Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Holy shit ta kaciga mocno izgleda....pazi ti te "tackice" na viziru :) a vidi samo taj carbon fiber :p
Mene samo zanima da li iko igra multi, ili svi skachu naokolo praveci lude filmice i shotke :d
Neki jure ptice na plazi, neko juri kokoske u selu...a ima i jedna kornjaca...a neko nisani u zabu :D

Poslednja izmena:
Holy shit ta kaciga mocno izgleda....pazi ti te "tackice" na viziru :)
Mene samo zanima da li iko igra multi, ili svi skachu naokolo praveci lude filmice i shotke :d
Neki jure ptice na plazi, neko juri kokoske u selu...a ima i jedna kornjaca...a neko nisani u zabu :D

Ubio sam kornjacu :D ... Stidim se :smoke:

Pa igrao sam ja pomalo, ali u sustini jurcanje, netcode ne radi jos kao svet, ali mene Crysis ni ne zanima kao multiplayer jer oni to ne znaju da naprave :D

Meni su odvratne teksture na ramenu. Odbijam da igram Crysis zbog takvog propusta, kad izađe... Dajte, ljudi, čujte sebe. Tako dobar model nigde niste do sada imali, pa i da nema teksturu.

Ili ćemo Crysis da igramo da bismo videli da li su mOOda vanzemaljca dobro teksturirana?

Ma izgleda da je beta stvarno grafički... challenged (politički korektno).

Nego mi je samo smešno što ne ubaciše da se ptice razlete na sve strane, mislim da je toga bilo u FC, na jedan metak odlete nebu pod oblake...

Meni su odvratne teksture na ramenu. Odbijam da igram Crysis zbog takvog propusta, kad izađe... Dajte, ljudi, čujte sebe. Tako dobar model nigde niste do sada imali, pa i da nema teksturu.

Ili ćemo Crysis da igramo da bismo videli da li su mOOda vanzemaljca dobro teksturirana?
Crysis je stekao svoju popularnost i ultra hype najvise na osnovu vizuelnih dostignuca. Demonstracije igre prezentovale su grafiku, a negde sa strane gameplay. Godinama punili su nam glavu kako ce Crysis biti almighty himself. I sta sada, trebamo da oprostimo, precutimo nedostatak tekstura, omasku tamo, omasku ovamo. Sada kao 'ajmo da se igramo, Crysis is about gameplay. Fuck that! Naterati ih da se stide takvih stvari, pokriju usima i cekaju svoju kaznu. Crysis pod lupu, ako nesto ne valja, sljaga po glavi Nemac da se cese 2 dana :d

Crysis je stekao svoju popularnost i ultra hype najvise na osnovu vizuelnih dostignuca. Demonstracije igre prezentovale su grafiku, a negde sa strane gameplay. Godinama punili su nam glavu kako ce Crysis biti almighty himself. I sta sada, trebamo da oprostimo, precutimo nedostatak tekstura, omasku tamo, omasku ovamo. Sada kao 'ajmo da se igramo, Crysis is about gameplay. Fuck that! Naterati ih da se stide takvih stvari, pokriju usima i cekaju svoju kaznu. Crysis pod lupu, ako nesto ne valja, sljaga po glavi Nemac da se cese 2 dana :d
Skroz se slazem...al da sacekamo demo makar? ;)
Pa onda drvlje i kamenje ako treba.

Realno nema se izbora, a multiplayer mora da se uvek igra neki. Ovaj izgleda sjajno i biće servera, modova...

:d Ovo je izjava godine. Kakav crni Crysis multiplayer, celih 10 igraca ce se okupiti i igrati ga, kao sto je bila situacija sa FC u MP, a tek community i modovi, ma ima sve da prsti od njih :D

Izvini? Pogledaj samo teksture na ramenu i ruci, ozbiljno, ochajno! Nije mi jasno, jer je tekstura slema daleko bolja... Bice da je ovo ipak i dalje teska beta.

Najjace da ces to primetiti u pokretu... Jedino gde bi mogao je close combat, a to su rekte situacije, cak i tad sumnjam da bi obracao paznju na to...

Poslednja izmena:
Najjace da ces to primetiti u pokretu... Jedino gde bi mogao je close combat, a to su rekte situacije, cak i tad sumnjam da bi obracao paznju na to...

Nije bitno da li se primeti ili ne. Poenta je u tome da je glavni stub oslonac Crysisa engine i ultra giga mega grafika, koja treba da oduva UT3 engine i sve pokusaje na PS3 kao od sale. I ako taj engine ne da te rezultate.

Ako npr. Crysis daje kvalitet grafike kakav vidimo ovde sada, a perforanse ne budu mnooogooo bolje u release verziji, propali su. Narocito ako vidimo da kad konacno izadje UT3 (i GeOW) on ipak bude mogao da se u very high igra na kompu sa dual core procesorom i samo jednom grafickom.

Ako pak Crysis bude zahtevan kao sto se ovde vidi, ili zahtevniji, ali isporuci grafiku koja salje UT3 u obdaniste, onda mu naprolece kad izadju GF 9800 i R X3900 sledi kako takav zivot.

Kao prvo, jos nije izaslo finalno izdanje igre, noviji drajveri... Situacija ce se popraviti sto se tice zahtevnosti, ali realno je reci ne previse...
Kao drugo, nije tacno da ne postoji konfiguracija na kojoj ce ovo raditi kako treba, vec je pitanje zahtevnosti povezano sa GRAFICKOM !!!
Dakle ne veujem da sam se *****ao...
Siguran sam (naravno pretpostavljam :D) da ce za igru biti dovoljan bilo koji C2D ~ 3GHz ili neki X2 5000+ i jaci... i 2 GB Ram-a, i ovo bi trebalo da vazi jos dugo vremena, pa i ptice znaju da je u danasnjim igrama graficka najbitnija...
Sto se tice graficke e tu je, kao sto sam rekao, najvece pitanje sta ce biti potrebno da potera igru na pristojnim podesavanjim. U mom slucaju to podrazumeva 1024x768 sa podesavanjima medium-high, bez AA. Dakle mene interesuje da li ce moja 8800GTS 320MB moci da da zadovoljavajuci broj frejmova na ovim podesavanjima...

Ne znam sto se pravis pametan. Mozes slobodno da shvatis moju izjavu da je 2000 evra konfiguracija sa e2140 i dve ultre u sli (+sli ploca i odgovarajuce napajanje) ako je neko blesav da to spoji. I nemoj, molim te, sad da mi saberes u euro koliko to kosta i postujes link sa pcberze, jer to nije poenta ovoga sto sam rekao. Igra bez AIa, na high, bez AA, daje jadnih 35 frameova na quadu i gtxu, a pri tom ne izgleda ni priblizno onome sto je iznad postovao GX-X, i na sta smo svi balili godinu dana.
Ako si hteo da mi kazes da je E21x0 best buy jer OCovan radi brzo, skoro ko E6xxx, hvala ti, sad cu da ga kupim .

Ako si hteo da mi kazes da je E21x0 best buy jer OCovan radi brzo, skoro ko E6xxx, hvala ti, sad cu da ga kupim .

Ne kapiram sta si hteo da kazes sa ovim ?
Pa ako bi hteo sad da kupis procesor za igre, svakako bih ti preporucio E2160 (ja imam E4400, ali tada kada sam ja kupovao jos nisu bili izasli Penitum E2xxx), zasto bi neko davao oko 200 evra za procesor, kada za vise nego duplo manje (al sam ga srocio :)) moze da dobije odlican procesor koji se lako overclockuje, procitaj test na Bench-u, rekoshe ljudi Best Buy...

Koja igra:trust:? Ako misliš na Crysis izlazi u novembru...

Gorane, oni jedino sto mogu sada da urade, a da se tice optimizacije jeste da ustinu malo ovde, malo tamo, smanje drawdistance i slicni tweakovi, nema tu nikakve magije 2 meseca pred izlazak igre ...

BTW, lovim vam taj "lowdetail" nanosuit da vidite da nije to bas tako lose, al jure kao muve :p

Evo bar nesto u pokretu, link: http://rapidshare.com/files/56648695/NanoSuitPlusShot.zip.html

Shotka :

A ovo oruzje me osvojilo u momentu :D :

Bice ovo dobro, bar kao SP kampanja, dobro gruva, ambijentalni zvuk je mastan (doduse nema nista za sad da se podesava u vidu 5.1 ili EAX-a)

Inace, kada se vrte oni introi pre igre, ide Crytekov logo... i onda glas kao u igri ... Maximum ... Game :D

Hteo sam da kazem da taj tvoj post nema veze sa onim o cemu sam ja govorio. Ja kukam na to sto igra ne izgleda kako su obecali i ne radi dobro na srpskoj high end masini a si se uhvatio teorije o tome kako procesor nije bitan sve dok je dobra graficka.

A na tu temu, da ti odgovorim, jeste best buy. I slaze se OC-ovan na 3 GHz uz GTS od 320 MB. Ali best buy je sada, ko sto je i ta karta best buy bila do pre pet dana kad su ljudi provalili da mogu da se slikaju sa njom za crysis. Cak i da pretpostavimo da nema nikakve razlike izmedju E2160 i X6800, bice je kad se pojave igre koje ce to da iskoriste. A mozda to docekamo i u novembru. Best buy ne znaci da je najbolji niti da moze da se meri sa najboljim, nego da je u ovom konkretnom slucaju, u ovom trenutku, za prosecnog korisnika, najvise za ulozen novac. Ako sada hoces da kupis komp da bi igrao crysis, ne mozes da ne pogresis. Mislim da je to glup potez i to sam vec napisao, povodom izjava tipa "eh a ja taman ulozio 1000 eura u upgrade i nadao se da ce crysis da leti na ultra". Ako ti sad skrpis 1000 eura za komp NEMA SANSE da ti radi kako treba kad izadje u novembru. Uostalom vec moze da se vidi kako radi ova beta na najacim konfiguracijama.

Malo smo se zaleteli, 'ajde da vidimo dx10 i very high varijantu, finalne performanse itd, pa ako ne bude valjalo, da krenemo u finalno pljuvanje :)

Mislim da je to glup potez i to sam vec napisao, povodom izjava tipa "eh a ja taman ulozio 1000 eura u upgrade i nadao se da ce crysis da leti na ultra". Ako ti sad skrpis 1000 eura za komp NEMA SANSE da ti radi kako treba kad izadje u novembru.

Po ovome shto je Goran opisao, trebace ti 1000e samo za graficki podsistem da bi je igrao na Ultra :d

Poslednja izmena:
Po ovome shto je Goran opisao, trebace ti 1000e samo za graficki podsistem da bi je igrao na Ultra :d

Više. Ultra je preskupa tako da je ne računam ovde, znači 2xGTX = 950e. Napajanje za tako nešto je bar 200e, i dobra SLI keramička pločica da kažemo isto 200e. Znači samo za grafiku, ploču i napajanje 1350 eura. A i sa time teško da ćeš u bilo čemu preko 1280x1024 imati konstanto preko 40FPS. :wall::bottle:

Poslednja izmena:
Više. Ultra je preskupa tako da je ne računam ovde, znači 2xGTX = 950e. Napajanje za tako nešto je bar 200e, i dobra SLI keramička pločica da kažemo isto 200e. Znači samo za grafiku, ploču i napajanje 1350 eura. A i sa time teško da ćeš u bilo čemu preko 1280x1024 imati konstanto preko 40FPS. :wall::bottle:

Ajde da l' si normalan? Ko je lud da napravi igru koja nikome neće raditi? Kome je to isplativo?

ajd ako zna ko torent od ispravne bete nek mi poslje na pm

Ajde da l' si normalan? Ko je lud da napravi igru koja nikome neće raditi? Kome je to isplativo?
Pa stvarno!Misim da i oni ciljaju na to da igru igra sto veci broj ljudi,vise ce da zarade ovako...mad vecina gamera preko moze sebi da priusti te neke opake masine koje ce VALJDA moci da guraju Crysis kao treba.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno