Šta je novo?

Borderlands

Pojavio se i Dragon Age a ja ne mogu da prestanem da igram ovu Igretinu. Prosto me drzi zalepljenog za monitor. Ajde ko je zavrshio igru da postuje koji mu je bio max.lvl. na kraju, odnosno, do kog se nivo moze stici.

Ja stigao do lv.35,zadnji nivo je The Vault a nivoa 27!

evo upravo sam zavrsio. 37. level sam. malo fali za 38. presao sve misije. kul igra. jos jedino da je kraj malo upecatljiviji...

jel samo u toj igri ili ? meni se to desavalo sa napajanjem,jer se pregrejavalo u load-u(nije radio ventilator :) )

Samo u ovoj mi se desilo.Danas sam instalirao nove drajvere i otvorio kuciste,vise mi nije gasila komp!!!A koliko sam uspeo da vidim radi mi ventilator na napajanju!

jel samo u toj igri ili ? meni se to desavalo sa napajanjem,jer se pregrejavalo u load-u(nije radio ventilator :) )

I ja imam slicnih problema, stalno mi se pregreva graficka, pa sam morao rucno da podizem fan na njoj na 100%, ali i dalje po nekad zeza. Ni sa jednom drugom igrom nemam tih problema.

Meni je zakucala komp jednom, pregrevanje takodje. Ocistio sam kuler od graficke, i od onda nema problema.

ljudi ima li neko na 20 i nekom lvl-u save meni je pukao sistem i oslo sve u zemlju nedodjiju :S
Pomagajte ako Boga znate.. :|

Borderlands: The Zombie Island of Dr. Ned First Look
New enemy types, quests, and bosses in this upcoming content for Gearbox's shooter.

borderlands-the-zombie-island-of-dr-ned-20091111015701328-000.jpg

ljudi jedno oftopic pitanje,kako da nadjem ID za gamespy,registrovao sam se i da bih igrao pomenutu igru online treba mi taj ID

da pitam nesto..ja tek sad uzeo :)d,slab sa vremenom za igre) i nasao neku od 4 gb,pa tu i skinuo...sad se instalira,no bila sve neka slova i znaci cudni iako pise da je igra ENG..inace,velika je 10.45 GB???

jel instalirao neko ovaj novi 1.01 patch?

Ja jesam radi sve kao i ranije, nisam primetio neke razlike, koliko sam video uglavnom se tice MP-a.

Poslednja izmena:
a da pitam nesto...nisam inst. patch,ali me zanima ovo..desava mi se ponekad da kada,iako kliknem (ili idem na enter na tastaturi) i idem na Online -> Join Game,da mi on umesto na Join ode na Host..Desavalo mi se tu,a i kad sam probao da se konektujem na neki server,isto...

Ima li jos neko takvih problema,ili sam specifican...

Inace,lepa igra ja lvl 25/6....moze nekis savet za oruzja itd..:)

a da pitam nesto...nisam inst. patch,ali me zanima ovo..desava mi se ponekad da kada,iako kliknem (ili idem na enter na tastaturi) i idem na Online -> Join Game,da mi on umesto na Join ode na Host..Desavalo mi se tu,a i kad sam probao da se konektujem na neki server,isto...

Ima li jos neko takvih problema,ili sam specifican...

Inace,lepa igra ja lvl 25/6....moze nekis savet za oruzja itd..:)

Meni ponekad ode tako na host ako ne postoji nijedan game za join.

Kazi, sa kojim likom igras?

Roland (onaj sto ima turret)...I samo sam,realno,online MP igrao...vec preko 30h...Ne mogu SP,nekako smara da igras sam kad mozes u vise igraca..:)

Inace,sta mu dodje ta Garena?

Garena ti je program koji pravi LAN konekciju izmedju ljudi preko neta tako da bilo koja igra koja ima LAN opciju igranja se moze igrati kao takva iako ljudi nisu fizicki povezani u LAN.

Da li sam bio dovoljno nejasan? :D

Roland je manje vise "anything goes" sto se tice oruzja, ne igram ga uopste i koliko znam ima jedan skill za assault rifles ali nadji jedan Pestilent defiler revolver, i jedan hellfire SMG i jedan solid, hard Volcano sniper i na konju si ;).

zavriso vault,sad level 36..:)

zanimljivije je kad si visi lvl,mnogo bolje stvari imas..

inace,kako to da kasnije ima cudovista koja su lvl 51???

zavriso vault,sad level 36..:)

zanimljivije je kad si visi lvl,mnogo bolje stvari imas..

inace,kako to da kasnije ima cudovista koja su lvl 51???

Kad predjes prvi put igru sa tim likom otvaras tzv. playthrough 2 u njemu je sve isto osim sto su svi mobovi veci lvl, time su i jaci i imaju vise health.

Kad predjes playthrough 2, otvara ti se tzv. playthrough 2.5 gde su apsolutno svi mobovi u rasponu od 48 - 52 lvl.

Po meni je igra sasvim OK.. Nisam probao u Coop-u ali i Single player me je zakovao. Jedino mi se kraj igre malo glup ali ***... Nije ni prva ni poslednja gde je kraj uzasan..
Sve pohvale sa moje tacke gledista.

Sad sam lvl 41...jako tesko..zelim da lvl-jem,retko prelazim questove zato sto igram skoro sve sa moj lvl+ ili lvl 50....kada igram sa 3 lvl 50 lika u coop online modu,brzo mene sjebu,jer sam najslabiji..:(

Ali trudim se da pomazem..

830 HP
860 Shield

Roland...

Inace,jel moze neki konkretan server da se igra svaki put,ili sta ti igra da?

I gde u SP modu da kupim neka mocna oruzja (imam 9 mil. $)?

Sad sam lvl 41...jako tesko..zelim da lvl-jem,retko prelazim questove zato sto igram skoro sve sa moj lvl+ ili lvl 50....kada igram sa 3 lvl 50 lika u coop online modu,brzo mene sjebu,jer sam najslabiji..:(

Ali trudim se da pomazem..

830 HP
860 Shield

Roland...

Inace,jel moze neki konkretan server da se igra svaki put,ili sta ti igra da?

I gde u SP modu da kupim neka mocna oruzja (imam 9 mil. $)?

Imas inace solidan shield za taj nivo.
Konkretan server... pa ja igram preko tunngle, postoje 4 Borderlands sobe i kapiram da ces moci da nadjes sigurno par vec pokrenutih igara za taj nivo specijalno u kasnijim vecernjim casovima.

Kad su u pitanju oruzja, dok si u playthrough 2 idi u new haven i odradi tzv. new haven run (u njemu imas 5 - 7 kovcega sa oruzjem). Znacu udjes u igru, preletis new haven, pokupis oruzja, vidis usput da li i ma nesto da se kupi u prodavnicama i onda izadjes i opet sve ponovo.
Garantujem ti da ces za pola sata do sat naci par oruzja kojim ces zameniti nesto trenutno sto imas.

Imas inace solidan shield za taj nivo.
Konkretan server... pa ja igram preko tunngle, postoje 4 Borderlands sobe i kapiram da ces moci da nadjes sigurno par vec pokrenutih igara za taj nivo specijalno u kasnijim vecernjim casovima.

Kad su u pitanju oruzja, dok si u playthrough 2 idi u new haven i odradi tzv. new haven run (u njemu imas 5 - 7 kovcega sa oruzjem). Znacu udjes u igru, preletis new haven, pokupis oruzja, vidis usput da li i ma nesto da se kupi u prodavnicama i onda izadjes i opet sve ponovo.
Garantujem ti da ces za pola sata do sat naci par oruzja kojim ces zameniti nesto trenutno sto imas.

hvala..:)

:wave:

stigao do lvl 50,sada sa shield-om na 1440 + 30% health boost..

znam da ima jacih,ali...

inace,videh likove sa nekim modovanim puskama,sa po 16-17k dmg?

WTF?

Nazalost na PC verziji se mogu lako editovati oruzja sa HEX editorom i napraviti mala cuda od oruzja...

Nazad
Vrh Dno