Moguce,pod uslovom da vraca SVE,znaci i tvoje i protivnicke,daje odredjene takticke mogucnosti(taunt ili divine shield).
Just wanted to give everyone a head's up that we are currently targeting to release Curse of Naxxramas during the month of July. Unfortunately, we still have a lot of implementing and bug fixing to get through, so please stay tuned!
With that said, we are also targeting to reveal pricing details regarding Curse of Naxxramas next week on July 1st, so please keep an eye out for that.
Ja imam nozdormu i nadam se da ce neka izmena,da rastavim za 1600 dust-a![]()
Bio bi odlicna karta da mozes da ga bacis na 4-5 mane, ovako mnogo kasno
Nije archmage toliko potreban, valja sigurno ali vise je alextrazia pa frost lance fireball dok odugovlacis sa giantsima, dosta puta sam tako gubio sa miracle protiv njega, jedino ga cesto dobijam sa rush hunterom gde sam ubacio i drugi flare, jer je iceblock mnogo jak u tom deckuJa imam sve giant-e ali nemam Archmage Leonidas. Trump razbija sa ovim deckom, bio je pre neki dan top 20 legend, hteo sam i ja ga isprobam ali bez Leonidas-a nije to to.
Pa da, ne znaju koliko karata da odstampaju pa ne znaju kolika ce konacna cena da bude... Mislim, virtuelna farba je skuplja od fizicke... *** -_-Lol. Znaci ovi iz Blizarda se kopcaju na ledjima... Pomerili najavu objave cene Naxa koja je trebala da bude 1. Jula... Kao sto rekoh ako do Septembra ugledamo nove karte, bice dobro.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari