Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Cek, cek, cek, cek, stani stoj bre. Leg Murlocka dobijes, za dz ( stvori ti se u kolekciji) kada imas sve ostale Murlock karte po 2 komada?

nisam siguran ali mislim da ne mora po 2 komada vec samo po 1

da,da, ima ta fora, kao i fora sa svim piratskim kartama i onda dobijes onog papagaja, i naravno kad skupis sve te zlatne karte isto dobijes i zlatnu verziju

I dobijete svakog ai heroja na expert tezini i dobijete 100 gold. Najbolje je izguglati sve questove i vidite sta vam nedostaje.

znaci, imam dva Voidcaller-a u deku, i nisu medju prve 26 karte ... sansa za to je oko 1% :mad:

Ih baksuz, slicno mi se desavalo kad igram miracle i nema auctioneer , a ostalo mi 8-9 karata :)

http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/14279128810#1

The following balance changes will be made in an upcoming patch:

Leeroy Jenkins now costs 5 (up from 4)
Starving Buzzard now costs 5 (up from 2) and now has 3 Attack and 2 Health (up from 2 Attack and 1 Health)

buzzard sad preskup, kao sto sam rekao kad su nerf UtH, bolje da su buzzarda :D

Posle ovoliko vremena docekah kraj miracle rouga. :d KONACNO. :banana::banana:

Miracle je i ovako pogodjen naxxom, al igrace se jos, moze sad da se vrati malygos :) veci je nerf hunteru

Poceo sam da igram i HS (istekao WoW, **** ga) i totalni sam nub. Tu i tamo po'vatam nesto, ali imam jedno pitanje. Da li je moguce da su priest i hunter deck toliko jaki? Uglavnom sam do sad partije dobijao sa mage i druid deckovima, ali ova dva mi bas muke zadaju. Muke as in oderu me flawless.

Amaz je proslavio jedan deck sto sada vecina priestova igraju na ladderu, a hunteri ce biti dosadni dok ne dodje taj najavljen nerf nazalost. Igra je nenormalno monotona kad se samo nekoliko deckova vrte kroz igru, ne razumem ni zasto uopste finansiraju turnire dok ne izadje neka prava ekspanzija sa daleko vise karata.

Ostace Miracle i dalje tu. Vidjao sam cak i neke deckove sa Alextrazom...

Sa druge strane svi ovaj nerf buzzarda vide kao silent ban za huntera na blizzconu. Karta ce se verovatno preraditi opet, ali tek kad se blizzcon zavrsi.

Pa da, snaga miracle je card draw, a ne leeroy i opet ce moci da pravi 12dmg na 8 ili 20dmg na 10 mane

Pa nije poenta da se anulira deck, nego da se balansira. I nije samo miracle rogue, nego i handlock koji je radio 28 damage sa 10 mane uz pomoc Leeroy-a.

imam pitanje za ove malo duze u igri: do sad sam igrao sam u obicnom "play" modu, stigao do 42. levela, imam tipa 20-ak pobeda, ali me interesuje posle koliko ste vi levela, pobeda, partija stagod presli u Arenu? Doduse ne znam ni kako funckionise ta arena.

Ranked igra ima potpuno drugaciji mentalitet i prioritet biranja karata nego Arena. Npr. Nerubian Egg je odlicna karta za zoo warlocke, paladine, deathrattle shamane i slicno, ali je daleko losija karta za Arenu posto je pitanje da li ces uopste izvuci neku kartu sa kojom ces moci da je aktiviras. Zato npr. Kripparrian, iako ima natprosecan score u areni, ne prolazi najbolje u Ranked i obrnuto. Sa 20-ak pobeda tesko da ces imati sve na umu sta da izbegavas tokom same igre, ali sto se makar tice biranja karata (a nemas vremena da povremeno gledas streamere, itd.), mozes uvek da pratis i koristis arena guide sa Icy Veins:

http://www.icy-veins.com/hearthstone/arena-guides

Takodje tu je i Trumpov guide na Liquid-ovom sajtu, jedina mana je sto sad malo zastareo pa nema Naxxramas karata, ali se opet moze koristiti kao neki guideline:

http://www.liquidhearth.com/guides/arena-tier-list

Na kraju, naravno najvise iskustva ces steci samim igranjem.

Poslednja izmena:
gledaj par dana stream-ove kad imas slobodno vreme, naravno igrace koji igraju arenu a ne ranked, i solidno ces nauciti koje karte da biras, kada da trejdujes a kada da udaras u glavu :)
I ne nerviraj se preterano, jer u areni faktor srece utice mnogo vise nego u constructed modu.

imam pitanje za ove malo duze u igri: do sad sam igrao sam u obicnom "play" modu, stigao do 42. levela, imam tipa 20-ak pobeda, ali me interesuje posle koliko ste vi levela, pobeda, partija stagod presli u Arenu? Doduse ne znam ni kako funckionise ta arena.
Pravo da ti kazem ja sam arenu cackao nesto na pocetku i odustao. Onda sam cekao da sakupim 1000 obicnih pobeda pa sam planirao da igram arenu onda medjutim kada sam skupio tih 1k pobeda nesto mi se vise ni ne igra :d Sada samo dnevne zadatke radim i to je to.

Poenta price je da sam ipak nakon ovih 1k pobeda sto sam sakupio dovoljno upoznao karte i bilo mi je lakse da igram arenu ALI me igra smorila :d

Ja sam danas odradio 12-0 sa hunterom i dobio 1 pack i 250+ golda i dve zlatne karte od 50 i 100 dusta toliko sam se smorio kad sam video bolje sam prolazio na 8-9 pobeda

Poslednja izmena:
eto skoro 100g ispod proseka, secam se da sam prosli put na 8-9 pobeda dobio oko 400g mozda je bilo i 10 pobeda, ali tesko koliko me secanje sluzi, znam da sam jednom i na 7 pobeda dobio samo 60g :D
eto najbitnije su 2mane cards u areni, jer se cesto desava da nema aoe, i bar 2-3 card draw mehanizma i nema problema.

Prilozi

• Hearthstone_Screenshot_9.17.2014.15.17.37.jpg
    Hearthstone_Screenshot_9.17.2014.15.17.37.jpg
    256.3 KB · Pregleda: 69
  • Hearthstone_Screenshot_9.17.2014.15.32.38.jpg
    Hearthstone_Screenshot_9.17.2014.15.32.38.jpg
    196.5 KB · Pregleda: 73
Upravo odigrah prvi put i Arenu, oprase me 3 partije, doduse poslednju sam se kao nesto koprcao do pola. Za****, vracam se u normalni mod sledecih, recimo, hiljadu partija.

Ne, verovatno si lose napravio deck, da li si imao sta da igras na 1-2-3 turn, jesi li imao neki card draw mehanizam, aoe? Izbegavaj lock i rogue i warr heroje dok ne naucis karte, biraj mage,hunter,paladin i shaman po tom redu.

Mnogo je bolje igrati arenu za 150g nego kupovati pack po 100g

kakve su nagrade u slucaju pobeda u Areni? Posto sam ovaj jedan put imao sva tri poraza, ne znam za pobede i nagrade.

Imas na ovoj strani prosecne nagrade, uglavnom uvek dobijes pack

Poz svima, upravo sam instalirao igru i mogu reci da je bas interesantna. Moze li neki brzi savet za pocetnika, tipa sta da radim prvo i koju klasu da igram. Obecavam da cu i da izguglam neki guide i da procitam ceo ovaj thread al sad mi treba neki brzi savet jer mi se ne prekida igranje ;)

Igraj sve heroje u solo mode, onda resavaj questove i eto, kreni da igras ranked i vidi kakve karte se igraju

Vidi da dignes svakog heroja na lvl10 pa vidi jel jos vazi da je prvo krilo naxx free

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno