Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Presao sam jutros heroic,

svi heroji 45health, prvi pauk ima hero power da baca 4/4 paukove i to je to, presao sam ga iz prve sa freeze mage i to sasvim slucajno izabrah freeze mage zbog djoko, kapiram da vecina control decks nema problema sa njim.

Drugi boss ima isti hero power kao na normal samo kosta 1 mana, njega sam probao sa freeze mage al me je lako dobio, onda sam krenuo da igram sa agro palom i dobio sam ga iz treceg puta, malo ga srao ring, i on koristi bolje karte nego normal verzija, baca onog sto mu daje 3 attack i malo su mu stats nabudzene i mislim da koristi vise od dve iste karte. Za njega valjaju rush deckovi koji brzo prazne ruku, kapiram da ga i zoo i agro mage lako dobijaju.

Zadnji boss ima hero power koji kosta 0 i vraca ti dva minions u ruku i to mu je uvek prvi potez, i pre borbe ima 2 spiders na tabli. Cim je krenula borba video sam da nema sanse da ga dobijem sa agro palom kakvog igram i rekoh daj da probam sa hunterom i onda je boss prelak, ja odigram arcane golema, on ga vrati i sve tako, bio bi mnogo tezi da mu prvi potez nije da igra hero power, jer ima totalni board control, ko nema face huntera nek napravi deck sa charge minions, uhd i zamkama i onda je najlaksi boss.
Nista nisam dobio kad sam presao heroic, ja sam ocekivao pozadinu al to je izgleda kad sve wings predjes.

Lagan je HC za prva tri bosa. Prvi i treci se resavaju manje vise istim deckom.

Tesko da su slicni deckovi za prvog i zadnjeg boss koji je bash anti control boss dok prvog mozes da dobijes sa rush ali dosta izbacuje taunt. Mislim da bi jedino miracle mogao sva tri da dobije sa istim deck, verovatno ce ljudi sad to isprobavati :)

Prvi i poslednji lagano sa freeze mageom (odradio on day 1, posle log in bossa koji ispade opet nsjtezi). A varijacija je u 2 miniona samo;).
Tako da, it works.

Pa pade mi na pamet da moze sa Alex na 15 pa onda spellovima, al posto je nemam :)

Presao sva 3 sa freeze mage,bez Alextraze,2 pokusaja najvise.Mada je lepo sralo,to mora da se prizna :d

Na hc? Kako si zadnjem skinuo 45 health bez Alex? Nisam ni probao al opet mi se cini mnogo

Pa iz prve,nista nesto specijalno.Bilo je tu i wolfridera umesto Alexstraze i onog epic 0 7 sto rusi sve na pocetku tvog poteza.

Devet pobeda u areni,i kao nagrada pored 200 golda i golden common Cairne Bloodhoof:dNice

Lepo al korisni leg kad su zlatni isto mi kao i obican :) da si dobio milija zlatnog pa da mozes da biras kog ces da pravis.

^^ Pao kolento, svaka cast! ,)

Ohoho mnogo si jak :) extra stvar, aj opet linkuj tvoj miracle i koji je deck igrao?
Verovatno si i na twitchu bilo bi extra da mozes da nadjes fight :D

Poslednja izmena:
Valjda sutra, danas bi neki maintenance i ja sam pomislio danas al nista

veceras u ponoc :)

Dugo nisam igrao mage-a, a skoro sam dobio thalnosa i alexstraszu pa sam skarabudzio neku verziju freeza sa novim kartama.
Kombinacija sludge belchera i duplicate je bas zabavna :D
Zanimljivo je sad kombinovati i isprobavati kombinacije sa novim kartama..

Kad izadje cetvrto krilo i dobijemo mad scientista, verovatno ce se dosta promeniti

Evo i decka :

Prilozi

• mage.jpg
    mage.jpg
    58 KB · Pregleda: 95
Sva sreca pa sam ubacio 2 flare u hunter deck :) kad izadje Alex moras da dobijes mage tog turn inace game over, svaki deck mozes da dobijes lagano pogotovu miracle, mislim da mi je 20% win rate sa miracle protiv freeze, jedino priest i hunter ga dobijaju. Mozes da igras i one 0/4, lepo se slazu sa 0/7 board clear.

Ja juce nisam uspeo da igram 2gi wing, shop closed, a danas nisam imao vremena.

Sva sreca pa sam ubacio 2 flare u hunter deck :) kad izadje Alex moras da dobijes mage tog turn inace game over, svaki deck mozes da dobijes lagano pogotovu miracle, mislim da mi je 20% win rate sa miracle protiv freeze, jedino priest i hunter ga dobijaju. Mozes da igras i one 0/4, lepo se slazu sa 0/7 board clear.

Ja juce nisam uspeo da igram 2gi wing, shop closed, a danas nisam imao vremena.

Control Warrior protiv freeze maga ima 100% procenat pobeda. Bukvalno ne moze da se izgubi. Sigurno sam igrao 15-20 puta protiv ovog decka i ni jednom nisam bio ni blizu da izgubim. Jednostavno freeze mag ne moze a se otarasi armora koji warrior dobije do 9-10 turna pa Alexstraza bude shild slamovana ili executovana cim se izbaci.

Eh nemam control warr pa ga uvek preskocim :) a on mi se najvise igra, nema ih nesto mnogo kao ranije mada sam ja tek sad stigao do rank 3-4 :)
Ostaje armor koji imas kad se odigra alex, nemam ni nju, znaci samo smanji health, a armor ostaje?

da :) uopste ne utice na armor, on ostaje, samo health namesti na 15

Eh nemam control warr pa ga uvek preskocim :) a on mi se najvise igra, nema ih nesto mnogo kao ranije mada sam ja tek sad stigao do rank 3-4 :)
Ostaje armor koji imas kad se odigra alex, nemam ni nju, znaci samo smanji health, a armor ostaje?

Pa da. A freeze mage nema dovoljno miniona da napravi ozbiljan pritisak i da skine taj armor.

ja vec pazario trece krilo (za svaki slucaj, ako opet bude authorization problem, mada mi je i prosli utorak sve radilo bez problema u ponoc).

Samo se promeni datum :
https://www.youtube.com/watch?v=Unc4zyxXW9Y

Vidim da tema nije bila aktivna nekoliko dana, kao ni ja nekoliko meseci u ovoj igrici, resio sam da se vratim, vidim nisam mnogo propustio, a nisam ni izgubio pojam o igrici samo su mi dekovi malo zardjali pa ako moze neka preporuka za mage deck i rogue (doduse rogue deck mi je jos uvek valjan koliko sam primetio) nemam neke spektakularne karte ali nadje se tu i tamo poneki rare

Konacno sam uzeo legendary card back :party:

Krenuo sam sa hunterom od pocetka meseca, u fazonu samo cu njega da igram (jer su mi dosadili zoo, shockadin i backspace sa kojima nikada nisam mogao dalje od ranka 3-4).
Prvi deck je bio stari hunter, bez bow-a, secreta, mad scientist tada jos nije izasao.
U trenutku kada sam bio rank 5, izlazi onaj Naxx wing sa scientistom i logicno je da se izmeni deck.
Prvih par dana dok se ljudi jos nisu navikli bilo je lako, otprilike 80% win rate i da sam imao vise vremena u tih prvih 2-3 dana verovatno bi i tada uspeo. Lako sam dosao do rank 2, mozda sa 2-3 poraza, ali tu su vec ljudi koji znaju sta i kako.
Vecinom sam igrao protiv control warriora i ovih novih poboljsanih priestova, i 3-4 dana se vrteo na oko 50% win rate, znaci nikakav napredak :crash:

Malopre mi padne na pamet da se vratim i probam backspace, jer je super counter za huntera i priesta, i posle 5 pobeda za redom cilj je ostavaren :)

Prilozi

• stari hunter.jpg
    stari hunter.jpg
    423.9 KB · Pregleda: 74
  • novi hunter.jpg
    novi hunter.jpg
    419.6 KB · Pregleda: 71
  • backspace.jpg
    backspace.jpg
    422.8 KB · Pregleda: 75
  • cardback.jpg
    cardback.jpg
    241.7 KB · Pregleda: 89
  • rank.jpg
    rank.jpg
    388 KB · Pregleda: 67
Poslednja izmena:
Konacno sam uzeo legendary card back :party:

Krenuo sam sa hunterom od pocetka meseca, u fazonu samo cu njega da igram (jer su mi dosadili zoo, shockadin i backspace sa kojima nikada nisam mogao dalje od ranka 3-4).
Prvi deck je bio stari hunter, bez bow-a, secreta, mad scientist tada jos nije izasao.
U trenutku kada sam bio rank 5, izlazi onaj Naxx wing sa scientistom i logicno je da se izmeni deck.
Prvih par dana dok se ljudi jos nisu navikli bilo je lako, otprilike 80% win rate i da sam imao vise vremena u tih prvih 2-3 dana verovatno bi i tada uspeo. Lako sam dosao do rank 2, mozda sa 2-3 poraza, ali tu su vec ljudi koji znaju sta i kako.
Vecinom sam igrao protiv control warriora i ovih novih poboljsanih priestova, i 3-4 dana se vrteo na oko 50% win rate, znaci nikakav napredak :crash:

Malopre mi padne na pamet da se vratim i probam backspace, jer je super counter za huntera i priesta, i posle 5 pobeda za redom cilj je ostavaren :)

Cestitam !!! :)

Čestitam DBraveZ! :) Mene su hunter-i skršili poslednjih dana prošlog meseca na rank 2 (igrao Handlock) i sada sam odustao. Neam vremena ni živaca za grajnd ***. Pogotovo taj od rank 2 do legend, gde već svi znaju da igraju i skil nema toliko veze sa pobedama koliko sreća u matchmakingu, dobar izbor deka i da ti uleti dobar winstreak. Iako ja neću nikad imati taj cardback, jako mi je drago da si ga ti uzeo. :) Uživaj!

Voleo bih neku anketu da izvrsim. Koliko vas kupuje gold naspram koliko vas skuplja

hvala ljudi, davore nikad se ne zna, ne odustaj skroz !

@ Balzak :

kako mislis kupuje gold ? Jedino mozes da kupujes paketice karata, gold zaradjujes u igri.
Mislim da mi odavde uglavnom igramo f2p, ne znam nikoga na friends listi da je davao kesh :) a i to nije zanimljivo, brzo bi ti dosadila igra kada bi odmah iskesirao i dobio sve... bar je to moje misljenje.
Isto kao i u D3 ko je odmah kupio sve na AH, brzo mu je dosadilo.

hvala ljudi, davore nikad se ne zna, ne odustaj skroz !

@ Balzak :

kako mislis kupuje gold ? Jedino mozes da kupujes paketice karata, gold zaradjujes u igri.
Mislim da mi odavde uglavnom igramo f2p, ne znam nikoga na friends listi da je davao kesh :) a i to nije zanimljivo, brzo bi ti dosadila igra kada bi odmah iskesirao i dobio sve... bar je to moje misljenje.
Isto kao i u D3 ko je odmah kupio sve na AH, brzo mu je dosadilo.

Pa da, mislio sam na trosenje pravog novca, naravno, nisam mislio bacio 100e odjednom, nego ono, povremena varijanta, da recimo kupi ova krila u naxxmarasu ili ulazak u arenu...

Vrh Dno