Ako je to ovaj na slici WHM802 za njega piše da mu je emajliran kazan. Nije prohrom.U tom slucaju gledam ovaj od 10k https://www.voxelectronics.com/rs/bojleri/872-bojler-whm802
Ne znam uopste da li u tom cenovnom rangu vredi gledati neki specifican brend
Ako imaš na šta. Moja firma je preko neke javne nabavke nabavila Metalac bojlere. Trajali su do garancije. Plastičan kazan, ma šta kazan, sve je plastika. Čitao sam da su prebacili proizvodnju u Kinu ?!
Ja sam imao neki Leov sa emajliranim kazanom i izolacijom od 1cm stiropora. Grejao je kupatilo kao grejalica. Voda mu se ohladi za nekoliko sati. Grdnu mi je struju potrošio. Procurio mu kazan za dve godine. Odmah sam ga bacio. Od tad gledam koliko je debela izolacija i da je kazan od prohroma.Koji bojler od 80l kupiti?
Gledam i ne znam sta da gledam, vredi li dati vise para za skuplje ili kupiti najeftinije...
Isto, pre dva meseca kupili Metalac inoks kazan, "suvi" grejač. Pitao za preporuku, rekli mi da uzmem neki sa najdužom garancijom, a ovi daju 15 god na kazan i 5 godina na sve ostalo.Ja sam imao neki Leov sa emajliranim kazanom i izolacijom od 1cm stiropora. Grejao je kupatilo kao grejalica. Voda mu se ohladi za nekoliko sati. Grdnu mi je struju potrošio. Procurio mu kazan za dve godine. Odmah sam ga bacio. Od tad gledam koliko je debela izolacija i da je kazan od prohroma.
I drzis ga non stop ukliucenog?Naštelujte vodu na 60c. i kamenac u bojleru nećete imati i sam bojler trajaće mnogo duže. Ali današnje gospodje šteluju termostat skoro do maksimuma i kad skineš grejač za pun lavor ispadne kamenac.
Ja sam ga uzeo u si komerc na Dorćolu, platio oko 800-1000 dinara.Koliko košta taj Herz i gde ima da se kupi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari