Kod kuce imam kanalizaciju beskonacni protok,a na fax ne idem,mada i tamo ima kanalizacija beskonacnog protoka...Ali,pazi! Postoji bitna razlika izmedju InterKanalizacionogNeta koji posedujem kod kuce i onog na faxu.A to je vrsta kanalizacionog modema.Pazi sad.Ja kod kuce imam univerzalni modem za osobe bilo kog pola i bilo koje starosti.Modem je izradjen od kvalitetnog materijala,i dovoljno je udoban za 15-minutno koriscenje.Za duze koriscenje proizvodjac ne garantuje udobnost,ali ja smatram da je to sasvim dovoljno i za surf i za Upload.(Za neupucene korisnike Kanalizacionog neta,download ****** je nemoguc)Pored kvalitetnog modema i kvalitetnog pristupa kanalizaciji,u kucnoj varijanti postoje dodatne usluge kao sto su,koriscenje sapuna koji je moguce apdejtovati cim se istrosi,zatim usluga peskira (v0.6 prljav, v1.0 cist, i v1.2 cist i mirisljav kao da si na moru! ali on nije FREE... :wall: ).Eto to je otprilike moj pristup "mrezi".
Na faxu je potputno drugi dozivljaj...tamo postoji odvojena prostorija za muski i posebna za zenski pol.U obe prostorije ima od 3 do 5 modema (zavisi od kapaciteta fax-a,pa se vremenski srazmerno deli KNet po studentima.Ali bas zbog toga fax ima neke prednosti,kao sto su,mogucnost pristupanja Kanalizaciji za vise korisnika istovremeno,i dodatne usluge kao sto su CHAT-uzivo,i jedna free igra,koja se zove "piss over enemy",cuo sam da je igra dobra samo dok ne izgubis...
Od 2004. godine ja sam postao srecan,zadovoljan,i kvalitetno usluzen korisnik
lokalne kanalizacije.Jel cekam ADSL ?! Pa sta ce mi to? A i zasto bih cekao kad sam tek pre godinu dana dobio kanalizaciju...svasta....adsl ce dobiti moji unuci,i to ce im tada verovatno tada biti prijatno iznenadjenje kao sto je meni bilo ovo prosle godine.
Ovaj tekst je iskreno napisan kako bi utesio sve 56k korisnike,medju koje i ja spadam. :bottle: