borab
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 860
Kako duplo brži od 8800gts ??
Najmanje duplo brza, valjda zato sto ima 768Mb memorije ?????:-devil-:
Svasta.
Poslednja izmena:
Kako duplo brži od 8800gts ??
Na onim šotkama si palio AF?
Bice ovo kao i sa Far Cry, igracemo kako treba tek za godinu dana (i manite onu pricu kako je FC radio dobro sa 9600xt molim vas ! Imao sam tu kartu i igra je radila lose, kasnije sa HDR-om je radila osrednje i na 6800GT)
A jel ovo testirano na onim beta driverima u kojima stoji: Improved compatibility for Crysis and Bioshock ?
Pa ne gledas u nalepljenu teksturu nego u Volumetric Clouds![]()
evo kako izgleda na sledecoj masini:
C2Q "QX6850" 333*9=3G
2G DDR2 1000 4-4-4-10
ASUS P5K-E WIFI/AP
ASUS EAH2900XT 512M
http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=1440
po meni boje deluju malo isprano tj. boje su malo neprirodne
isto sam i ja pricao svo ovo vrijeme. A Far Cry i sada zna da namuci midrange graficke uz max rezolucije, HDR i ostalo. Ja ni na 6600gt OC nisam mogao da upalim HDR i imam stabilan framerate svuda. Mozda probam sa 7800gs (znam da mi proc nije nesto, BTW)Bice ovo kao i sa Far Cry, igracemo kako treba tek za godinu dana (i manite onu pricu kako je FC radio dobro sa 9600xt molim vas ! Imao sam tu kartu i igra je radila lose, kasnije sa HDR-om je radila osrednje i na 6800GT)
znaci citam vec 10ti put i nikako da skontam sta si hteo da kazes... Ja licno ne bih ni gubio vreme sa ovom igrom da sam na vasem mestu. Ja cu licno da ulozim vreme i novac u igranje ove igre.
onda nas je dvojica :dznaci citam vec 10ti put i nikako da skontam sta si hteo da kazes![]()
znaci citam vec 10ti put i nikako da skontam sta si hteo da kazes![]()
Ne treba da vadis sotove, meni je na 9600PRO takodje radila savrseno...
da, ali na kojoj rezoluciji, sa kojim podesavanjima???
800x600 i 1024x768 sa medium/low :smash:
znaci citam vec 10ti put i nikako da skontam sta si hteo da kazes![]()
Sta vi ocekujete, da ovakva grafika radi na nekom prosecnom kompu u najvisim rezolucijama (!?). Ni jedna igra do sada nije ponudila ovakav kvalitet grafike pa pricajte sta hocete, a plus nivoi su uglavnom otvoreni.
Mislio sam: sto da gubite vreme diskutujuci ovde o njoj, ako joj necete dati sansu i ako ste je vec otpisali. Ja cu je igrati i zelja mi je da sto vise saznam o njoj. Ajd da ste po jednom ostavili komentar, vec se ponavljate.
Ali dobro, mozda je nekom uzivanje da kudi i kritikuje pa ce mu ova igra doneti zadovoljstvo na drugaciji nacin
Svakog dana sam sve stariji (kao i svi) i ne mogu da gubim vreme na nesto sto mi se ne svidja i da se stalno vracam na to. Volim prethodnika ove igre i nadam se da ce i nastavak biti dobar. Volim PC i nadam se opstati i u buducnosti.
Najmanje duplo brza, valjda zato sto ima 768Mb memorije ?????:-devil-:
Svasta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari