Totalno se slazem sto se tice , miracle deck-a... imao sa partiju gde sam ukupno uradio 39dmg-a , a ostalo me 1hp ,deck se sastoji od mnogo RNG-aNapravih miracle rogue i sad imam tempo, miracle i spellblade varijaciju. Najteza ali i najzanimljivija klasa za igru ubedljivo
to je onda burstdown miracle on je bas zestok rngTotalno se slazem sto se tice , miracle deck-a... imao sa partiju gde sam ukupno uradio 39dmg-a , a ostalo me 1hp ,deck se sastoji od mnogo RNG-aNapravih miracle rogue i sad imam tempo, miracle i spellblade varijaciju. Najteza ali i najzanimljivija klasa za igru ubedljivo.
fazon copy paste sam , miracle deck sa Heartpwn-a i fazon imao sam 3-4 meca gde sam dobio u jednom turnu , nenormalno puno dmg-ato je onda burstdown miracle on je bas zestok rng
kakvu trecu diviziju ?
Busteri su RNG nema sadrzaj bustera veze sa brojem pobeda u areni. Inace ocekivao sam promene vezano za huntera za ovu sezonu al ok je ako je blizzardu u redu da hunter ima 80% win rate i da je najigranija klasa x2 od svih ostalih onda super. Ako je okej da moj miracle dek koji kosta boga oca i cija glavna moc je draw power bude redovno outdrown od strane jeftinog hunter deka sa par rer karata...
Unleash the Hounds (Hunter) now costs 3 (up from 2)
http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/12673778812#1
Sinoc sam dobio Bestial Wrath i King Muklu.
Mukla mi deluje upotrebljiv jedino u hunter deku, zanima me jel se neko igrao sa njim ?
Ovaj BW deluje vrlo primamljivo za 1 mane, moracu malo da testiram. Ne secam se kada sam pogledao stream ili youtube video da je neko koristio![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari