Šta je novo?

Brzina Internet konekcije? /*POLL*/

Brzina Internet konekcije?

• Ukupno glasača
    575
meni ne smeta, caletu ako smeta neka stavi, meni je sve OK, to je zato, sto cale samo surfuje, a ja skidam sve i svasta.

pozz.

Evo i ja najizad na cable 128k

dajte bre ne lupetajte gluposti.Kakvih 10 i 100 megabita???
To za 10mbps jos i moze ali preko faxa i jos da se deli na 100 masina.Da jeste tebi ce neko dati 10mbps da koristis za dzabe.. Pa brate mili i u nemackoj se placa to debelo.
Znaci ti sa 100mbps povuces 12 cistih megabajta u sekundi??Nemoj molim te varati ove sto neznaju.Jos malo pa hard disk nece moci da ti primi toliku brzinu,moraces SCSI hardove od 15K da uzimas...
Lakse malo sa tim gigabitima i terabitima i spustimo se na zemlju.
Imam 512k od sbb-a.To je realna konekcija.

Ja sam sa faxa (FTN, "Japan") maximalno skidao oko 2.5-3Mb/s...

eh kada se setim kada je meni drug govorio kako je to kod njega u japanu. on ima 100mbs kod kuce! treba mu jedan minut da povuce film od 700mb.

to je sad u japanu ko dial-up.... Neko je bio kacio link ka nekoj raspravi gde se neki amer preselio u japan da bi mogao da uzme nov AOL servis og 1GBit/s :zgran:

Poslednja izmena:
ma ja zadovoljan sa kablovskim pttom, flat,imam motorolin modem a sto se tice konektovanja pritisnes dugme

U međuvremenu sam avanzovao na ADSL

Trebalo bi napraviti novi poll da bi se videlo pravo stanje jer je dosta ljudi u medjuvremenu preslo na adsl.

128kb, sbb kablovka, flat, za 1500 dinzi mesecno,ali je realno ispod 100

Ja sam na ADSL 256k ali bih se sad menjao za mojih 128k sto sam imao na kablu :(

kad će moći ponovo da se glasa, tj. da se promeni glas? Ja ću uskoro možda opet da pojačavam konekciju, po treći put, a ne moguće je promeniti glas?

Ili treba ponoviti poll, ovo više definitivno nije relevantno.

I ja sam presao na ADSL (256k) jos pre dva meseca. :banana:

gx-x je napisao(la):
to je sad u japanu ko dial-up.... Neko je bio kacio link ka nekoj raspravi gde se neki amer preselio u japan da bi mogao da uzme nov AOL servis og 1GBit/s :zgran:
Nisam i znao da tako nesto postoji, znaci bruka :zgran:

Kući ISDN 128K gotovo van upotrebe. Na poslu 5 mbps koji pokriva 99% vremena provedenog na netu... šteta ne zloupotrebljavati

Delim 256 adsl sa drugarom, tako da imam 128 (svakom po pola):)!

Wireless 768 kbit, ali delimo nas vise, realno radi kao 512 kila

SBB cable, 1024/256
Posle kracih problema u julu i avgustu sad **** kevu.

Vrh Dno