S/M/X/XX predstavlja različite modele u smislu koliko je bojler "debeo". S je tanki i izduženi model, svaki sledeći je malo deblji i kraći. Suštinski su svi istog kvaliteta, biraš po tome koliko prostora imaš. Ovi sa elektronskim termostatom imaju isti kazan, samo je termostat drugačiji. Po meni se ne isplati doplatiti osim ako ne planiraš neki automatizaciju jer verovatno da je malo lakše upravljati temperaturom (ali nisam siguran).Moze pomoc oko kupovine bojlera, sta odabrati
Sta znaci ovo Talas S/M/X/XX vertikalni bojleri, s,m, xx sta da gledam, koji je bolje klase s ili xx
ili da kupim Talas D vertikalni bojleri sa elektronskim termostatom
Sta uzeti?
1.TERMORAD Bojler BT-80
ili
1. Elit Talas M80,Elit Talas X80,Elit Talas XX80,Elit Talas S80 Slim
2. Elit Talas D-M80V sa elektronskim termostatom,Elit Talas D-X80V sa elektronskim,Elit Talas D-S80V sa elektronskim,Elit Talas D-XX80V sa elektronskim
Ne razumem se a bojlera puno sad sta odabrati?
Molio bih za hitnu pomoc stari bojler je crko, pa bi trebalo kupiti novi to jest naruciti danas.
Na stari bojler zice se greju vrele su varnice i buksne idu do usijana budu crvene a i procureo je.
Znaci da je bolje preskociti Ariston modele ili to vazi za sve smart bojlere?Ja sam pre nekog vremena razmatrao Ariston wifi modele ali mi je nekoliko majstora koji se time bave reklo da ti bojleri imaju puno problema, prvenstveno sa kazanom zbog toga što su onako spljoštenog oblika.
Znaci da je bolje preskociti Ariston modele ili to vazi za sve smart bojlere?
Mislim da sam vidjala Metalceve wifi bojlere sa okruglim oblikom...
Mi imamo Ariston bez wifi, kao i par prijatelja i nikakvih problema. Kazan ima dve okrugle komore i nisu plasticne.Ovo se odnosilo konkretno na Ariston modele jer koliko znam svi njihovi bojleri koji imaju wifi su tog spljoštenog oblika, problem je oblik kazana a ne wifi kao takav.
Bas sam dosao na ovu temu da to napišem.Odlican post, da si ovo okacio samo koji dan ranije jer mi je bukvalno juce eksplodirao bojler. Kamenac pojeo grejac (zamenjeni pre 5 godina, ali je sam bojler mator skoro 40) i napravili fizicku rupu od skoro santimetar, isprskali ceo jedan zid od nagomilanog pritiska.
Stroga preporuka narode, ako nemate planove za vikend a dugo niste proveravali bojler - pravo je vreme da to uradite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari