Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

@ninjazinedin
Nadam se da ce biti neka minorna promena,pa da uzmem 1600 dust-a :d

Ja bas nemam srece sa leg iako mi je prva leg bila zlatna, posle toga sam tri puta dobijao black knight i dva puta leroja :) koji je prvi craftovan

Evo igram razne varijacije full miracle rogue deka i stvarno ne razumem ljude koji kazu da je op. Da bi dek bio op treba da bude consistent a miracle to svakako nije.....Dek je jak kad izvuces kljucne karte

op je kako nije, i to jos ako igram drugi, moja nova muligan taktika je da uvek trazim auctionera u prvoj ruci, jer sam nebrojeno partija izgubio kad se oba auctionera ne nalaze u prvih 15 karti, jednom prilikom su mi cak oba bila dve zadnje karte :)
morace nesto da se promeni sigurno, pa ni hunter nije bio op dok ne izvuces kljucne karte :) uglavnom dek je super za igranje ali mislim da mu sledi negde nerf, i to negde kod 0 mana karata. I trebalo bi nesto da se uradi sa sistemom ko ide prvi, a ko ide drugi, sad je ici drugi velika prednost :)

Evo danas sam na 9tom turn-u izvukao ceo deck sa miracle rogue, i zadnja karta leroy :D zato ce i da ga nerfuju sigurno, mozda ne uskoro ali realno mislim da mu sleduje nerf,ipak takav draw nije imao ni hunter sa buzzardom i uth.

ali ubedljivo su mi najsladje pobede protiv full legend control warr deckova, juce sam dobio jednog control warr-a sto samo vadi zlatne legendarne, meni licno najlepsa pobeda,verovatno sto nemam karte da i ja igram control warr-a :D

mada videcemo kakva ce meta biti kad dodje naxx

Jos kad bi moglo da se procita :)Ali dobro Kel`Thuzad 6:8:d

Kaže otprilike da vraća sve ubijene minione koji su poginuli na kraju kruga. Neki na netu tvrde i da je to fake ali izgleda dosta realno.

Moguce,pod uslovom da vraca SVE,znaci i tvoje i protivnicke,daje odredjene takticke mogucnosti(taunt ili divine shield).

PFF,pazi,nzm da ne bude to malo FAKE kao i onaj weapon kod Huntera,vec vidim ludacke pre svega Shaman i Paladin deckove sa Kel Thuzadom,nzm za 8 kristala to a i statsi su mu ok 6:8.Nzm mozda i bude,ali msm da je za pojedine deckove OP.

Nevezano za Kel`Thuzada,ovo deluje fantasticno na ovim screenovima.

Poslednja izmena:
Konacno zvanicne informacije :)
Naxx se ocekuje u july, eventualno avgust ako se oduzi testiranje, a 1.jula bi trebalo da dobijemo informacije koliko golda ce kostati :

Just wanted to give everyone a head's up that we are currently targeting to release Curse of Naxxramas during the month of July. Unfortunately, we still have a lot of implementing and bug fixing to get through, so please stay tuned!

With that said, we are also targeting to reveal pricing details regarding Curse of Naxxramas next week on July 1st, so please keep an eye out for that.

http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/13271477080#13

Fala k^rcu,da su se setili da objave.:d

@brugi82
Hah,realno blizzard je to ipak.Mada sa druge strane sad su nas bar upozorili,rekose u fazonu ako ne izbacimo u julu,sigurno u avgustu:p

Kako uzivam kad bacim Nozdurmu-a onima sto odugovlace potez ko gladna godina. :D :happy::happy:

Bio bi odlicna karta da mozes da ga bacis na 4-5 mane, ovako mnogo kasno

Znači od 15 otvorenih pakova, jedan vredi solidno :(

Prilozi

• Hearthstone_Screenshot_6.27.2014.20.09.19.jpg
    Hearthstone_Screenshot_6.27.2014.20.09.19.jpg
    267.8 KB · Pregleda: 73
Ja imam nozdormu i nadam se da ce neka izmena,da rastavim za 1600 dust-a :)

Bio bi odlicna karta da mozes da ga bacis na 4-5 mane, ovako mnogo kasno

Tako ga i bacam sa druidom (2 inervate-a). :D Retko kad mi bas padne combo na pocetku ali kad padne to je to, posebno jer svaki drugi covek igra miracle roug-a, za 15 sek on ne moze da uradi nista. :D

pa to bude odlicno ali to je u rangu i kad ja napravim questing adventurera na 18/14 u 7 turnu :) ali da promene da bude i 4/4 za 4-5 mane opet bi bio super karta protiv miracle

Ova varijacija mage je odlicna, steta sto nemam nijednog giants, samo mi oni fale, ne racunajuci legendarne, i to bas nijednog da dobijem bilo kakvog :)

Nego pocelo cesto da mi se desava posle pobede u areni da me dodaju prijatelje samo da bi me psovali, sad cim add friend odmah napisem omg i owned u :)

Ja imam sve giant-e ali nemam Archmage Leonidas. Trump razbija sa ovim deckom, bio je pre neki dan top 20 legend, hteo sam i ja ga isprobam ali bez Leonidas-a nije to to.

Lol. Znaci ovi iz Blizarda se kopcaju na ledjima... Pomerili najavu objave cene Naxa koja je trebala da bude 1. Jula... Kao sto rekoh ako do Septembra ugledamo nove karte, bice dobro.

Ja imam sve giant-e ali nemam Archmage Leonidas. Trump razbija sa ovim deckom, bio je pre neki dan top 20 legend, hteo sam i ja ga isprobam ali bez Leonidas-a nije to to.
Nije archmage toliko potreban, valja sigurno ali vise je alextrazia pa frost lance fireball dok odugovlacis sa giantsima, dosta puta sam tako gubio sa miracle protiv njega, jedino ga cesto dobijam sa rush hunterom gde sam ubacio i drugi flare, jer je iceblock mnogo jak u tom decku

Lol. Znaci ovi iz Blizarda se kopcaju na ledjima... Pomerili najavu objave cene Naxa koja je trebala da bude 1. Jula... Kao sto rekoh ako do Septembra ugledamo nove karte, bice dobro.
Pa da, ne znaju koliko karata da odstampaju pa ne znaju kolika ce konacna cena da bude... Mislim, virtuelna farba je skuplja od fizicke... *** -_-

Nazad
Vrh Dno