.:GoRaNStEin:.
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.10.2005
- Poena
- 379
Meni je čudno kako puška kao da ima dve teksture. Pogledajte levu i desnu polovinu.
Fokusiraj to malo bolje, i primetices da to nije sve jedna ravna povrsina ...
Meni je čudno kako puška kao da ima dve teksture. Pogledajte levu i desnu polovinu.
Holy shit ta kaciga mocno izgleda....pazi ti te "tackice" na viziru
Mene samo zanima da li iko igra multi, ili svi skachu naokolo praveci lude filmice i shotke :d
Neki jure ptice na plazi, neko juri kokoske u selu...a ima i jedna kornjaca...a neko nisani u zabu![]()
Crysis je stekao svoju popularnost i ultra hype najvise na osnovu vizuelnih dostignuca. Demonstracije igre prezentovale su grafiku, a negde sa strane gameplay. Godinama punili su nam glavu kako ce Crysis biti almighty himself. I sta sada, trebamo da oprostimo, precutimo nedostatak tekstura, omasku tamo, omasku ovamo. Sada kao 'ajmo da se igramo, Crysis is about gameplay. Fuck that! Naterati ih da se stide takvih stvari, pokriju usima i cekaju svoju kaznu. Crysis pod lupu, ako nesto ne valja, sljaga po glavi Nemac da se cese 2 dana :dMeni su odvratne teksture na ramenu. Odbijam da igram Crysis zbog takvog propusta, kad izađe... Dajte, ljudi, čujte sebe. Tako dobar model nigde niste do sada imali, pa i da nema teksturu.
Ili ćemo Crysis da igramo da bismo videli da li su mOOda vanzemaljca dobro teksturirana?
Skroz se slazem...al da sacekamo demo makar?Crysis je stekao svoju popularnost i ultra hype najvise na osnovu vizuelnih dostignuca. Demonstracije igre prezentovale su grafiku, a negde sa strane gameplay. Godinama punili su nam glavu kako ce Crysis biti almighty himself. I sta sada, trebamo da oprostimo, precutimo nedostatak tekstura, omasku tamo, omasku ovamo. Sada kao 'ajmo da se igramo, Crysis is about gameplay. Fuck that! Naterati ih da se stide takvih stvari, pokriju usima i cekaju svoju kaznu. Crysis pod lupu, ako nesto ne valja, sljaga po glavi Nemac da se cese 2 dana :d
Realno nema se izbora, a multiplayer mora da se uvek igra neki. Ovaj izgleda sjajno i biće servera, modova...
Izvini? Pogledaj samo teksture na ramenu i ruci, ozbiljno, ochajno! Nije mi jasno, jer je tekstura slema daleko bolja... Bice da je ovo ipak i dalje teska beta.
Najjace da ces to primetiti u pokretu... Jedino gde bi mogao je close combat, a to su rekte situacije, cak i tad sumnjam da bi obracao paznju na to...
Ma de bre, šta lupaš. :S:d Ovo je izjava godine. Kakav crni Crysis multiplayer, celih 10 igraca ce se okupiti i igrati ga, kao sto je bila situacija sa FC u MP, a tek community i modovi, ma ima sve da prsti od njih![]()
Kao prvo, jos nije izaslo finalno izdanje igre, noviji drajveri... Situacija ce se popraviti sto se tice zahtevnosti, ali realno je reci ne previse...
Kao drugo, nije tacno da ne postoji konfiguracija na kojoj ce ovo raditi kako treba, vec je pitanje zahtevnosti povezano sa GRAFICKOM !!!
Dakle ne veujem da sam se *****ao...
Siguran sam (naravno pretpostavljam) da ce za igru biti dovoljan bilo koji C2D ~ 3GHz ili neki X2 5000+ i jaci... i 2 GB Ram-a, i ovo bi trebalo da vazi jos dugo vremena, pa i ptice znaju da je u danasnjim igrama graficka najbitnija...
Sto se tice graficke e tu je, kao sto sam rekao, najvece pitanje sta ce biti potrebno da potera igru na pristojnim podesavanjim. U mom slucaju to podrazumeva 1024x768 sa podesavanjima medium-high, bez AA. Dakle mene interesuje da li ce moja 8800GTS 320MB moci da da zadovoljavajuci broj frejmova na ovim podesavanjima...
Ne znam, ovde gomila ljudi vec duze vreme karte ispod 300 evra naziva srednjom klasom, ponekad cak i nizom...
Igra bez AIa, na high, bez AA, daje jadnih 35 frameova na quadu i gtxu,
Ako si hteo da mi kazes da je E21x0 best buy jer OCovan radi brzo, skoro ko E6xxx, hvala ti, sad cu da ga kupim .
Koja igra:trust:? Ako misliš na Crysis izlazi u novembru...
Evo bar nesto u pokretu, link: http://rapidshare.com/files/56648695/NanoSuitPlusShot.zip.html
Mislim da je to glup potez i to sam vec napisao, povodom izjava tipa "eh a ja taman ulozio 1000 eura u upgrade i nadao se da ce crysis da leti na ultra". Ako ti sad skrpis 1000 eura za komp NEMA SANSE da ti radi kako treba kad izadje u novembru.
Po ovome shto je Goran opisao, trebace ti 1000e samo za graficki podsistem da bi je igrao na Ultra :d
Više. Ultra je preskupa tako da je ne računam ovde, znači 2xGTX = 950e. Napajanje za tako nešto je bar 200e, i dobra SLI keramička pločica da kažemo isto 200e. Znači samo za grafiku, ploču i napajanje 1350 eura. A i sa time teško da ćeš u bilo čemu preko 1280x1024 imati konstanto preko 40FPS. :wall::bottle:
Ajde da l' si normalan? Ko je lud da napravi igru koja nikome neće raditi? Kome je to isplativo?
Pa jel imamo betu pred nama kao dokaz da su basch to uradili?!
Pa stvarno!Misim da i oni ciljaju na to da igru igra sto veci broj ljudi,vise ce da zarade ovako...mad vecina gamera preko moze sebi da priusti te neke opake masine koje ce VALJDA moci da guraju Crysis kao treba.Ajde da l' si normalan? Ko je lud da napravi igru koja nikome neće raditi? Kome je to isplativo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari