Šta je novo?

Blueberry NETCAT-M03-C-4GB

Stigao, prvi utisci na blic: uzasno brz, ekran odgovara na dodir fantasticno, multi touch, g sensor extra brz,android 2.3.3., slika na videu i sa strane dobra, jedino nigde nisam nasao podatke o hardveru i bateriji- samo u memory settings pise 3,09 gb slobodno, i oko 300mb rama. Okacen je na punjenje, javljam sutra druge detalje...

edit posta 136: ima kameru ali ja u onom ludilu oko ne/ispravnosti uredjaja je nisam snimio.

ajde jos da vidimo neke slike kako izgleda "uzivo". :)

a mora jedan kratak video review da padne... ajde ajde sutra kad stignes okaci da svi vidimo kako radi :)

Ili bar Quadrant benchmark. Iz njega mozes da vidis koliko memorije je dostupno (nemoj da se stresiras, uvek ce pokazati manje nego sto proizvodjac tvrdi da ima, sistem zauzima deo memorije), kao i tip procesora i grafike koji su na njemu.

Daaaaaaj još neki info i par sličica, da znam da li da prodajem grafičku i uzimam ovo čudo :)

nemoj ti nama "nema šta da se vidi" a tu nas tizeruješ sa ultra brzim radom i super ekranom :D

Dobrooo, samo mi jos objasnite kako da okacim slike kad ih napravim (ne zaboravite da sam ovde novajlija), ne vidim nigde att. mogućnost, samo url-ove za video, slike itd?

P.S.Ah, da, puni se i preko USB-a, ali ga iz nekog razloga PC ne otvara kao removable disc, trazi stalno "insert disc". Hmm... videću šta je...

Poslednja izmena:
kad odeš na puni editor (pored "okači poruku") imaš ispod polja za poruku dodatne opcije pa tu ti je kačenje atachmenta. ili neki servis za kačenje fotki kao phyrefile itd, na njima dobiješ thumbnail-ove za forum(samo prekopiraš tekst) koji vode do fotki.

Stigla igracka u firmu, ja je upravo testiram :) Telechips M801, CPU Armv7 processor(v7l) na 996MHz, GPU Arm Mali-200, OpenGL 1.1. Na quadrant benchmarku 1242. Brz je kao zmija, loguje se na WiFi za sekund, za sad jako lepi utisci. Izgleda i oseca se u radu bar tri puta bolje i kvalitetnije od prvog.

Stigla igracka u firmu, ja je upravo testiram :) Telechips M801, CPU Armv7 processor(v7l) na 996MHz, GPU Arm Mali-200, OpenGL 1.1. Na quadrant benchmarku 1242. Brz je kao zmija, loguje se na WiFi za sekund, za sad jako lepi utisci. Izgleda i oseca se u radu bar tri puta bolje i kvalitetnije od prvog.

Telechips M801!? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, pa ovaj Igoritza može odmah da se preseli u Kinu, zna ih u dušu...ko zna, možda je čovek kinez, samo mi to i ne znamo:D

Nego, kako znaš da je telechips-ov procesor? Taj mali-200 i nije nešto posebno, ali nije ni loš...onako, ja se ipak pondah da će biti bar ovaj slabiji kolibri v210

Poslednja izmena:
Ovo napisano iznad znači da je dobar, pretpostavljam? :D

Samo još nešto, pošto vidim da nema priključak za mikrofon, to znači da je integrisan (ili ga nema uopšte :()? Ili je izlaz za slušalice istovremeno i ulaz za mikrofon, kao kod telefona? Pitam zbog Skype-a...

znači specifikacije totalno drugčije od reklamiranih :D, ali ako dobro radi onda nije problem

Evo par sličica na brzinu...

Prilozi

• IMAG0573.jpg
    IMAG0573.jpg
    697.9 KB · Pregleda: 140
  • IMAG0574.jpg
    IMAG0574.jpg
    525.3 KB · Pregleda: 145
  • IMAG0575.jpg
    IMAG0575.jpg
    600.9 KB · Pregleda: 142
  • IMAG0576.jpg
    IMAG0576.jpg
    917.4 KB · Pregleda: 136
ne seri da je na ćirilici *** :)
ovaj put su se više potrudili da ga nazovu srpskim proizvodom. poprilično mi se dopada. još ako može ta ćirilica da se skloni - puna kapa
pozdravljam brzinu kačenja fotki

Telechips M801!? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, pa ovaj Igoritza može odmah da se preseli u Kinu, zna ih u dušu...ko zna, možda je čovek kinez, samo mi to i ne znamo:D

Nego, kako znaš da je telechips-ov procesor? Taj mali-200 i nije nešto posebno, ali nije ni loš...onako, ja se ipak pondah da će biti bar ovaj slabiji kolibri v210

Quadrant benchmark pa System info i tamo pise koja je maticna. Izgleda da ima softverski problem, jer gasi vecinu igara koje se pokrenu. Koji bese test za gpu, ono nesto roboti i cuda :)

ne seri da je na ćirilici *** :)
ovaj put su se više potrudili da ga nazovu srpskim proizvodom. poprilično mi se dopada. još ako može ta ćirilica da se skloni - puna kapa
pozdravljam brzinu kačenja fotki
Moze šta oćeš, sve do svahilija, nego ja, jadan, ceo život imam uredjaje na engleskom pa eto da se iživim malo pa ću i ja da se vratim na English USA ( a čisto sam probao jezik i tastature).

Taj Arm mali 200 je bio i u prethodnom netcat-u.Ocaj gpu :(

Recimo Raging Thunder, nekad se upali i odvozam normalno a nekad iskoci kao u Win - app stoped responding :)

Edit: Sad pustam NeoCore da vidim kao se ponasa. Ima samo jedan zvucnik ali je zvuk odlican. Uredjaj je laksi od Huawei s7 slim-i njega trenutno testiram :) Mnogo lepo lezi u ruci, podseca me na Galaxy tab

Poslednja izmena:
E kada bi još bio u mogućnosti da mi kažeš kako pušta 480p i 720p filmove... :)

Znaci, izgleda da je u pitanju Tomstar TM-M019...

Znaci, izgleda da je u pitanju Tomstar TM-M019...

Da, upravo tako :) Ima mesto za sim karticu, probao sam da je ubacim ali nesto ne prepoznaje. Da nema neka fora sa tim?

Edit: kad se klikne na settings-about device, pod model pise M019. Definitivno je Tomstar u pitanju :)

Poslednja izmena:
Quadrant benchmark pa System info i tamo pise koja je maticna. Izgleda da ima softverski problem, jer gasi vecinu igara koje se pokrenu. Koji bese test za gpu, ono nesto roboti i cuda :)

Probaj sa Android System Info by ElectricShhep.
Kad je startuješ, idi odmah u setting i čekiraj Enable OpemGL Infos, zatim resetuje app i idi na System/OpenGL i pročitaj stavku "renderer", to bi trebalo da je GPU...

E, svaka im čast, ala su pojačali makinu....i još moram da platim sladoled i ćepi :D

Znaci, i dalje Prestigio ostaje bolja opcija. Ako se jos uskoro pojave i novije verzije...

Jos malo utisaka :) Ekran sije huawei s7 ladno! Boje su zivlje, prirodnije, uglovi gledanja bolji.
Za sad plus: ekran, kvalitet zvuka, bolji kvalitet izrade, brzina.
minus: random iskakanje iz pojedinih aplikacija i nemogucnost pokretanja nekih igara( ne deluje da je do hardvera)

Znaci il kupite nekog kineza za 100 evra i zezajte se il odvojite pristojnu kintu i kupite dobar tablet koji ce da RADI, nemoze i jare i pare ..

iskakanje iz igara ili je do hardvera ili do lose verzije aplikacije, nema trece

Nazad
Vrh Dno