....pozdrav svima i srecna NG!

....kako sto sam i obecao, javljam se sa utiscima o sluskama koje sam uzeo! Ispalo je da CX500 nije moguce naci ,tj. ja to nisam uspeo...prevrnuo gotovo sve vece radnje i nigde ih nema...na kraju, uzeo CX400 za oko 45 eur...sluske su stvarno odlicne! Za ono malo vremena koliko ih probao, ostavile su sjajan utisak! Nisam imao priliq da ih slusam duze, Fuze player koji imam, otkazao mi je poslusnost, o cemu sam pisao u temi:
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=1677763&postcount=131 (btw, ako se nekom slicno desilo...help!)... ono sto me je kod sluski prvo odusevilo, jeste izrada- sve je utegnuto, nasminkano...samo pakovanje je preterano dobro zatvoreno, da je potrebno 10-ak minuta otvoriti ga..

...na prvo slusanje te jednostavno oduseve! CX400 i CX 500 po review-ima imaju slican zvuk, manje dominantan bas u odnosu na ostali deo spektra! sve ostalo, sto sam o njima ranije procitao, stoji - bas jak, ali kontrolisan, visoki definisani, srednji prisutni! Zvuk je jednostavno odlican! Najzad je moguce drzati EQ na Normal i Volume na 50%, a da sve zvuci odlicno! Mala mana je osnovna duzina kabla od o.6m, tj. sto je za vecu potreban produzetak koji se dobija...osnovna duzina je taman tolika, da player stane u unutrasnji dzep jakne...za sada toliko...da me ne zeza ovaj Fuze, imao bi i veci thread, tako da ste se za sada izvukli..

pozzzz