Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Da li je najsrecniji nzm,ali sigurno znam da je najiritantniji lik na twitch-u,kresti i skace kao dete od 5 godina.Moze da bude dobar koliko hoces,a zaista je odlican sa priest-om,ja njega ne mogu da gledam ni pod tackom razno.
Sto se srece tice,gledao sam jednog Rusa na twitchu,otvara pack posle arene,dobija golden rare,Edwin Van Cleef-a i golden Al` Akir-a :d

Poslednja izmena:
A nenene. Najiritantniji lik na twitchu je Kungen(od HS streamera)a ovako od svih KingKongor:).

Uzeh da igram posle po godine; sta se desava pa ne mogu da mrdnem sa ovog ekrana (next ne reaguje)?!

Prilozi

• Hearthstone_Screenshot_5.22.2014.19.34.04.png
    Hearthstone_Screenshot_5.22.2014.19.34.04.png
    813.1 KB · Pregleda: 77
mozda ti nisu svi update prosli? vidi na battle launcheru koju verziju koristis

Meni je Kundgen sasvim ok u poredjenju sa Amazon,jes mutav onako malo,ali onaj kinez kao neka devojcica.

Kungen je pravio veliku HS pauzu i onda se vratio i od tada ga ne pratim jer je izgubio nit a ponasa se kao da je bog igre .

dobro se kombinuje sa silvanom :)

@SrdjanT:
Klasican(uz mozda 2 varijacije)Miracle Rouge sa Malygos-om.

Ono kada ti ostane jednocifren broj HP dok je protivnik iznad 20 i sledecih 3 poteza ne moze da te rokne dok ga ti polako krckas :d

Akhm, hteo sam da kazem da sam sklopio neki dz Warlock deck s kojim protrcim od 20-tog pa sve do 15-og ranka. :D Mozda bi mogao i dalje nemam pojma, to mi je zadnja stanica onda idem nazad. :d

zoo deck verovatno, sta znam ja sam pre 2 dana poceo da igram ranked prvi put sa zoo i stigao sam do rank 9 bez problema, mnogo lakse od 20tog ranka od 10tog nego igrati casual mode :D

zoo deck verovatno, sta znam ja sam pre 2 dana poceo da igram ranked prvi put sa zoo i stigao sam do rank 9 bez problema, mnogo lakse od 20tog ranka od 10tog nego igrati casual mode :D
E bas to, krenem casual i samo neki zlatni leg dropovi ***! zakucali se tamo na 2-3 rank i onda se izivljavaju u casual. Ma vazi ovako u ranked znas s cime imas posla i cepaj.

Svake srede-cetvrtak otkljucavaju po jednu kartu za svaku klasu, do sada su prikazali 5, ostalo je jos 4, znaci ne ocekuj u junu

Moja prognoza je pocetak jula

Mene samo zanima da li i ce dalje biti questova za vreme ekspanzije.Jer svaki wing koliko vidim u ekspanziji ce trajati 7 dana,kroz questove minimum 280 golda sedmicno,a realnije preko 300,krace receno za 4 nedelje od pocetka prvog pa do pocetka poslednjeg wing-a imas prostora realno da nabijes preko 1k osetno,sto je opet super za nas koji nemamo u steku mnogo golda,evo ja sam nz 600 trenutno.

ne postoji ni je dan razlog da ukinu questove kad izbace ekspanziju, bez brige :)

Nzm,od Blizzarda sam na sve naviknut,tako da ono:d

Poslednja izmena:
Pa dobro,jos 1k i izjednaceni smo:d

Pa dobro bre kako stekate taj gold ne igrate arenu uopste? Skupili ste dosta karata do sad jel i to je to? Ja se sa Arenom mučim u PM, i ne znam gde grešim... A nemam ni sreće, juče igram ko ****** da skupim gold, i onda NIJEDNA KARTA nema "Draw" od svih ponuđenih, i smorim se naravno...Eto da se požalim. :)

Brate da bi ti vratio 150 golda ulozenih u areni,znaci da dobijes cistih 150 golda,nezavisno do pack-a i dust-a,treba ti 6 pobeda,ja u zadnje vreme uglavnom ispod 5-6 ne idem,ali dodje mi takav draw karti da nista ne mogu da uradim i odmah sam 70-100 golda u minusu sa tom jednom promasenom arenom, ili ti 2 quest-a da to vratim.A ko hoce da zaradjuje gold od arene,svaka partija 8+ pobeda,mozes ti da budes igrac kakav hoces,ali da u svakoj imas 8 ili vise pobeda nije realno.E zato stekam gold,a dobar deo karti u igri i nemam,2 legendary karte npr. trenutno.

Poslednja izmena:
Ja sam na pocetku "karijere", odigrao jedno 5-6 arena i batalio dok ne naucim bolje da igram. Ne vredi igrati arenu kada ne znas sve karte. Od tada picim samo questove i kupujem pack-ove. Imam 2 ili 3, ne 3 ili 4 legendary karte i to je to.

Ja odigram 1 arenu na dan, za toliko imam vremena.
Prosle noci sam imao 10-2, nagrade : card pack + 160 golda + 80 dusta + 1 rare zlatna karta.
E sad, ja sam u takvoj fazi (imam skoro sve karte osim 4-5 epic koje mi fale i naravno dosta legendary, njih imam 10) da za poslednjih 10ak pakova sto sam otvorio, dobio sam 1 kartu koju nisam imao do tada.
Znaci skupljam dust, jedino mi on znaci, i nadam se legendary karti koju nemam.

Gledam da pametno rotiram qestove, do sto vise bude od 60 umesto 40 i da nikada ne uradim 2 qesta od 40 u jednom danu.
Ako imam recimo 2 pobede sa rogue ili druid i 2 pobede sa mage ili rogue, necu da odradim sa rogue jer cu da spucam oba kvesta. Bolje ostaviti 1 za reroll sutra.

U principu kad se covek uvezba u areni da ne ide ispod 5-6 pobeda to je super, stalno ce biti u blagom plusu. Ponekada ce doci i dobar draw za 9 i vise pobeda i tada se prave rezerve dusta koji je kasnije i najvazniji.

Nazad
Vrh Dno