Šta je novo?

Brzina Internet konekcije? /*POLL*/

Brzina Internet konekcije?

• Ukupno glasača
    575
Evo mala ispravka. Glasao sam za 56k, ali ipak sa i ja pre[ao na WL tako da je moja konekcija sa kojom pristupam Benchu trenutno 64k, ali 'e uskoro da sko;i.

Treba ovu anketu ponoviti za jedno mesec-dva, kada ljudi podobijaju konacno ADSL.

Poslednja izmena:
evo ja ko i SoSo, 1024. cisto, reko', da podrzim ovu malobrojnu zensku celjad... :d :zgran:

bah kada sma ja glasao imao sam 512 k sada imam 1024 k al ne mogu da izmenim :)

LedeniBB je napisao(la):
Kada vas vidim kako se frljate sa Kb i Mb dodje mi da upucam direktora moje poste. :mad: Prijavio sam brzinu konekcije 56K ali u realnom radu kada brzina downloada predje 2.5 kbps ja ocu da riknem od srece! :S:
Ne, nemojte da me zalite ni da pitate gde zivim.
To je jedno malo mesto odakle Bog izvodi kornere! :wall:

Nije strasno, i bog ponekada daje golove iz kornera :D

Dorry je napisao(la):
Nije strasno, i bog ponekada daje golove iz kornera :D
Gooool, gol, goooooooool!!!!
UVELI MI DIGITALNU!
Download "INTERNET"!! :p :banana: :guitar: :cigar:

i to ti je sad puno pomoglo. skocio ti dl sa 2.5 na 3?

_/Neo\_ je napisao(la):
i to ti je sad puno pomoglo. skocio ti dl sa 2.5 na 3?
Ne sa 2.5 na 3 nego na 4.5!!! Ej bre, i to je nesto!!!
Veruj mi da je ovo brzina o kojoj vecina ljudi iz moga okruzenja moze samo da sanja!!! :D

koristim kablovski net...512k...provajder SBB...

128K : cable : SBB : BG

ja sam na Neobee-ovom wireless-u 256k, nekad radi lepo nekad ne..uglavnom je ovo drugo..ali nadam se da ce se popraviti :)

a odakle si ti?
Odaću ti jednu tajnu. Ovo važi samo za Sremsku Mitrovicu. Naime iz pozdanih izvora sam saznao da NeoBee sa SM ima vezu od 256k deo 512k. E sad fora je u tome što je na NB trenutno prikačeno oko 50 korisnika (firmi, škola, privatnih lica). Npr, imam druga koji teoretski ima 64k, tj toliko je platio, a u praksi ima 4kBps. Koji su to lopovi. Sva sreća pa sam ja na drugom provajderu, na kom sa 64k imam minimum 7kBps, a na nekim p2p programima imam i do 15kB. Kako neznam, ali bitno je da radi, i da je za mene dž.

ja sam iz Sr. Kamenice...i ti silni problemi su nastali kada su "spustili" cene i dodali ona 3 "nova" paketa.Ako je tacno to sto si rekao za SM onda je to strasno ,ne znam kakvo je stanje ovde u NS ne znam nikoga ko ima nekakve veze sa Neobee-om(Metrohive)..nadam se da ce prosirivati link uskoro :mad:

Poslednja izmena:
128 k PTT-KDS Novi BGD Tosin Bunar

Vec mesec dana nisam vise na 28.8k, vec na 64k (kablovski net).

Mislim da je vreme za novi poll...

Sacekajte jos malo da prodje i drugi talas uvodjenja ADSL-a u centralama u kojima se trenutno instalira i testira oprema,onda ce rezultati biti prilicno drugaciji

256k ADSL Beotel

256k - SBB

za 1900 din imas 512k. Koji je to grad?

Kako ide P2P na 512 wireless? Kojom prosecnom brzinom skida emule i torrent?
Ja imam 128k i u proseku ide oko 10 kb/s. (emule ide sporije)

PS. Stvarno, koji je to grad? 512 kbit/s za 1.900,00 din. je super

Poslednja izmena:
Ko kaze da se nema kod kuce preko 512kbps? Evo u Sofiji je 2048k ;)

E da - da utisak bude jos bolji, cisto da pomenem cenu: Obracunato u dinarima ispadne nesto vise od 900 din mesecno flat :smoke:
Cisto da uporedite sa domacim provajderima koji su jos uvek u 20.tom veku :(

Poslednja izmena:
Darko je napisao(la):
Ko kaze da se nema kod kuce preko 512kbps? Evo u Sofiji je 2048k ;)

E da - da utisak bude jos bolji, cisto da pomenem cenu: Obracunato u dinarima ispadne nesto vise od 900 din mesecno flat :smoke:
Cisto da uporedite sa domacim provajderima koji su jos uvek u 20.tom veku :(
u bugarskoj sam bio jednom pre mozda 8 meseci, i da mi daju gigabitni flet, ne bi ziveo tu ;)

Nazad
Vrh Dno