Šta je novo?

Blueberry NETCAT-M03-C-4GB

Koliko si ga drzao na punjacu? Mozda vuce struju samo iz baterije, a ima slabiji punjac, pusti ga jos malo pre nego sto krenes da panicis.

Sačekni malo, pa probaj kasnije...da čovek ne poveruje, prvi primerak, pa još falš...

I dalje nigde na netu nema ama bas ni jedne informacije o ovom uredjaju :wall: Prosto neverovatno, ocekivao sam od PIN-a da stavi bar neki reklamni video na youtube ili slicno! Najcrnja stvar je sto je u prodaji 5-6 dana a na zvanicnom sajtu Bluberija ga uopste nema! Razmisljao sam, vagao, cekao, ali je ovo poslednji ekser u kovcegu zvanom Bluberi! Uzimam Huawei S7 Slim dok ne skupim za bolje :)

I dalje nigde na netu nema ama bas ni jedne informacije o ovom uredjaju :wall: Prosto neverovatno, ocekivao sam od PIN-a da stavi bar neki reklamni video na youtube ili slicno! Najcrnja stvar je sto je u prodaji 5-6 dana a na zvanicnom sajtu Bluberija
ga uopste nema! Razmisljao sam, vagao, cekao, ali je ovo poslednji ekser u kovcegu zvanom Bluberi! Uzimam Huawei S7 Slim dok ne skupim za bolje :)

Huawei je skroz ok ali je out of my league, sto bi rekli, ovo sa tastaturom me izlazi 100 evra manje... sad je pitanje vredi li usteda tih 100 evra...
P.S.Netcat i dalje mrtav
P.S.1. Gledajuci lesinu, provalim da ladno ima sim slot, sto i ugledah na crtezu mikro uputstva (doduse, pise Opciono)

I dalje nigde na netu nema ama bas ni jedne informacije o ovom uredjaju :wall: Prosto neverovatno, ocekivao sam od PIN-a da stavi bar neki reklamni video na youtube ili slicno! Najcrnja stvar je sto je u prodaji 5-6 dana a na zvanicnom sajtu Bluberija ga uopste nema! Razmisljao sam, vagao, cekao, ali je ovo poslednji ekser u kovcegu zvanom Bluberi! Uzimam Huawei S7 Slim dok ne skupim za bolje :)

Čekaj još malo, kakav crni Huawei S7, on je baš tanak...sačekni još neki dan, da vidiš kako će se pokazati ovaj netcat...

Jos samo da se upali....cccc pa jel ima nesto da pokazuje kad puni bateriju, mozda neka LED lampica

U najgorem slucaju, ostavi ga preko noci na punjacu. Nije da imas mnogo izbora.

najverovatnije je slucaj da je baterija pala ispod napona output-a, a punjenje preko noci, moze a i ne mora da ga podigne. ukoliko ga ne podigne, ili da se vraca nazad, ili da ga neki majstor za mobilne podigne, sto ce da overi garanciju automatski.

najverovatnije je slucaj da je baterija pala ispod napona output-a, a punjenje preko noci, moze a i ne mora da ga podigne. ukoliko ga ne podigne, ili da se vraca nazad, ili da ga neki majstor za mobilne podigne, sto ce da overi garanciju automatski.

'Ce se vraca, samo mi je to cimanje, u nedelju palim na more i hteo sam da ga nosim, vec spremio karticu sa kojekakvim knjigama, filmovima, muzikom...
A ako se nekim cudom digne i proradi, ima li kakav efekat na dalji battery life?

Poslednja izmena:
Jesi li pokusao ponovo da upalis? Proveri jos jedanput kako pasuje baterija, kontakte... Znam da je glupo sto ovo kazem, ali...
***. meni je krivo, mogu da pretpostavim kako je tebi

nije to mobilni pa da proveri bateriju :) ona stoji i ne mrda - evo ga neki moj zakljucak:

MORA da ima led. sigurno ga ima, ali se isti nije ni upalio, jer uredjaj mora da ima - 1. neispravnu bateriju 2. bateriju ispod napona

Jesi li pokusao ponovo da upalis? Proveri jos jedanput kako pasuje baterija, kontakte... Znam da je glupo sto ovo kazem, ali...
***. meni je krivo, mogu da pretpostavim kako je tebi

Probao... bateriju nisam cackao, u kucistu je... probacu ujutru... popizdeo sam, ozbiljno, a tek kad pomislim na natezanje za zamenu...
PS.Jel' neko registrovao opasku o postojanji sim slota?

dzabe sim slot kad sklopocija ne radi :S::mad:

Jes da nije mobilni, ali moguce je da je malo skrenula, ko zna kako su ga upakovali :D
Tek sad videh, moguce je da postoji za neke druge verzije (mada ko ce ga znati mozda je i funkcionalan)...

Trebao bi on iz mreze da povuce struju i da se upali.Jel ti svetli crvena lampica(ako je imas)na punjacu?

Trebao bi on iz mreze da povuce struju i da se upali.Jel ti svetli crvena lampica(ako je imas)na punjacu?

Nema lampicu i nigde nista ne sija(osim mog usijanog mozga)...
P.S. Tek sad provaljujem - nema kamere ili su nevidljive...
Odoh da spavam... hvala vam svima...

Poslednja izmena:
ovo je definitvno jedan od najnapetijih thread-ova :D
baš me zanima šta će na kraju ispasti.

na kraju mi sve primamljivije izgleda onaj iPad 64GB/3G u Metrou za 380€

'Ce se vraca, samo mi je to cimanje, u nedelju palim na more i hteo sam da ga nosim, vec spremio karticu sa kojekakvim knjigama, filmovima, muzikom...
A ako se nekim cudom digne i proradi, ima li kakav efekat na dalji battery life?

Ako budes imao nekih problema sa vracanjem, javi se za strucnu pomoc. Duzni su da ti odmah zamene uredjaj novim ispravnim. Ali ako negde zapne, pomoci cu ti rado.

Ako budes imao nekih problema sa vracanjem, javi se za strucnu pomoc. Duzni su da ti odmah zamene uredjaj novim ispravnim. Ali ako negde zapne, pomoci cu ti rado.

Hvala najlepse, kolega ga je poneo za Bgd, a ja ću telefonom da vidim šta će ispasti. Ukoliko zapne, kako da te kontaktiram?

Update: Upravo se čuo sa Novicomp-om, navodno će da ga zamene, ali prvo da se donese...

Poslednja izmena:
Hvala najlepse, kolega ga je poneo za Bgd, a ja ću telefonom da vidim šta će ispasti. Ukoliko zapne, kako da te kontaktiram?

Update: Upravo se čuo sa Novicomp-om, navodno će da ga zamene, ali prvo da se donese...

Mozes da mi posaljes privatnu poruku pa cu ti dati br.

Jel zamenjen uredjaj?

Sad ga kolega nosi, mada oni u radnji tvrde da ce da ga upale (mozda benzinom)
Update: uredjaj zamenjen novim, upaljen na licu mesta,putuje k meni.
P.S.Prodavac probao da upali prethodni ali qratz. Drugi se kleo da bi mogao da ga upali, samo da ima vremena (par hiljada godina -dodao ja). Pozdrav svima, kad stigne, javljam se.

Poslednja izmena:
Odlicno sto su ti zamenili bez problema (znam da to moraju po zakonu, ali ovo je Srbija)...
Cim stigne pali tablet i pali foto aparat :)

I koliko onda treba imati mooda, čitaj biti lud, da bi se kupio "kineski" tablet bez garancije :d

uf čoveče ne pitaj, ja sam tako FlyTouch 2 uzeo, njakao ga 3 meseca i prodao za istu lovu :D

I koliko onda treba imati mooda, čitaj biti lud, da bi se kupio "kineski" tablet bez garancije :d

ne treba mooda uopste, treba normalan odnos sa ljudima. ja imam preko 30ak prodatih "kineza" od kojih su 4 zamenjena za nove, meni na shtetu (FT2), i nijedan pokvaren niti ostecen FR-809 a pritom 2 u shteku za ostvarenje garancije koju dajem ljudima. a tu je i clan Dulsrules, koji je dobio tablet, video da to nije ono sto ga zanima, posle 5-6 dana dobio novce nazad. chik nek to da neka prodavnica.

ne treba mooda uopste, treba normalan odnos sa ljudima. ja imam preko 30ak prodatih "kineza" od kojih su 4 zamenjena za nove, meni na shtetu (FT2), i nijedan pokvaren niti ostecen FR-809 a pritom 2 u shteku za ostvarenje garancije koju dajem ljudima. a tu je i clan Dulsrules, koji je dobio tablet, video da to nije ono sto ga zanima, posle 5-6 dana dobio novce nazad. chik nek to da neka prodavnica.
Ave!:)
Da sam imao vise mozga... ali Netcat je kupljen preko racuna, sto dodatno komplikuje stvari...

A kad ce Netcat :) Ala taj kolega sporo vozi :D

Stigao, prvi utisci na blic: uzasno brz, ekran odgovara na dodir fantasticno, multi touch, g sensor extra brz,android 2.3.3., slika na videu i sa strane dobra, jedino nigde nisam nasao podatke o hardveru i bateriji- samo u memory settings pise 3,09 gb slobodno, i oko 300mb rama. Okacen je na punjenje, javljam sutra druge detalje...

Nazad
Vrh Dno