Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Jedino ako skupljam :D

jel moguce sa zoo warlock dekom doci do legendary ranka ?

Applejacked je vise puta, ne znam da li je iko u ovoj sezoni (verovatno jeste).

nekako mi se cini teze ove sezone (rank 5 i dalje), izgleda da su ljudi navikli pa se bolje brane :)

5000 golda se skupi za mesec i po?Pa jedino da igram Hearthstone po ceo dan,da nabijam 30 pobeda za 100 golda i tako ceo mesec to je 3k+questovi i tu smo to stoji,ali 5k golda za sve,msm da je previse.

Poslednja izmena:
5000 golda se skupi za mesec i po?Pa jedino da igram Hearthstone po ceo dan,da nabijam 30 pobeda za 100 golda i tako ceo mesec to je 3k+questovi i tu smo to stoji,ali 5k golda za sve,msm da je previse.

Arena djoko, arena cheers

to ti je oko 100 golda na dan, za mesec ipo.

Ne moras uvek da radis quest za 40golda, probas re-roll, ostavis ga za sutra itd..
Nakupis dnevno 40-50 na pobede itd..

Igraj sa brzim dekom, recimo zoo warlock :) partije traju 3min

Neka je i 2 meseca, opet je ok.

Sve u svemu,po ceo dan da igram hearthstone :)
Mene zanima da li je ovaj Curse of Naxramas jedini nacin da se te nove karte dobiju ili ce moci putem packova?

5000 bi trebalo da budu zlatne verzije, 2000 obicne. To ce biti jedini nacin da se dobiju karte.

Znaci za 2000 golda ukupno,svi wingovi,onda extra,to moze samo do questova za mesec i po.

Ubedjen sam da blizzard mulja oko questova da bi usporio farmanje golda. Ubedjen sam da je ovo bar meni vec 10ti quest od 40 golda za redom racunajuci i one koje menjam

Kod blizza je sve moguce :D Mada i ja kad nesto razmislim, poslednjih 7-8 mi je isto bilo od 40g...

meni juce i danas po 60, pre par dana onaj od 100, i to bez re-rolla, tako da vas ne voli rng :)

Kako radite reroll questova

imas "X" u gornjem desnom uglu na kvestu, mozes samo jednom dnevno reroll.

edit : brzi arci :)

hvala, nesto tako prosto a nisam do sada primetio :)

Hearthstone_Screenshot_5.17.2014.01.39.03.jpg
Hearthstone_Screenshot_5.17.2014.01.39.09.jpg
Konacno zavrsene obe varijante kontrol woriora.

Poslednja izmena:
budget dekovi :p
Stvarno mocno izgleda, srecno sad u ranked !

josephmagedl1.jpg

evo jedan budget mage deck koji ja koristim i prilicno je simpatican bolji je od huntera posle uth nerf-a, cak nemam ni bloodmage nego obicnog spellmastera mada sam commandera zamenio sa leroyom

hvala, nesto tako prosto a nisam do sada primetio :)
ja primetio, ali mislio da cu da izbrisem quest ako kliknem na taj x ... te se nisam usudio da probam cemu sluzi :)

inace, igram pomalo, odradim taj quest svakog dana, skupim 40-60 golda, a cim nakupim 100 potrosim ih na novi pack, i odmah se razocaram kad vidim kakve krsh karte sam dobio. A juce videh i ovo: What It's Like To Spend $50 On Hearthstone Cards. Za 50 $ samo jedna legendary karta, sramota. Sad razmisljam da pocnem da igram arenu. Koliko pobeda je po vasoj proceni potrebno da bi se isplatila ta 150 golda koliko kosta ulaz ? Probao sam arenu samo jednom i imao dve pobede.

Poslednja izmena:
Ja furam miracle rogue i anti aggro warriora trenutno.

Koliko pobeda je po vasoj proceni potrebno da bi se isplatila ta 150 golda koliko kosta ulaz ? Probao sam arenu samo jednom i imao dve pobede.
Nije u pitanju procena, sa 3 pobede si na 0 tj. kao da si kupio pack za 100 golda sa 7 pobeda imas golda da odigras jos jednu arenu. Znaci ako imas 7 pobeda dobijas pack za dz. Limit ti je 12 pobeda. Eto.

Kratko pitanje ljudi, igram na Ipad-u vec neko vreme, ako instaliram igru na PC da li se to medjusobno sinhronizuje?

da, trebalo bi je jedan isti akaunt, pa sve ostaje na njemu bilo da je Pc Ipad ili telefoni u buducnosti

Zanima me jel na Ipadu isto imas battle net launcer i autentifikator ?

da samo izaberi istu regiju kao i na ipadu

da, trebalo bi je jedan isti akaunt, pa sve ostaje na njemu bilo da je Pc Ipad ili telefoni u buducnosti

Zanima me jel na Ipadu isto imas battle net launcer i autentifikator ?

Battle.net Launcher ne, ali moras da kucas broj sa autentifikatora (ako ti je vezan za account, naravno).

Nazad
Vrh Dno