusalicu, a mislim da to ne moze nikako da se sredi :S:
Ocekivao sam vise od slusalica te klase, mada je neko ovde vec spomenuo da im je kabl malo slabasan. Doduse koristio sam ih dosta, a ni ne znam koliki im je ocekivani radni vek.

I sad mi trebaju nove sluske, pa me zanima sledece: Posto smatram da je zvuk koji su ove slusalice davale na nivou kvaliteta koji meni treba (ne bih hteo da slusam nesto losije, ali smatram da je nepotrebno da dajem pare za jos bolje), sta je najslicnije njima (i najpovoljnije :D) sto moze da se nadje u Beogradu ?

I mala preporuka za moderatore - mozda bi ova tema mogla da se podeli u 2-3 manje, na osnovu cenovnog ranga. Ovako je postala veoma konfuzna jer se na istom mestu prica o sluskama od 10 do 300 eura.

@Tom Cat

Philips SHE 8500 ?

I ja sam razmisljao u tom smeru - Philips SHE 8500/9500.
Ili mozda Sennheiser CX 300, secam se da je bila prica da su on i ovaj moj Creative skoro isti.
Jel zna neko gde mogu da se kupe ovi modeli, i po kojoj ceni ?
Naravno, svi ostali predlozi su dobrodosli :)

Poslednja izmena:
Bio sam danas u Tehnomaniji na Banovom brdu.Nemaju cl20 al imaju SE-CL21M-J-E koje su 300din skuplje!Performanse su kako su mi rekli iste, al su ove nekako kockaste i crvene boje!Sto se tice zvuka prezadovoljan sam,puno veci napredak od obicnih Diamondovih :p

Poslednja izmena:
1.Ljudi, ima li neka divna prodavnica u bg-u sa divnim prodavcima u kojoj je moguce probati slusalice/bubice? Pa onda, brate, lepo kupis ko co'ek ono sto ti se svidja!

2.Koje su krajnje brojke(KHz,Ohm,dB/mW,din/dzep), posle kojih nema posebnih razlika kada se u-uvo bubice metnu u jedan xpressmusic telefon?

Poslednja izmena:
Video sam da se nekoliko ljudi interesuje za kvalitet Altec lansing UHP-101E, pa, posto i mene interesuju, da li bi neko, ko je imao iskustva sa istim, mogao da kaze svoja iskustva?

E, da, mogao bih i ja da doprinesem ovoj temi malo sa svojim iskustvima (inace, procitao sam svih 748 postova na ovoj temi :d). Dakle, probao sam i uporedio sledece slusalice:
Creative ep-480 (16 evra na itsvet.com)
Creative ep-220 (15 evra na itsvet.com)
Philips shs3200 (1064 dinara u pakomu)
i zaklucaj je da su ove ep-480 najbolje (ubedljivo). Imaju bolji bas i generalno bolji zvuk. Ove ep-220 su go*no najvece (za te pare). Zvuk je prazan i nemaju nikakav bas. Philips-ove nisu mozda tako lose (svakako bolje od ep-220), ali i njima fali malo basa i srednjih, medjutim, cini mi se da su najglasnije. Takodje je problem sto philipsove dolaze bez sundjera, sto bi popravilo zvuk (probao sam).
Cak i u poredjenju sa nekim matorim creative ep-18 koje su lepljene, prevezivane,... creative ep-220 ima slabiji bas, ali malo cistiji zvuk.

Nazad
Vrh Dno