I dalje nigde na netu nema ama bas ni jedne informacije o ovom uredjaju :wall: Prosto neverovatno, ocekivao sam od PIN-a da stavi bar neki reklamni video na youtube ili slicno! Najcrnja stvar je sto je u prodaji 5-6 dana a na zvanicnom sajtu Bluberija
ga uopste nema! Razmisljao sam, vagao, cekao, ali je ovo poslednji ekser u kovcegu zvanom Bluberi! Uzimam Huawei S7 Slim dok ne skupim za bolje![]()
I dalje nigde na netu nema ama bas ni jedne informacije o ovom uredjaju :wall: Prosto neverovatno, ocekivao sam od PIN-a da stavi bar neki reklamni video na youtube ili slicno! Najcrnja stvar je sto je u prodaji 5-6 dana a na zvanicnom sajtu Bluberija ga uopste nema! Razmisljao sam, vagao, cekao, ali je ovo poslednji ekser u kovcegu zvanom Bluberi! Uzimam Huawei S7 Slim dok ne skupim za bolje![]()
najverovatnije je slucaj da je baterija pala ispod napona output-a, a punjenje preko noci, moze a i ne mora da ga podigne. ukoliko ga ne podigne, ili da se vraca nazad, ili da ga neki majstor za mobilne podigne, sto ce da overi garanciju automatski.
Jesi li pokusao ponovo da upalis? Proveri jos jedanput kako pasuje baterija, kontakte... Znam da je glupo sto ovo kazem, ali...
***. meni je krivo, mogu da pretpostavim kako je tebi
Trebao bi on iz mreze da povuce struju i da se upali.Jel ti svetli crvena lampica(ako je imas)na punjacu?
'Ce se vraca, samo mi je to cimanje, u nedelju palim na more i hteo sam da ga nosim, vec spremio karticu sa kojekakvim knjigama, filmovima, muzikom...
A ako se nekim cudom digne i proradi, ima li kakav efekat na dalji battery life?
Ako budes imao nekih problema sa vracanjem, javi se za strucnu pomoc. Duzni su da ti odmah zamene uredjaj novim ispravnim. Ali ako negde zapne, pomoci cu ti rado.
Hvala najlepse, kolega ga je poneo za Bgd, a ja ću telefonom da vidim šta će ispasti. Ukoliko zapne, kako da te kontaktiram?
Update: Upravo se čuo sa Novicomp-om, navodno će da ga zamene, ali prvo da se donese...
Mozes da mi posaljes privatnu poruku pa cu ti dati br.
Jel zamenjen uredjaj?
I koliko onda treba imati mooda, čitaj biti lud, da bi se kupio "kineski" tablet bez garancije :d
Ave!ne treba mooda uopste, treba normalan odnos sa ljudima. ja imam preko 30ak prodatih "kineza" od kojih su 4 zamenjena za nove, meni na shtetu (FT2), i nijedan pokvaren niti ostecen FR-809 a pritom 2 u shteku za ostvarenje garancije koju dajem ljudima. a tu je i clan Dulsrules, koji je dobio tablet, video da to nije ono sto ga zanima, posle 5-6 dana dobio novce nazad. chik nek to da neka prodavnica.
A kad ce NetcatAla taj kolega sporo vozi
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari