Šta je novo?

Brzina Internet konekcije? /*POLL*/

Brzina Internet konekcije?

• Ukupno glasača
    575
@Bane:

:( Crni humor :wall:

"DL speed was not as fast as I expected, 28,6 Mbps..."

ja imam 256kbps :) sbb kablovski

_/Neo\_ je napisao(la):
za 1900 din imas 512k. Koji je to grad?
pa na sajtu imas mapu pa probaj po njoj da provalis :) :wave:

Poslednja izmena od urednika:
Upravo sam ustanovio da su mi opet povećali brzinu. Trenutno je 1Mb/sec a počelo je u Decembru sa 384Kb/sec i evo sada u maju dođe do 1024Kb/sec ili 1Mb/sec za istu mesečnu pretplatu (~40€). To mi se ipak ne sviđa jer će verovatno da zadrže ove cene. Paket koji ja imam je sa najmanjom brzinom tako da je sada 1Mb/sec najsporiji paket, naravno flat se podrazumeva. Ja se nadam da ću prilikom naredne obnove ugovora cene biti ipak manje ali izgleda da imaju strategiju da podižu brzine a drže iste cene.

Nazalost samo 128K Wireless jer sve preko toga je ovde uzasno skupo.

gajbi je horor(56k sto ce se hitno menjati...) ali na pos'o VRH :D -100Mbps a download zavisno os site-a ide i do 2-2.5 Mbps.Kulijana ,)

gromnet wireless 128k flat

ne bi bilo loše da može ponovo da se glasa... tj da se premesi glas na novu konekciju, kapiram da ipak svi pomalo evoluiramo i po ovim pitanjima. :)

128Kb wireless

56k Beotel... Download mi ide od 5.2kb/s do 7kb/s kada skidam sa sajtova. Cak mi preko P2P neki put ide i 6.5kb/s do 10kb/s.... :) Ali najcesce se krece izmedju 5.5 - 7kb/s

128kb, sbb kablovka, flat

prosek oko 15kb download-a, ali ide i do 20 i nesto...

Pretpostavljam da nedeljom kad odete na izbore, ubacite listić u kutiju i na izlasku iz škole ili mesne zajednice kažete na glas za koga ste glasali...

E svaka ti cast BaneR! ;)

Who, bre, gives a fuck kakvu konekciju svako pojedinacno ima!!! :d
Za koj' 'andrak onda sluzi poll???

p.s. OK, da se ponesto prokomentarise, al' preteraste... :D

jel zna neko dal ima neki provajder neki broj sa starijom centralom...

recimo mnei je sezam radio lepo sa onim 184 i 182 brojevima... iz nekog razloga btojeve na 32 nemogu da dobijem pa nikako...

jedino eunet a to je zaista mnogo...

Kako ti radi sa 042 brojevima?

Meni na staroj centrali u NSu nesto bolje radi nego kad se kacim na 021...

nego kad će moći ponovo da se glasa? ja već mesecima nemam istu konekciju za koju sam glasao, tako da ovaj poll više nije relevantan uopšte!

Kod kuce imam 2 Mbps neogranicen protok, a na faxu 100Mbps (desktop) i 54Mbps WLAN.

Znam znam... :D

Au brate tebi je bas upala sekira u med............................. Ufff....
Ja jos uvek na dial-upu,nadam se uskoro adsl 512k.....

POZDRAV

Kod kuce imam kanalizaciju beskonacni protok,a na fax ne idem,mada i tamo ima kanalizacija beskonacnog protoka...Ali,pazi! Postoji bitna razlika izmedju InterKanalizacionogNeta koji posedujem kod kuce i onog na faxu.A to je vrsta kanalizacionog modema.Pazi sad.Ja kod kuce imam univerzalni modem za osobe bilo kog pola i bilo koje starosti.Modem je izradjen od kvalitetnog materijala,i dovoljno je udoban za 15-minutno koriscenje.Za duze koriscenje proizvodjac ne garantuje udobnost,ali ja smatram da je to sasvim dovoljno i za surf i za Upload.(Za neupucene korisnike Kanalizacionog neta,download ****** je nemoguc)Pored kvalitetnog modema i kvalitetnog pristupa kanalizaciji,u kucnoj varijanti postoje dodatne usluge kao sto su,koriscenje sapuna koji je moguce apdejtovati cim se istrosi,zatim usluga peskira (v0.6 prljav, v1.0 cist, i v1.2 cist i mirisljav kao da si na moru! ali on nije FREE... :wall: ).Eto to je otprilike moj pristup "mrezi".
Na faxu je potputno drugi dozivljaj...tamo postoji odvojena prostorija za muski i posebna za zenski pol.U obe prostorije ima od 3 do 5 modema (zavisi od kapaciteta fax-a,pa se vremenski srazmerno deli KNet po studentima.Ali bas zbog toga fax ima neke prednosti,kao sto su,mogucnost pristupanja Kanalizaciji za vise korisnika istovremeno,i dodatne usluge kao sto su CHAT-uzivo,i jedna free igra,koja se zove "piss over enemy",cuo sam da je igra dobra samo dok ne izgubis...

Od 2004. godine ja sam postao srecan,zadovoljan,i kvalitetno usluzen korisnik
lokalne kanalizacije.Jel cekam ADSL ?! Pa sta ce mi to? A i zasto bih cekao kad sam tek pre godinu dana dobio kanalizaciju...svasta....adsl ce dobiti moji unuci,i to ce im tada verovatno tada biti prijatno iznenadjenje kao sto je meni bilo ovo prosle godine.

Ovaj tekst je iskreno napisan kako bi utesio sve 56k korisnike,medju koje i ja spadam. :bottle:

danas mi je uleteo adsl, ali posto sherujem 256 k sa ortakom u LANu
mislim da je realno da zaokruzim 128 :)

jaksaM je napisao(la):
danas mi je uleteo adsl, ali posto sherujem 256 k sa ortakom u LANu
mislim da je realno da zaokruzim 128 :)
nemoj da ti to bude merilo.
ja delim sa caletom 256 isto preko LANa,
i ja kada nesto pocnem da download-ujem, cale nemoze da otvori ni jednu stranu, jer ja skiham sa naprimer 25-27kb/s

pozz.

uzmi net limiter pa stavi ogranicenje 128 sebi i 128 caletu, tako ce tebi biti download max 15-16 i tvom caletu isto...

Nazad
Vrh Dno