Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Pa leroj je jedini obavezni leg za miracle rogue i obicno se prvi craftuje, tako ja bar odradih, al ti sacekaj naxx pa vidi, blizu je

Vidi sta ti treba.Koja karta bi ti najvise koristila.Ili jos bolje(bar po meni)da ulozis tih 2k dusta u rare i epic karte koje ti fale za zaokruzivanje novih deckova.E sad nzm kako stojis sa kartama,ako imas manje-vise sve ili dosta toga sto ti treba onda ok,ali ima boljih/racionalnihjih opcija od legendary karte za tih 1600 dusta koliko kosta.

Kao sto rekoh, ako hoces da igras miracle, leroj je jedini leg za koji nemas alternativu, ali posto je naxx za par dana tu, sacekaj da vidimo, mozda se meta okrene za 180° ali 97℅ je verovatnoca da ces ga praviti. Lepo se uklapa u dosta deck-ova

Poslednja izmena:
Eh sad i ti, taman sam se naostrio da napravim Leeroja :D Imam onaj Rejnoldov zoo deck, a za njega mi i ne treba Leeroj, hteo bi rouga ali mi fali 2x prep uz leeroja a to mu dodje 2.4k + jos jedan aukcionar i mislim 1x SI agent i oni "Beat it Scrubs" isto 1x. Tako da... Pa sada ispade da nemam potrebe nista da pravim trenutno.
Nego imam jos Illidana i Deathwng, jel se to koristi negde ili jel ima nekog potencijala... Meni nekako obe karte deluju meh. Sta je dobro od ljubicastih imati, onako generalno sto ide u sve dekove tipa, manipulator, sta jos?

Ne mogu da se setim zar nije beat it scrubs si agent, igram uz yt tako da mi je audio iskljucen :) sacekaj naxx pa vidi kog ces da zrtvujes za miracle deck. Trenutno nisu popularni ni deathwing ni ilidan u constructed deckovima, trenutno je ilidan bolji izbor ali naxx donosi dosta deathrattle karti

Ilidana mozes da iskoristis u druid token decku. 2x Violet Teacher i jedan Ilidan + gomila spelova. Nije los deck. Takodje Deathwing je isto najbolji u Druid deckovima. Najtezi comeback pravi druid koji kada izgubi tempo i board presence, gotovo da nema sanse da se vrati. Zato u tim slucajevima Deathwing moze da pomogne.

Nova karta

https://twitter.com/PlayHearthstone/status/490179226201382912

Bs13aIsCIAArMiv.png

^^Nije losa karta da malo iznenadis mir rouga (ali to samo ako igras prvi) ili flamestrike u 7 potezu...

*To se ja sada pravim iskusand und pametan :d

Cestitam, bas sam hteo da pitam dal je ko stigao do legend

Spectral knight... OP?

4/6 za 5 mane koji nije targetable sa spellovima...

Loatheb...

5/5 za 5 mane sa odlicnim battlecry-om... Ako uporedimo ovu kartu recimo sa Sylvanasom koji kosta 6 mane, ili TBK koji je 4/5 za 6 mane.

Ove dve karte mi deluju kao prvi kandidati za ozbiljan nerf.

Ovaj card back je prvi koji se bas svidja(ne racunajuci default).Verovatno stavljam.A sto se tice novih karti,onaj Loatheb nije realan:dtoliko

Ma ne zna se koja je karta gluplja... Mozemo da otvorimo kladionicu koja ce karta prva biti nerfovana :)

Meni je 4/6 (Nicolas Cage :D ) cak i gori... On ce se uvek trejdovati 2 ili 3 za 1.

Poslednja izmena:
ako poboljsati ovog Maga http://www.icy-veins.com/hearthstone/mid-budget-mage-antonidas-aggro-rush-deck

Nesto i nisam odusevljen. Sta bi ste bi mozda izmenili, sta bi valjalo da craftujem. Nebitno sad da li imam para ili nemam, cisto u kom pravcu da idem?

Ako ništa dajte neke vaše Mage deckove vidim da i ne igra puno ljudi odavde s Mage-om?

Takođe, drugi lik s kojim volim da igram je Shaman pa ako moze koja preporuka...

Crasher shaman je dobar. Trumopva verzija shamana je jeftina a odlična.

Pa dobar je to deck, sta mu fali, ja licno sam poceo da menjam loot hoarders za one 1-1 odmah card, igrao sam ja rush mage i to dosta jeftiniji deck ali ko i rush warr dosta zavisis od mana curve kad izvlacis karte.

Freeze mage mi je super, ali skup deck.

Sto se shamana tice vecina su slicni, razlika samo u finishers, uzimas sve shaman removals, totems i azure drake, wf weapon, alara ako imas, i usporavas protivnika dok ne dobijes board control.

Juče sam završio ovo prvo krilo Naxxa...moram da kažem da sam malo razočaran...jednostavno odigra se jednom uzmu se karte i to je to...čak i nije suviše teško.

Juče sam završio ovo prvo krilo Naxxa...moram da kažem da sam malo razočaran...jednostavno odigra se jednom uzmu se karte i to je to...čak i nije suviše teško.

Stvarno slab utisak ostavlja ovo prvo krilo, prešao sam sve za manje od 2h igre. Jedini razlog za kupovinu ostalih krila biće nove karte.

Sta ja znam meni je bila jako dobra zabava za jedno popodne, ne znam sta ste ocekivali ali ja sam bas ovako nesto ocekivao pogotovo sto je besplatno ;) tek ce krenuti ludnica za 2-3 nedelje kad se pojavi jos karata ceo meta game ima da se promeni.

Jeste li presli heroic? Ja sam jutros krenuo i sa miracle deckom sam sve presao iz prve mislim za pola sata.

onda krenuh da odradim one class challenge, druid i rogue i sa druidom sam zavrsio na 5-6 turnu, rekoh sad cu odmah i rogue pa da probam heroic :) kad ono zaglavih se tu sat vremena, verovatno i duze, gubio sam najmanje 6-7 puta, ne znam dal su ti deckovi random svaki put ali to je bila patnja :) u jednoj partiji nisam imao sta da odigram do 5tog turna :)
Jednom sam dobio shadowstep i vise nista od rogue karti dok onaj pauk samo vadi minions :) bas je bilo treniranje zivaca, nisam stigao ni heroic da probam ni da doruckujem jutros :)

Presao sa freeze mage.Msm freeze varijacija,posto nemam nekoliko karata :)

Ma video sam one tips sto su pre borbi, kao za heroic su potrebni customized decks, kao za svakog bossa posebno, pa da vidim dal je to bas tako tesko :) kapiram da ai ima problema da igra protiv freeze mage, miracle deckova, ma videcu sutra kakav je heroic kapiram da necu imati problema, i tek sam danas poceo da stekam gold i vec 200, sedmicno nije problem da se napravi, mada meni zadnja tri questa po 60g :)

Nazad
Vrh Dno