Šta je novo?

Borderlands

Da li ce imati singleplayer kampanju ili samo multi kao section 8 recimo?
Lol mainstream'd :d

Poslednja izmena:
Borderlands goes to the zombies for first DLC

2K Games sent out a press release announcing the first DLC for Borderlands, even though Gearbox Software's role-playing shooter isn't due until next week. The expansion is called The Zombie Island of Dr. Ned and it will be released sometime later this year for $9.99.

Tasked with keeping the workers of Jakobs Cove alive, Dr. Ned (who is not related to Dr. Zed from Fyrestone) does his job a little too well, creating zombies and other abominations that now run rampant in this region. Players will have to work alongside Dr. Ned as they embark on a quest to cure the inhabitants of Jakobs Cove in this full-fledged expansion filled with new enemies, new quests and rare loot drops.

OXM%20Review.jpg

Dakle, još jedna igra sa tonom sličnih ajtema i sponovanjem, dosadnim misijama u stilu grindovanja iz WoW-a čisto da se obeshrabre ozbiljniji pristup i istraživanje. Ah, da, "nije ovo za svakoga zbog specifične atmosfere".

Ali ajde, videćemo :)

Poslednja izmena:
ko ce docekati vikend :D

Deluje mi retardirano, da budem iskren, pogotovu sa konceptom onih cudovista za protivnike i plamenove nekakve zelene corbe na sve strane, ali probacu igru, pa cu da vidim ako je igriva i dobra sto da ne, ovo je samo prvi moj utisak na osnovu ovih reklamnih medija.

Ja licno mislim da ce biti stvari koje ce nas oduseviti i drugih stvari koje ce totalno da pokvare igru. Prosto mi se nesto "javlja", ko ovim vidovnjacima sa TV-a. :p

Jel moze da se bira Lilith na startu ili se menjaju likovi kako igra nalaze (pitanje za Xbotove)?

samo ne uzimajte ocene sa konzola za ozbiljno :D

igra ce sigurno biti prosek, sa svojim manama i vrlinama, daj sta das treba se i igrati ne samo kukati ;)

Koliko vidim sa neta, igra ima očajnu fiziku i kretanje, uz tonu grinda i responovanja. Ne zvuči mi obećavajuće :( Ovo mu dođe nešto kao Far Cry 2 u postapokaliptičnom svetu sa crtanim likovima i okruženjem.

au pa to je bas lose :|

Cim sam video da neko spominje respawning smrklo mi se, na svu srecu Dragon Age je blizu pa ce ovo moci i da se preskoci, ako ne bude valjalo, normalno.

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/2LXM18o4Kjs&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/2LXM18o4Kjs&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

nije toliki krš kao što sam mislio - početak je spor i dosadan, a posle postaje malo zaraznije. Ok bi bilo da nema toliko drugih stvari da se igra...

endžin je toliko loš, ne podnosi veći outdoor tako da okolina brzo ide u neki mist... ima malo poligona i teksture su očajno niske rezolucije, ali pošto je cell shaded, to se mnogo manje primeti. To je i bio trik uveden tek kasnije, nije bio planiran (vidi se po dizajnu modela, dok je okolini spušten poly count kasnije, kad su videli da to može da prođe zbog cell shadera), jer su skapirali da igra neće moći da se optimizuje da radi na konzolama kako treba (tj. endžin je takav, a oni nisu baš top programeri), pa su šibnuli sve u nižu rezoluciju i izgledalo je očajno. Onda se neko setio cell shader trika i time su dosta postigli... stvarno bi bedno izgledao bez njega.

nije toliki krš kao što sam mislio - početak je spor i dosadan, a posle postaje malo zaraznije. Ok bi bilo da nema toliko drugih stvari da se igra...

endžin je toliko loš, ne podnosi veći outdoor tako da okolina brzo ide u neki mist... ima malo poligona i teksture su očajno niske rezolucije, ali pošto je cell shaded, to se mnogo manje primeti. To je i bio trik uveden tek kasnije, nije bio planiran (vidi se po dizajnu modela, dok je okolini spušten poly count kasnije, kad su videli da to može da prođe zbog cell shadera), jer su skapirali da igra neće moći da se optimizuje da radi na konzolama kako treba (tj. endžin je takav, a oni nisu baš top programeri), pa su šibnuli sve u nižu rezoluciju i izgledalo je očajno. Onda se neko setio cell shader trika i time su dosta postigli... stvarno bi bedno izgledao bez njega.

Da, samo sto je ta cell shaded nota morala sa sobom da povuce i drasticne izmene bukvalno svih ostalih aspekata igre. Prvi trejleri i izjave Gearboxa su prikazivali i najavljivali igru koja je pored ozbiljnije price licila na futuristicki Stalker na drugoj planeti u Mad Max stilu sa beskonacnim brojem razlicitog oruzja, a na kraju je od toga ostalo samo - open world i gomila oruzja. Jednostavno, od "ozbiljne" igre dobili smo sarenu zahebanciju...sto na kraju krajeva uopste nije lose, naprotiv. :)

Poslednja izmena:
Možda će igra biti dobra za razonodu i ništa više od toga. Ja sam više za orginalnu ideju ali konzole su učinile svoje po ko zna koji put :(

Šta su to tačno učinile konzole u ovoj igri?

Dovele su do uvodjenja cell shade grafike što je uticalo da igra liči kako Joyland reče liči na šarenu zahebanciju što je mene najviše razočaralo. Sem toga i ne mogu im nešto više zameriti bar dok ne probam igru iz prve ruke.

Konacno se pojavio ponovo napunjeni! :)

Dovele su do uvodjenja cell shade grafike što je uticalo da igra liči kako Joyland reče liči na šarenu zahebanciju što je mene najviše razočaralo. Sem toga i ne mogu im nešto više zameriti bar dok ne probam igru iz prve ruke.
Konzole su zahtevale uvođenje cell shaded grafike? Imaš li ikakvu predstavu o tome koliko to nema veze sa time što tvrdiš? Konzole se mogu kriviti za svašta, očito...Nekad bilo "Blame Canada", danas "Blame Consola".

Poslednja izmena:
ako budem budan, probam ga za 2 sata... na vreme mi uključili 8mbit paket :D

Konzole su zahtevale uvođenje cell shaded grafike? Imaš li ikakvu predstavu o tome koliko to nema veze sa time što tvrdiš? Konzole se mogu kriviti za svašta, očito...Nekad bilo "Blame Canada", danas "Blame Consola".

Nisam ja lično zaključio da su konzole krive za uvodjenje cell shading-a. Pročitaj byMaX-ov post gde on to objašnjava a valjda se on razume u te stvari sigurno više nego većina članova ovog foruma.

byMaX je napisao(la):
To je i bio trik uveden tek kasnije, nije bio planiran (vidi se po dizajnu modela, dok je okolini spušten poly count kasnije, kad su videli da to može da prođe zbog cell shadera), jer su skapirali da igra neće moći da se optimizuje da radi na konzolama kako treba (tj. endžin je takav, a oni nisu baš top programeri), pa su šibnuli sve u nižu rezoluciju i izgledalo je očajno. Onda se neko setio cell shader trika i time su dosta postigli... stvarno bi bedno izgledao bez njega.

Taman sam krenuo da kupujem...
Kao sto neko rece, ima toliko toga boljeg da se igra ;).

Poslednja izmena:
Bar da je malko ranije izaslo... a ovako sutra ponedeljak.... :(

Vrh Dno