Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Poz svima, upravo sam instalirao igru i mogu reci da je bas interesantna. Moze li neki brzi savet za pocetnika, tipa sta da radim prvo i koju klasu da igram. Obecavam da cu i da izguglam neki guide i da procitam ceo ovaj thread al sad mi treba neki brzi savet jer mi se ne prekida igranje ;)

Uzmi neciji deck i igraj sa njim, posto si tek poceo treba ti neki "jeftin". Ja bi ti preporucio zoo deck, jedan od najboljih dekova a ne nesto skup.

Hm kako to mislis da uzmem neki deck? Nisam video nigde da mogu da se kupe? Ja sam resio par kvestova i otkljucao neke karte. Igrao sam davno d3 i kad sam se smorio ja prodao sav gear i zaradio 70+ eurica. Posto nisam znao sta cu s njima ja sinoc otkljucao naxxramas pa njega isto igram ocistio prva dva krila i dobi neke lepe karte. Ostalo mi jos 50e pa se razmisljam da kupim onih 40 card packova, sta vi mislite? Ili bi to mogao pametnije da iskoristim. Inace probao sam sve klase ali najvise igram druida s nim sam dosao i do 10og lvla :)

Ma mislio sam da igras sa dekom nekog proa, samo kucaj na googlu. :d

Postoji par sajtova gde ljudi ostavljaju svoje dekove kao hearthpwn recimo

Aaaa to, ocem :) a isplati li se kupiti onih 40 card packova?

Pa dobijes 5 karti po pack, isplati se sto da ne, iako smo mi vecina f2p igraci, igraj jos 10tak dana pa odluci

Razmislicu, mada vec godinu dana mi tu stoje pare i ne znam kako da ih iskoristim ;)

Nemoj jos da kupujes, prvo izleveluj sve heroje na lvl10, tako ces dobiti sve osnovne karte.
Vidi ako te posle toga jos bude drzala igra, onda uzmi tih 40 packova, nije to los start.

A mozes i da ostavis te evre kad izadje neka Blizz igra, recimo nova ekspanzija za SC2 ili D3.

Vazi prvo cu da ih nalevelujem do 10og, ja jedino sa druidom i igrao. Mada kupovina mi ne gine ;)

sc2 ne igram, a d3 me smorio i ne verujem da cu da mu se vratim, poslednje cega se secam je da smo ilidan, ti i ja radili neki kvest za prstenje sa random statsima ;)

Uclanih se pre 10min i ja u klub 12

rezultat je bio 12:1 na kraju....

http://www.dodaj.rs/f/3f/EM/CEdkaxd/...eenshot101.png

deck:
http://www.dodaj.rs/f/u/3Z/4VwSHoj8/...eenshot930.png
http://www.dodaj.rs/f/46/rl/1kYzLtdw...eenshot930.png

Ocekivao sam 2-3 pobede sa ovim deckom, ali kakvu sinergiju karata sam imao, kakav topdecking...ovo je bilo kao u snovima...ovu jednu sam izgubio na 8:0, 2 puta sam pogresno kliknuo
P.s. odoh sad da vidim nagrade
P.p.s 255golda+ice lance karta +2 decka, u deckovima ukupno 3 rare i 1 epic karta...meh

cestitam ali nisi lepo linkovao slike :D

Fino balansiran deck sve bitnije karte po 2 komada i dobar early game

Hearthstone_Screenshot_10.17.2014.12.16.53.png Uspeo da pobedim na kraju :wave:

Ako je to backspace rogue i ne dodju mu sap na vreme tesko i da dobije tog ramp druida, nego jel probao neko one botove, cisto zbog quest posto mi obicno propadne 2-3 preko nedelje, znam da je dobar sa shamanom jer sam gubio od njih par puta

mojne se zezas sa botovima, kad tad ce ti banovati account

izgleda je bio jos jedan invite wave pojavila se igra meni i drugu na launcher

edit : fail pogresna igra :p mislio sam an heroes of the storm :p

Procitah danas da je bio ban wave za botove, odlicno su i prosli, 3 meseca ban, sve ostalo, ko je krenuo na vreme ima vecinu zlatnih heroja plus minimum 140gold dnevno, da sam znao za botove ranije napravio bih samo acc za bota :)
A meni propadaju questovi :)

Igraju dok ti spavas, radis :) mislim da im je procenat 30-40% pobeda zavisno od deck-a ali sumnjam da ce ih sad biti mnogo

Srkiju obrisali acc. Juce seo da odigra koju partiju, poslednji put je igrao pre tri nedelje (ako je verovati podatku sa moje friend liste) i docekao ga uvodni filmic i tutorijal. Danas je odigrao sve tutorijale i nema karata, friend list-a mu je prazna. Pa ***.

Brutalan je blizzard po pitanju citovanja.

Mislim da to nema veze sa cheat, videh da dobijes poruku you are banned i to je to, nista ne brisu.
Verovatno pogresan region odabran ili drugi acc.
Kad krenes da igras na drugom regionu ide filmic i nemas nikoga na friend listi. Mada to i kaze prvi put kad se menjaju regije.

Srkiju obrisali acc. Juce seo da odigra koju partiju, poslednji put je igrao pre tri nedelje (ako je verovati podatku sa moje friend liste) i docekao ga uvodni filmic i tutorijal. Danas je odigrao sve tutorijale i nema karata, friend list-a mu je prazna. Pa ***.

Promenila mu se zemlja gde se loguje (Neka vrati na Europe). Blizzard ne brise accountove.

Brutalan je blizzard po pitanju citovanja.
Nije koristio nikakav cheat.

Mislim da to nema veze sa cheat, videh da dobijes poruku you are banned i to je to, nista ne brisu.
Verovatno pogresan region odabran ili drugi acc.
Kad krenes da igras na drugom regionu ide filmic i nemas nikoga na friend listi. Mada to i kaze prvi put kad se menjaju regije.
Ima samo jedan acc. Uvek je igrao na Europe. Jutros je otisao i na USA i na Asia i isti andrak svugde je 0.

Promenila mu se zemlja gde se loguje (Neka vrati na Europe). Blizzard ne brise accountove.
E pa izgleda da brisu.

Interesantno je to sto mi je on i dalje na friend listi, i pise da je poslednji put ulogovan bio pre 3 nedelje iako se ulogovao i juce kao i danas. Danas je na Europe serveru presao onaj tutorijal kako bi video da li ima karte i nema ih. Nalog mu je potpuno wipe-ovan.

Poslednja izmena:
Pa to je onda drugi nalog ako je on ulogovan a nema ga kod tebe u fl

Pa nije pravio drugi nalog. Dao mi je mejl i pass pa sam se ja ulogovo na svom kompu i dalje isto. Cak i da je napravi nekako slucajno da ne primeti potpuno novi nalog zna koji mu je mej i sifra za ovaj prvobitni.

Meni izgleda kao da su njemu greskom promenili onaj broj #xxxx i slucajno mu obrisali nalog.

Poslednja izmena:
Nek proba da reset pass, ako i to ne pomogne nek pise support, to je onda neki db bug

Pre tri nedelje je i uradio reset passa, jer mu je sve stajalo na "remember", zbog necega mu je taj setting u launcher-u bio ponisten pa je morao ponovo da unosi mejl i pass a on je pass zaboravio pa je odradio reset. Usao u igru odigrao dve partije i izasao. Sve je bilo ok. Danas tj. sinoc ulazi u igru krece ona uvodna animacija/trejler i pocinje tutorijal. Ono... Umalo se nisam upisao od smeha kada mi je pokazao.Kasnije je presao sve tutorijale da vidi sta mu je sa kartama kada ono sipak nema nista. Ulogovao se i na Amere i na Aziju medjutim svuda su ga sacekali tutorijali. Poslao im je ticket pre nekih 12h jos uvek cekamo odgovor.

Bitno je pomenuti da je blizzard osim banovanja botova krenuo i sa banovanjem win trejdera tako da ako predajete partije vasim prijateljima kad ih sretnete bicete banovani.

Nazad
Vrh Dno