Wahad
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.09.2005
- Poena
- 440
EDIT:
Evo probao i na samom početku igra je skroz simpa, stvarno zanimljivo je odrađena, mene najviše podseća na XIII, mehanika likova isto kao donekle i nedostatak fizike kao i u XIII
, to je jedna od mana odmah sa početka. Ragdoll kao da ne postoji, neprijatelji samo padnu na zemlju, ali sa druge strane, igra je puna šmeka i zanimljivih likova (sreo sam troje na početku
ali verujem da će se tako nastaviti). Radi extra sa svim detaljima AFx16 (AA ga nema jer je ovo UE3), kao što možete da vidite sa skrinova, tj ono, spušta se do 33-34 sa 4850. Mada ono klizi. Inače fps je limitiran na 60. Za sada deluje zanimljivo, nadam se da će tako i ostati i da neće biti previše repetativnog gameplaya u nastavku. E da, mehanika pucanja iz oružja je po malo čudna.. mada sam se navikao već na ove fps-rpg hibride these days i samo se nadam da nije do igre već do skill-a i niskog levela lika
. Igra radi u MP-u bez problema, ne traži niti cd key niti verifikaciju... Tako da ako neko hoće, možemo da opičimo ovo u MP-u neko veče

Evo probao i na samom početku igra je skroz simpa, stvarno zanimljivo je odrađena, mene najviše podseća na XIII, mehanika likova isto kao donekle i nedostatak fizike kao i u XIII

Poslednja izmena: