Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Mene ovde zanima,da li ce moci da se igra tipa posle pustanja recimo drugog winga,taj drugi wing,ne u tih 7 dana do pustanja drugog,nego kasnije.Lepo stoji event mesec dana traje ko tad udje dobija prvi wing dzabe,a sa druge strane stoji ,,Naxxramas will open its gates one wing at a time, with a new wing opening each week.Znaci dal ce biti samo jedna sansa ili ce rolati vise puta?
Ovo pitam jer sam krajem avgusta u Grckoj,pa da ne propustim neki wing:d

Koliko ja kapiram ti ces to moci da igras kad hoces, to su jednostavno questovi koje ces moci da zavrsis, a event od mesec dana je za besplatan wing.

Tako sam i ja skapirao,al videcemo.

Uh kakav shitstorm su napravili... Golden verzije Naxxa ce moci da se samo craftuju.

Juce kazu da su u developmentu Golden verzije davane kao nagrada za pobede na Heroic bossovima i da su svi bili jako nezadovoljni jer ce karte biti nepristupacne, jer je navodno Heroic tezina uzasna... Zato su se odlucili da ih ucine dostupne svima i moci ce da se kraftuju... Procenjuje se da ce u najboljem slucaju trebati "samo" 40000 dusta da se naprave, a realnije oko 60000.

A danas opet menjaju pricu i kazu da ako nagrada za Heroic bossove budu golden verzije karata, onda one nece biti retke.

Ne znaju vise gde udaraju...

Ne znam da l pratite Kolenta, dosao je do rank 1 legend sa Paladinom. I to samo 1 legendary u deku Tirion Fordring. Paladina u leg niko zivi ne igra, ja sam gledao ceo taj strim, oko 4-5h, dok se "penjao" verovatno je ogroman skil i sreca presudila. :DHteo sam da postavim deck, ali ne mogu da nadjem.

Daj stream da gledamo, a sto se tice golden verzija karata, ne znam sto bi menjali dosadasnji pristup, gde mozes da ih craftujes ili dobijes, da ne racunam ove basic golden koje dobijas sa lvl, a koliko god da je heroic tezina uzasna opet je to komp verujem da ce praviti greske :) mene licno golden karte ne doticu :)

Takodje me gold karte ne doticu,lepo izgledaju,ali to je cista kozmetika i nista vise.Obicne su meni sasvim dovoljne:p

Kako bre ne doticu??? Pa svi znaju da Golden Peagle vuce kartu svaki turn! :)

Reci to mom obicnom leroju koji je isao sam protiv tri zlatna leg i doneo mi pobedu ( miracle vs control war)

Salu na stranu,sad kad pomenu Peagle-a,karta je sad manje vise uselles,ne vidim razlog nerfa.Nije bila op,ako mene pitate.

Zalili se mnogi na nju :) nema neke velike razlike ako ga izbacis na 2mo turnu, mada kad su ga vec nerfovali trebali su i shamanov mana tide isti princip

Pa ono,50% da izvadi ima 4 hp-a sto je stvarno bas jako na drugom potezu,ali opet bio je prioritetna meta,kao sto je i mana tide,koji ima manje hp-a,1 kristal kosta,ali sigurno vadi.Ne vidim razlog nerfa i dalje.

Pa da. Peagle je sad potpuno beskoristan.... Mislim da je glavni problem bio sto je izuzetno tesko da se ukloni minion sa 4 hp-a tako rano. Gotovo uvek se trejdovao 2 za 1 i jos plus ako protivnik ima los starting hand, partija je gotova. Bolje da su ga nerfovali na 0/3 umesto 0/4 i bilo bi mnogo bolje.

Hehe. Zaboravih i Golden Raga... On ti cita misli i uvek pogadja ono sto zelis :D

ooo cestitamo, jel miracle rogue?

Jeste igram miracle rogue sa njim sam imao najvise pobeda na pocetku ovog meseca pa reko ajde bar jednog heroja da dovucem da bude golden:)

Reynad i njegov tim Tempo Storm je nesto najbolje sto se desilo Hearthstone zajednici :)

Covek je pricao dogadjaje sa i posle Dreamhack summer turnira i sta se sve desavalo izmedju njega i Legendary Lea-e. Kakav car. :d Jos malo pa ce Hearthstone imati vise drame nego WWE :)

Neki link?

Reynad i njegov tim Tempo Storm je nesto najbolje sto se desilo Hearthstone zajednici :)

Covek je pricao dogadjaje sa i posle Dreamhack summer turnira i sta se sve desavalo izmedju njega i Legendary Lea-e. Kakav car. :d Jos malo pa ce Hearthstone imati vise drame nego WWE :)

Gledao sam uzivo legendarni strim. :D

Haha kakva smejurija, ona Lea nikakva riba, jedino sto ima lepe oci, kakvim glupostima se bave :) moracu da krenem da igram malo zoo :)

E bio je red da se meta malo promeni, juce sam za 2-3 sata stigao od rank 12 do 5 sa zoo, uz cetri lika koja su me dodavala u friends da me pljuju :)

Pa da,smorilo vise,evo danas igram samo Miracle Rogue i Token Druid,smorise vise.A juce zoo i handlock warlock po ceo dan.

AKHEM! Gospodo, sakupio sam fantasticnih 2k prasine i planiram da napravim, jelte, jednu leg kartu. E sada mislio sam da napravim Leeroja medjutim ako neko misli da je neki leg bolji neka kaze. Inace volim da igram warlocka i voleo bih da igram rouga, zato i smatram da mi je leeroj najbolji izbor mada, opet, mozda sam nesto prevideo.

Vrh Dno