- Učlanjen(a)
- 23.02.2024
- Poena
- 125
Nisam te ispravljao za elit već bojler je 8 litara a ti si okačio od 10. Imaš DOM isto inox 10 l.
Mali off.Malo ce mi se losije uklopiti jer je iznad geberita / wc solje, ali ako cu sa ovim pljosnatim imati isti problem onda je izbor jasan.
U svakom se pravi kamenac. Ne znam odakle si, recimo Beogradska voda je bas tvrda, dok recimu u pojedinim mestima u Banatu je bas bas meka, pri kupanju kad se nasapunjas ne mozes se oprati...Da li se i u te bojlere od Inox - a (recimo Elit Inox Talas slim) pravi kamenac?
Protok vode je 4.6 L na 40 C. Temperatura se povećava smanjivanjem-usporavanjem protoka vode. Može biti preko 55 -60°C.

Hvala za preporuku.Po frizerskim salonima masovno koriste ove ZIM i provereno su dobri, e sad za konkretnu temperaturu moraš pitati njih, ali čim je pranje kose bez problema trebalo bi da i za tvoju namenu budu ok...
Edit:
Nađoh ovaj podatak:
Verovatno je propišao kazanPozdrav svima,
Na bojleru koji je horizontalno montiran su pocele da se pojavljuju kapljice vode. Moze li pomoc o cemu se tacno radi? Da li je zreo za menjanje?
Pogledaj, može biti da je negde dole da curi, flanša grejača, guma na flanši, šraf na grejaču i naj gora varijanta kazan. Ali dok ga te otvoriš dole nezna se ništa.Pozdrav svima,
Na bojleru koji je horizontalno montiran su pocele da se pojavljuju kapljice vode. Moze li pomoc o cemu se tacno radi? Da li je zreo za menjanje?
NetačnoNeko moje misljenje da su te sve smart varijante prodavanje magle kako bi prodali po vecoj ceni, tvrdnje o ustedi su samo marketing
Ko još menja kazan u 2025toj godini?
Najveća ušteda je u preciznoj kontroli temperature
Ko zna, rade to ljudi itekako. Za 10000 dobiješ 80 lit. inox kazan i ako znaš sam zameniti dobar si 15000+ din.Ko još menja kazan u 2025toj godini?
Najveća ušteda je u preciznoj kontroli temperature
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari