Šta je novo?

Borderlands

meni je ovo dobro :) igram sa hunterom, snajper je bas kool. trenutno sam level 7

Isto hunter :) Pokupio sam neki napucani snajp ( 80 demage )... na onoj zgradi cim sidjes sa busa... i sada otkidam sa njim.

Poslednja izmena:
ja sam nabavio malko bolji :)
GGN390 Solid Thunder

Prilozi

• borderlands.jpg
    borderlands.jpg
    393.4 KB · Pregleda: 202
  • inventory.jpg
    inventory.jpg
    398.8 KB · Pregleda: 156
Blagodarim. Ja sam se iznervirao što me je vratio na početak prve misije da me je mrzelo da dalje isprobavam. Dakle, svaki sejv vraća na početak misije ukoliko se ista ne završi...tja. Ali dobro, šta da se radi.

Ja sam na levelu 20, već :). Nego, šta raditi kad kvest traje satima, a ne možeš više da igraš...? Ništa, kod takvih kvestova dobro je znati da vas ne vraća na početak misije (ko je uopšte bubnuo tu glupost?), nego na poslednji save point... mesto koje izgleda kao nekakva bandera, sa zelenim svetlom. Kad je prvi put otključate na mapi (nepoznat deo zemlje), onda je crvena, priđete joj i postaje zelena i ako vas ubiju, tu se ristorujete uz manju novčanu nadoknadu (tj. ako imaš više para onda je veća nadoknada - uvek uzima procenat keša koji imaš).

Tata svih snajpera...:)

Prilozi

• Borderlands 2009-10-27 10-49-56-19.jpg
    Borderlands 2009-10-27 10-49-56-19.jpg
    285.7 KB · Pregleda: 154
  • Borderlands 2009-10-27 10-50-00-15.jpg
    Borderlands 2009-10-27 10-50-00-15.jpg
    282 KB · Pregleda: 118
Ja sam na levelu 20, već :). Nego, šta raditi kad kvest traje satima, a ne možeš više da igraš...? Ništa, kod takvih kvestova dobro je znati da vas ne vraća na početak misije (ko je uopšte bubnuo tu glupost?), nego na poslednji save point... mesto koje izgleda kao nekakva bandera, sa zelenim svetlom. Kad je prvi put otključate na mapi (nepoznat deo zemlje), onda je crvena, priđete joj i postaje zelena i ako vas ubiju, tu se ristorujete uz manju novčanu nadoknadu (tj. ako imaš više para onda je veća nadoknada - uvek uzima procenat keša koji imaš).

Tako je, nastavljas od poslednje bandere pored koje si prosao. :)

Da li likovi mogu da kosirste oruzje koje im nije prefered, recimo Mordekai assault rifle-ove ili Roland snipere.

muzika iz trailera sa prve stranice je dj champion - no heaven.kakva stvar

Poslednja izmena:
Da li likovi mogu da kosirste oruzje koje im nije prefered, recimo Mordekai assault rifle-ove ili Roland snipere.

Naravno. Pogotovo u zatvorenim prostorima gde snajper nije više toliko efikasan.

Nego ne zam da li je to tačno ali mislim da u zavisnosti koliko često koristite neko oružije dobijate skill point na njega tj. tu vrstu.

Jel iko ima problema sa online-om? Nemogu nigde da se konektujem, a i sa drugarom sam isprobao hamachi isto nece. Svi portovi su nam pootvarani. Ima li resenja?

Sad isprobavam neko programce Tunngle, kazu na netu da sa njim moze.

Šta znam, ovo i nije toliko tragično koliko sam se plašio, mada nije ni preterano dobro. Ali je zarazno :) Jedino što mene kod ovakvih igara ta zaraza drži, drži i...odjednom splasne na nulu, negde na trećini, pola, dve trećine, nema pravila...i obično ih ne završim.

Da znas da jeste zarazno, mada, tesko da cu pozeleti da igru obrnem jos koji put.

Šta znam, ovo i nije toliko tragično koliko sam se plašio, mada nije ni preterano dobro. Ali je zarazno :) Jedino što mene kod ovakvih igara ta zaraza drži, drži i...odjednom splasne na nulu, negde na trećini, pola, dve trećine, nema pravila...i obično ih ne završim.

Potpuno te razumem, pun mi je kompjuter nezavrsenih igara iz istog razloga.

Ljudi probajte Torchlight ukoliko ste se uzeleli Hack&Slash igara. Mene je Borderlands totalno razocarao (polagao sam velike nade u njega :().

Upravo sam probao jednu LAN partiju na brzaka preko Tunngle i radi savrseno, mnogo bolje i brze od standardnog online moda.

Izgleda da imaju katastrofalan net code za online play jer mi se cesto zaglavi igra samo dok refreshuje koje su sve igre aktivne.

nisam uspeo da pokrenem taj tunngle..ili zabode prilikom provere verzije ili uopse nece da me loguje :(
pise da za hamachi treba da se pootvaraju neki portovi, preciznije

7777 both
28900 tcp
27900 udp
28910 tcp
28902 both

probacu pa cu javiti

Igranje preko tunnglea je extra(hamaci je definitivno prevazidjen i odsvirao je svojje s silnim problemima),igra iako nije nesto ipak je drugacija od svega ostalog,i svidja mi se sto je sve tipa strip/nalepljeni fazon.Dosta je zarazna ,pogotovo kad se skupi nas par(ja snajper ortak onaj drugi a drugi ortak uzme onog pesnicavog-jos nam samo fali neka zenka:D).

Počeo sam da igram ovo,i posle odrađenih 5/6 questova (znači još sam na početku) i nisam nešto posebno impresioniran igrom.
No videćemo još kasnije.

jel ima neko problema sa pokretanjem programa (tunngle) na win7 ? meni na xp-u prodje bez problema..dok burazeru zabode..ponekad na razlicitom koraku.
jel mozda treba neki port da se otvori na ruteru?

Poslednja izmena:
danas je radio kako treba ali veceras nesto je zabo:S

Posle tri sata igranja mogu reći da mi je ovo dosadno,dosadno,dosadno i ne izazovno.
Džaba,nije da nisam probao.Ne sviđa mi se.

neznam koliko ce me drzati ali sumnjam da ce potrajati vise od par dana...na stranu grafika vec questovi...idi pokupi ovo ili ubij toliko toga a onda kad odem tamo a to svetli brate sa 100 metara da ga slucajno ne promasis...mislim stvarno! Nisam ni za preterano komplikovanje u rpg questovima ali ovo je nepodnosljivo simplificirano!
Ovo je najkomercijalniji turbo folk rpg...tako tipicno americki...
..ali opet da ne sahranjujem igru pre vremena tek sam na 5 levelu...igracu jos koji dan ukoliko se ne desi nesto sa igrom deinstaliram....a onda se vracam na tropico 3 :d

Stvarno samo jurcanje za neke questove ...ja stigo do 10lvl i prakticno sve sto me zadrzava je da vidim sta novo ima od oruzja da se uzme.

P.S multi je koliko vidim na foru ja i jos do troje vs. igra pa prelazimo zajedno ..?

da multi je fora coop-a,ne salzem se da sve dreci ali jeste malo tupavo trcati tamo vamo i juriti stalno nesto,ali tu je medjusobna razmena oruzija,lecenje saborca i slicno,i ja sam stao an 10lvlu i mnogo je dobar onaj zlatni snajper niej najjaci ali ima dovoljno metaka ,jos ako budzite prave u skilovima stvari onda snajper postaje neprikosnoven:D,igra jeste tupava ali je zarazna i ne zamara puno no mozak ni oci:D

Nazad
Vrh Dno