Šta je novo?

Bluetooth FM transmitter za kola

Gde vam zvoni tel kada je uparen sa BT? Pri pozivu i notifikacija čuje se na mediji ili zvoni i tel i medija?

Nakon 1,5 mesec Baseus s13 ne daje vise znake zivota, nece da se upali. Koristio sam ga svakodnevno oko 40 minuta x 45 dana. Ne znam da li mi se nekad nesto ovako brzo pokvarilo :)

• Like
Reagovanja: uad
Za bluetooth ja koristim Ugreen cm279 .Radi na bateriju i ima autonomiju 9h.Pogodna je gde bi kabal za punjenje smetao vozaču a može se i puniti u toku korišćenja. Nema šumova u opšte jako kvalitetna stvarčica .Slušam muziku preko aux i stvarno se ne primećuje nikakva razlika u kvalitetu tona,kao sa SD da slušam muziku.Za razgovor takođe dobar ima dobar mikrofon. 5min nakon disconect-a sa bluetooth sama se iskljčuje čuva bateriju . Ugreen cm309 nisam probao al ga isto predlažem jer sam se uverio u kvalitet Ugreen proizvoda!
Zaboravio sam što je najvažnije da ovaj cm279 pamti zadnjih pet uređaja kojima je bio uparen i prilikom uključivanja automatski se upari .Može istovremeno na 2 telefona da se kači.
Stigao i meni juče, potpisujem sve rečeno sjajna stvarčica. Nikakvog šuma nema, kvalitet kao preko aux kabla (dobro, sigurno da ima neke razlike ali ja je iskreno ne čujem).
Velika preporuka kome treba bluetooth u kolima.

Ja ovaj koristim dobrih 4 godine. Nadam se da si na ovako nešto mislio. Ima fm aux usb i sd card
Jel postoji mogućnost da se namesti da kada telefon zvoni automatski promeni frekvenciju na radiju ili mora da se traži stanica ručno da bi mogao da obaviš poziv?

Jel postoji mogućnost da se namesti da kada telefon zvoni automatski promeni frekvenciju na radiju ili mora da se traži stanica ručno da bi mogao da obaviš poziv?
Nisam bas najbolje razumeo pitanje ali ima u sebi bluetooth za pozive pa mozes preko njega da razgovaras. Rucno se namesta frekvencija na kojoj ces da budes povezan i nema nikakve automatike

Prelistao sam temu, jel i dalje preporuka Anker F2 i Xiaomi Roidmi 3s? Ili se u međuvremenu pojavilo još nešto?
Anker ne vidim da ima kod nas, dok Xiaomi ima na KP.

Ja kupio Xwave BT88 (prvi na koji sam naleteo), ali je baš loš kvalitet zvuka pa gledam da nađem nešto iole kvalitetnije.

Jel to S13 model? Na KP kad tražim Baseus izbacuje mi S13.
Pošto sam video da je @BigBoy napisao da mu ne riknuo posle 45 dana pa sam zaobišao taj model :)

Inače, zaboravih napisati da mi transmiter treba samo za muziku. Pozivi, punjenje telefona i ostalo mi je nebitno.

Pa dobro, jednom članu se pokvario, dok vama dvojici (plus drugar) radi dobro tako da ima više zadovoljnih nego nezadovoljnih :)

Ne vidim da ima igde u (online) prodavnicama, videću onda da uzmem sa KP pa šta bude.

Ja sam na mom Audi A6 C6 iz 2008 sa mmi 2g, pokusao sa raznim transmitterima i svaki mi susti, da li neko ima ideju koji ne susti da odem da kupim a da postoji u srbiji ili na kp ili u nekoj prodavnici.
Probao sam Xvawe BT21 susti, probao sam neki LDNIO C704Q i taj susti, probao sam neke kineske i oni suste a nemam ni AMI izlaz ni aux

Baseus prihvatljivo radi. Nije bas da nema nikakvog suma, ali se uglavnom cuje izmedju pesama, za vreme tisine.
Mislim, ne treba ni ocekivati cuda od tih uredjaja. Oni se uglavnom dele na smece i moz' da prodje.
Baseus nije smece, tj. sum je dovoljno blag da ga muzika pokrije.

Baš si loše sreće, šta sad koristiš ili si odustao od fm transmitera?
Za prvu pomoć vratio se na Xwave BT88 koji sam prvobitno uzeo, ali baš je osetna razlika. Baseus je osetno glasniji, ne šušti i generalno bolji zvuk. Ovo što je radio, radio je super pokoj mu duši.

Razmišljam da uzmem neku multimediju koja ima android auto, ali ne znam valjaju li šta oni kinezi od stotinjak evra, a ne daje mi se ~400€ za RCD330...

Da se nisam navikao na Spotify kupio bih rezač i rezao CD-ove :)

IMG_20250522_164652.jpgIzuzetan aux - Bluetooth uređaj, nisam proverio da li ga ima na aliju a pretpostavljam da ima. Ja sam ga uzeo u Eu koštao me je 25e u tom trenutku imao popust nekoliko eura.
Čak se i za razgovor baš lepo čuje i druga strana tebe čuje.

To je taj. U pakovanju je i obični aux-aux kabl koji je regularne dužine pa ne morate ni ovako da ga držite već može da se izmesti, sakrije itd. Po meni i estetski mnogo lepše nego varjanta sa upaljačem. A kvalitet zvuka mi je bolji nego što je bio sa FM transmitter-om ali je bitno napomenuti da nisam imao neku kvalitetniju varijantu.

Nazad
Vrh Dno