Šta je novo?

Borderlands

usao bio na neki server,i u trenu postade lvl 50 (bio 44) i dobih 99 skil poena...sad mi je sve puno...kakvi su to serveri...a videh neke puscice sa 16k x 4 dmg (64000 dmg?)

jedva navatah ovu sliku (iz 5. puta...:)

claptrapassassin.jpg

Poslednja izmena:
Predjoh danas igru, definitivno fina zezancija :)

Btw ko hoce da igramo zajedno neka mi pusti PM, trenutno sam level 42.

Level 50 :D

Inace za hostovanje igara morate da imate otvorene sledece portove:

TCP
7777, 28900, 28910
UDP
7777, 27900

Provereno radi ;)

Pojavio se DLC na Steam-u: The Zombie Island of Dr. Ned, 10$.

Biće još jedan DLC, Mad Moxxi's Underdome Riot, ali nema datuma izlaska PC varijante.

ispada da je onaj satelit ona cura koja daje uputstva i da to radi svake generacije pomocu onog sistema iste marke koji dobijes na pocetku igre...one slicice i zvuci...kao da onaj satelit sadrzi mocnu AI..

ja sam makar tako skontao..:)

ispada da je onaj satelit ona cura koja daje uputstva i da to radi svake generacije pomocu onog sistema iste marke koji dobijes na pocetku igre...one slicice i zvuci...kao da onaj satelit sadrzi mocnu AI..

ja sam makar tako skontao..:)

Moguce, ali ne buni me to, sta vise ta riba me uopste ne interesuje :D Sta se desilo sa Vault-om?? Zasto se samo pojavilo ono cudoviste? Koja je poenta tog bica? Zasto ne mozemo da udjemo sad u Vault? WTF se desava??! :D

ali prica kaze kako je to mesto nebrojenih blaga...pazi sad - realno,mislim da onaj loot koji dobijes kad ubijes cudoviste,da je,pa,to to..:) Inace,ostane ti kljuc da das onoj curi..

a zasto sada i ovo za spoiler? :d..no,verovatno je zbrzan,jer nas,negde u buducnosti ceka Borderlands 2 sa boljim objasnjenjem..

blago onome ko je to testirao..:d

zombi island of dr ned je jos ludji , smesniji i bolji od ove fenomenalne igre !!!

Men' bas i nisu ti zombiji nesto, barem single.
Mada, u multiju je sve kul, pa ne sumnjam da u i oni... :d
Ja inace dogurah do 42-og nivoa sa sirenom (umetnicko ime joj je Drolja :d), pa ko ima zelju za igranjem online.... :)

38-i nivo sa mrsavim pilotom ;)

kraj je fenomenalan... loze te kroz celu igru i dobijes k... i kao aj sad opet isto ako hoces :D

to bi i mene zanimalo

prostreete, kako externo ? editovanjem ini fajla ili slicno ili neki katalist tvik ?

^ bravo !!! Radi ! bombona !!!

aj malo da spamujem.. upravo sam namestio da picim online e sad.. kako je bolje da igram coop preko hamachija ili..

Nazad
Vrh Dno