Šta je novo?

Brutalno - Crysis

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko se pricalo, izmedju ostalog, u dx10 modu kompletno osvetljenje deluje drugacije, kako kazu, realnije, no treba sacekati SP demo i nadati se da ce dx10 mod biti bar u njemu dostupan, pre izlaska full verzije. Indoor izgleda za klasu losije od outdoora, sto je bio slucaj i u Far Cry, ocigledno je da su se skoncentrisali, i da su svih ovih godina samo radili na outdooru, no to i nije neki problem, posto pretpostavljam da se jako malo desavanja odvija u zatvorenom prostoru ... Dodatni problem moze predstavljati i cinjenica da je u ovoj MP Beta verziji interakcija sa okolinom smanjena na minimum, te se moze samo nagadjati koliko i kakvo opterecenje ce predstavljati dodatna interakcija sa okolinom. Bice zanimljivo u svakom slucaju, kao sto rekoh, Yerli Cevat najveci Levat ..

Evo one shotke sto sam ostao duzan, jerbo je SBB pomanito sinoc ...
http://rapidshare.com/files/56483733/CrysisMPBetaScreenshots.zip.html

Na onim šotkama si palio AF?

Bice ovo kao i sa Far Cry, igracemo kako treba tek za godinu dana (i manite onu pricu kako je FC radio dobro sa 9600xt molim vas ! Imao sam tu kartu i igra je radila lose, kasnije sa HDR-om je radila osrednje i na 6800GT)

Opet ta prica. Jel sam postovao prethodni put 100 razlicitih benchova, i iz FRAPSa i iz FC bencha. 9600xt, 1024x768 very high (ne ultra high) uglavnom fps oko 40. Ili treba da vadim shotove? A?

Ne treba da vadis sotove, meni je na 9600PRO takodje radila savrseno...

Poslednja izmena:
ne znam kako vi gledate na ovo, moje misljenje je da je ovo cisto izdrkavanje na pc korisnicima. Shto neko rece, nije bitno shta taj engine moze, vec da li to moze da radi . Ocigledno ne.

evo kako izgleda na sledecoj masini:
C2Q "QX6850" 333*9=3G
2G DDR2 1000 4-4-4-10
ASUS P5K-E WIFI/AP
ASUS EAH2900XT 512M

http://en.hardspell.com/doc/showcont.asp?news_id=1440

po meni boje deluju malo isprano tj. boje su malo neprirodne

Ovoga sam se i bojao, elem ovo je slicno kao fora sa F.E.A.R.-om svojevremeno. Voda i magla izgledaju odlicno ali po onom sto vidim svi ostali modeli su neki prosek, verovatno ce mo jos videti i ono poznato presijavanje lisca iz FAR CRY i neke face koje lice na ljudske i to je to sto se tice grafike, nadam se da ce gameplay da bude izuzetan.

Da dodam samo, prosetao sam po drugim forumima i video slike sa high podesavanjem, pa ono kamenje izgleda ko da je uzeto iz neke igre koja je bila hit 2001.

Poslednja izmena:
Bice ovo kao i sa Far Cry, igracemo kako treba tek za godinu dana (i manite onu pricu kako je FC radio dobro sa 9600xt molim vas ! Imao sam tu kartu i igra je radila lose, kasnije sa HDR-om je radila osrednje i na 6800GT)
isto sam i ja pricao svo ovo vrijeme. A Far Cry i sada zna da namuci midrange graficke uz max rezolucije, HDR i ostalo. Ja ni na 6600gt OC nisam mogao da upalim HDR i imam stabilan framerate svuda. Mozda probam sa 7800gs (znam da mi proc nije nesto, BTW)

HDR je dodan u Far Cry posle izlaska same igre kroz kasniji patch, i uospte nije relevantan za performanse osnovne igre. Mnoge igre su se pojavile sa bolje odradjenim HDRom koji manje trosi performanse.

Kakav pesimizam, a igra jos nije ni izasla.

Sta vi ocekujete, da ovakva grafika radi na nekom prosecnom kompu u najvisim rezolucijama (!?). Ni jedna igra do sada nije ponudila ovakav kvalitet grafike pa pricajte sta hocete, a plus nivoi su uglavnom otvoreni.

Ocekujte slobodno da ce jos vise da secka kada izadje final, cisto da vas pripremim. Ja licno ne bih ni gubio vreme sa ovom igrom da sam na vasem mestu. Ja cu licno da ulozim vreme i novac u igranje ove igre.

da, ali na kojoj rezoluciji, sa kojim podesavanjima???
800x600 i 1024x768 sa medium/low :smash:

Ne, sigurno nije bilo na medium/low. Bilo je na 1024x768, ali ostalo... Sad me ubij da se setim svega do tancnina...

Poslednja izmena:
znaci citam vec 10ti put i nikako da skontam sta si hteo da kazes :)

Mislio sam: sto da gubite vreme diskutujuci ovde o njoj, ako joj necete dati sansu i ako ste je vec otpisali. Ja cu je igrati i zelja mi je da sto vise saznam o njoj. Ajd da ste po jednom ostavili komentar, vec se ponavljate.

Ali dobro, mozda je nekom uzivanje da kudi i kritikuje pa ce mu ova igra doneti zadovoljstvo na drugaciji nacin ;)

Svakog dana sam sve stariji (kao i svi) i ne mogu da gubim vreme na nesto sto mi se ne svidja i da se stalno vracam na to. Volim prethodnika ove igre i nadam se da ce i nastavak biti dobar. Volim PC i nadam se opstati i u buducnosti.

Poslednja izmena:
Meni licno igra izgleda odlicno i bez AA ali da se tako vuce (ako se moze tako reci) na 8800GTX je stvarno ponizavajuce... ili je ovo stvarno neka beta iz fioke od pre par meseci ili je neka teska mucka , kao fazom "vidite da nece da vam radi na high sa 8800GTS morate da odresite kesu za 8800GTX ili bar jos ejdnu GTS" .. sve je moguce sve mi lici na poturanje hardvera ... ali najgore bi bilo da su sve zeznuli i da od optimizacije nije bilo ni O.

Sta vi ocekujete, da ovakva grafika radi na nekom prosecnom kompu u najvisim rezolucijama (!?). Ni jedna igra do sada nije ponudila ovakav kvalitet grafike pa pricajte sta hocete, a plus nivoi su uglavnom otvoreni.

Da, C2D i 8800GTS je prosecan komp... :wall::crash::bottle:

Mislio sam: sto da gubite vreme diskutujuci ovde o njoj, ako joj necete dati sansu i ako ste je vec otpisali. Ja cu je igrati i zelja mi je da sto vise saznam o njoj. Ajd da ste po jednom ostavili komentar, vec se ponavljate.

Ali dobro, mozda je nekom uzivanje da kudi i kritikuje pa ce mu ova igra doneti zadovoljstvo na drugaciji nacin ;)

Svakog dana sam sve stariji (kao i svi) i ne mogu da gubim vreme na nesto sto mi se ne svidja i da se stalno vracam na to. Volim prethodnika ove igre i nadam se da ce i nastavak biti dobar. Volim PC i nadam se opstati i u buducnosti.

Ko je ovde uopšte rekao da neće dati šansu igri? Samo komentarišemo performanse i izgled igre, što, da nije zabranjeno? Svakako se mora osećati određeni stepen razočarenja u odnosu na ono šta je najavljivano, ali i u odnosu na performanse. Ovo se vuče i na najjačim današnjim mašinama. Ti ćeš dati 1000 evra ako treba samo da je igraš, ok, to je tvoje mišljenje, ali zar misliš da se nećeš razočarati kada budeš kupio sve to, dao gomilu para, a ono se vuče i na takvoj mašini, sa kvalitetom grafike daleko ispod očekivanog? Možda će tebi biti ok, ali meni npr. neće.

Ja sam već duže vremena odlagao apgrejd čekajući Crysis kao vesnika nove generacije, da vidim kakva konfa treba da to lepo radi na visokom nivou detalja, za koji sam očekivao da će biti drastično bolji od konkurencije. Nije mi žao da dam pare za PC, imam novca da ga nabudžim, ali reci ti evo meni šta da uzmem? Šta da kupim ako radi u proseku na 25 fps na žestoko overklokovanom quad core-u sa žestoko overklokovanim 8800 GTX i 2 GB rama, i to bez neprijatelja i sa nižim nivoom detalja? Jednostavno nema iole normalnije konfiguracije na kojoj će ovo da radi dobro, ako ostane ovakva situacija, a pri svemu tome sam razočaran vizuelnom stranom, jer je ovo tek nešto bolje od onoga što smo do sada videli. Meni ostaje da čekam nešto sledeće godine...GeForce 9, Nehalem, šta li...od Phenoma nema ništa, to je već sada jasno, nikakav pomak neće doneti u odnosu na C2D...

Poslednja izmena:
lepo ja kazem, pokrenite igru da vidite kako izgleda, a onda je lepo zapakujte na policu i odigrajte je za godinu dana sa nekom 9800, 10800 kao sto dolikuje. Zato i pomenuh FC, tek sa 6800GT sam mogao da uzivam u igri.

Pa cekaj, da li svi moramo da igramo u 1600x1200 sa svim na high i to odmah?

Jedini problem ovde je sto igra mami da se igra na High. I ja sam toga svestan, jer je zaista donela mnogo toga sto se vizuelnog dela tice.

Ja se nisam razocarao, gledao sam slike i video iz MP Beta v2 (High naravno) i jako mi se svidja kako izgleda.

Ne znam sta ste vi videli lose sto se tice kvaliteta grafike a da to nije njena zahtevnost? Koja igra na trzistu ima bolje teksture, svetlo, fiziku, dizajn nivoa a izaci ce za 2 meseca? Cudi me da nije jos zahtevnija, nije lako ono napraviti.

lol, kakvih godinu dana.

Kupuje se odma i igra se multi. Šta drugo da igram, QW mi se ne sviđa, igao sam demo.

Možda COD4, UT ne volim.

Realno nema se izbora, a multiplayer mora da se uvek igra neki. Ovaj izgleda sjajno i biće servera, modova...

Dok je neko skine preko dial-upa moci ce da je igra.
Ja sam razocaran iz istog razloga kao i filipenko. Cekam da izadje pa da upgradujem komp, jer mi nije pametno sad dati 1000+ evra cekajuci Crysis. Ocigledno ko god da je to uradio, zestoko se zahebao. Ali eto kako stoje stvari ne postoji konfiguracija na kojoj ce ovo da radi kako treba, a uz to i ne izgleda kao nesto sto bi opravdalo takvu investiciju. Od onih prvih demonstracija (izgleda engine-a a ne igre) pa do ovih poslednjih shotova kvalitet opada, zahtevnost raste.

ja ću je definitivno igrati bez obzira kakva je jer max rezolucija za moj monitor je 1440x900 :)

ovaj, izvinjavam se svima, ali ja ne vidim nesto po netu da se igde organizovano hypuje igra po pitanju grafike, vishe sam prochitao ovde komentara na grafiku nego bilo gde na netu

ne vidim razlig da se bude razocharan, igra izgleda fantastichno, beta se nije pokazala najoptimizovanije, ali ljudi to je beta to nije ni demo, pa kad dodje i optimizacija drajvera sve ce to da legne

u ostalom ni toliko hvaljeni FC na ovom forumu, nije nista bolji bio, sta vise, verujem da ce crysis biti bolje optimizovan nego fc u to vreme

sve ima svoju cenu, cas vam svima smrdi sto je bioshock dobro optimizovan i ne zahteva jaku grafiku a izgleda pristojno, a sad vam smrdi sto ce ovo da izgleda sjajno (sa otvorenim prostorima) al ce da bude zahtevno

odlucite se vise...

Poslednja izmena:
@dzef:

vidi, servirano nam je ovo:

http://www.crysis-online.com/Media/Screenshots/Screenshots/Jungle-Action-03.jpg
http://www.crysis-online.com/Media/Screenshots/Screenshots/Jungle-02.jpg
http://www.crysis-online.com/Media/Screenshots/Screenshots/Jungle-03.jpg
http://www.crysis-online.com/Media/Screenshots/Screenshots/Frozen-Action-05.jpg

Frozen-04.jpg

Village-06.jpg

i sad ti meni reci dali ti ovo iz bete izgleda tako ? Meni ne. Ove shotke su mahom iz prosle godine, znaci DX9 najverovatnije sobzirom da tad 8800 jos nije ni izasao...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno