Šta je novo?

Borderlands

+1 Ja kao veliki fan Borderlandsa se slazem. :D

Ali opet mislim da bi trebao da predje General Knoxx-a jer je jedan od najboljih DLC-ova. Ne znam zbog cega se to kod tebe dogadja sa teksturama. Jesi li probao novije drivere za graficku i instalaciju svezeg DirectX-a?

Verujem da je BL2 sigurno bolji od keca, ne verujem da imaju obraza da razocaraju fanove :)

Ma ne pada mi na pamet da zaobidjem general knoxx-a, trazicu drugu grafu od ortaka, samo da mi je pozajmi na neko vreme. Ma probao sam milion i jedan drajver, ne ynam sta da mislim... trenutno sam na 12.11 beta, tako da nije do toga. uvek je isto sr, i vezano je, 100% sam siguran, ili za nemogucnost totalnog iskljucivanja aa (negde u drajverima ostane na 2, zbog onog multipliciranja, jbm li ga, tako bar negde pise), ili ybog catalyst ai-a. a ne mogu da instaliram samo drajvera bez catalysta. starije verzije su mogle, u novima mi je opcija neinstaliranja catalyst-a siva.

probacu i da reinstaliram direct x...

izuzetno sam smoren zbog ove gluposti, posto nije neigrivo, ali ubija atmosferu straaasno...

Pozdrav ljudi, planiram da malo igram ovo cudo pa me zanima da li cu mnogo propustiti ako bih presao odmah na drugi deo?

Sto se tice samog gameplaya ne, ali sto se tice nekih finesa oko same price i likova koji se nalaze u njoj, onda da, propustices neke manje detalje ko je ko. Nije nesto presudno za ovu pricu, tako da je na tebi da odlucis.

Ne znam da li je vredno >20h sati igranja posto ako budem krenuo moracu sve da zavrsim.

Ne znam da li je vredno >20h sati igranja posto ako budem krenuo moracu sve da zavrsim.

Ja sam samo prvi deo prešao i za njega mogu da kažem da je ovo retka igra koja me je držala dok sam je igrao, pa i čak.kada sam je prešao drži me još uvek, i malo malo pa je uključim da se bar ispucam malo... igraj prvi deo zato što će ti posle biti žao što je nisi prešao. Naravno, sve pod uslovom da ti "legne".

Ipak sam preskocio prvi deo mada po svemu sudeci odigracu ga jer mi se bas svidja igra. Super je za ubijanje vremena. Krenuo sam sa Zero likom neki melee sniper build, distanca dok moze pa onda koljaza :)

Imam preko 300h na steamu za Borderlands 2 i sad sam kupio B1 za 7.5$. Krenuo sam malo da igram i mogu ti reci da, iako ima nekih stvari koje mi sletaju koje fale u odnosu na 2, nije mi problem i igra mi je izuzetno zabavna. Naravno, kao sto rece cambiel gore, sve pod uslovom da ti legne igra...

Mister Fink's slaughterhouse je zesce dobar. Ne znam koliko sam sati samo na to izgubio.

Nedavno sam kupio oba GOTY Borderlandsa na Steamu i sad igram prvi dio. Da li je neko imao ili čuo za bug da odjednom ima neograničenu količinu municije? Sve je bilo normalno ali već neko vrijeme, negdje malo iza polovine igre, kad pucam broj metaka se brzo dopuni sam od sebe, uvijek sam pun sa municijom. Uz to u isto vrijeme se počelo dešavati da se protivnici ponekad malo ukipe, ne registruju me, nekad im moram prići blizu i tek onda se sjete da me napadnu.

Možda imaš neki legendary shield koji sakuplja municiju od protivnika koji te pogode?

Hm, nisam znao da to postoji :)
Juče sam našao neki novi jači štit a prije njega već neko vrijeme koristim jedan i sa njim sam normalno gubio municiju dok nisam počeo da je imam neograničeno, tako da vjerovatno ipak nije do štita.

EDIT:
Neko mi je skrenuo pažnju da Roland (sa kojim zaista igram) ima ammo regen na sva oružja

Poslednja izmena:
Igra ima neverovatne kombinacije, tako da cesto ne mozes da se odlucis sta bi pre. Po meni jedna od najboljih igara ikada... u stvari ceo serijal je dobar.

Nedavno sam kupio oba Borderlandsa u GOTY izdanju (svi kažu da je drugi dio još bolji) a onda i Tales from the Borderlands za koji isto važi da je odličan.

Zavrsio sam oba Borderlandsa i sad igram Pre-Sequel.. tj.. poceo sam krajem 2014, igrao malo za NG, pa pauza do pocetka 2016... i sad pokusavam da se snadjem gde sam stao :)

Evo ideje koju moze da patentira neki video game publisher. Igra se snima u pozadini (kao Shadowplay ali svaka igra da dolazi sa tim, middleware resenje). Na osnovu tvog progresa u igri se od tog video materijala napravi quick recap koji uglavnom ukljucuje video sekvence, prethodno montirane od strane developera, kao i nesto gejmpleja (to bi morala da pakuje i "rezira" neka kvazi inteligentna rutina). Konacni rezultat bi bio recap sequence kao u serijama. Po zelji ostaviti korisniku opciju da podesava kada se recap sequence pojavljuje (1. posle x dana neaktivnosti, 2. svaki put po pokretanju igre, 3. nikad).

Za to ne bi bilo ni potrebno snimanje u realnom vremenu, dovoljno bi bilo da igra hvata sve potrebne parametre iz tih sekvenci i onda ih rekreira u endžinu kada je to potrebno prikazati igraču. Isti fazon po kom funkcioniše snimanje demo-a u igrama koje su u source engine-u, recimo kanterima.

Nekoliko poslednjih COD-ova (uglavnom Treyarch) imaju Theater mode gde igra u pozadini snima sve sto se desava u matchevima ali je ograniceno na multiplayer i zombije. To sve sto je snimljeno mozes lako da pregledas i montiras po zelji, tako da ako si imao neku odlicnu partiju samo odes na Theater mode i downloadujes match koji hoces koji se posle izrenderuje na racunaru.

isto tako, kupio keca goty odavno, dvojku goty nedavno i pre mozda dve nedelje krenuo sa kecom... mislim da sam negde video da ima "ammo regeneration" momenat, al se sada ne secam... isto igram sa soldier-om...

Nedavno sam kupio oba GOTY Borderlandsa na Steamu i sad igram prvi dio. Da li je neko imao ili čuo za bug da odjednom ima neograničenu količinu municije? Sve je bilo normalno ali već neko vrijeme, negdje malo iza polovine igre, kad pucam broj metaka se brzo dopuni sam od sebe, uvijek sam pun sa municijom. Uz to u isto vrijeme se počelo dešavati da se protivnici ponekad malo ukipe, ne registruju me, nekad im moram prići blizu i tek onda se sjete da me napadnu.

Imao sam i ja taj bug/glitch u dvojci kad sam igrao i cini mi se da sam pisao u ovoj ili u drugoj temi.

edit, nadjoh: http://forum.benchmark.rs/showthread.php?264435-Borderlands-2&p=3046254&viewfull=1#post3046254

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno