Šta je novo?

[Blizzard] HearthStone: Heroes of Warcraft

Stigao mi beta invite od Blizza, a nisam se nigde prijavljivao osim na battle.net beta profil stranici... mozda i vama uleti nesto, samo se treba strpiti.

ma uleti kita.. ovo je ko zna koji patch bete a 90% ljudi koji imaju btnet nalog i koji su se prijavili nemaju kljuc.. izbacuju betu zbog kripariana i ostalih streamera..

ne radi taj zuti kljuc?

Meni sad stigo key na mail od Blizzarda :) vec sam i zaboravio bio da sam se i prijavio... Da probam i to cudo od igre.

Jedan savet za sve koji pocinju:

Nemojte nikad trositi gold na card packs nego samo na Arenu, posto Arena je uvek zagarantovan makar jedan pack a kosta samo 50 golda vise (plus daleko zanimljivije).

Vrijedi li se cimati oko kljuca, nesto sam smoren da se bahcem, ali ako je dobra igra, sto da ne?

Ja sam poprilicno hejtovao igru kad je bila najavljena, a sad redovno stavljam Hearthstone stream pred spavanje. :p Zavisi jako od ukusa, meni ovaj casual tip mnogo vise odgovara nego MTG.

Ja sam poprilicno hejtovao igru kad je bila najavljena, a sad redovno stavljam Hearthstone stream pred spavanje. :p Zavisi jako od ukusa, meni ovaj casual tip mnogo vise odgovara nego MTG.

Sad cu se i ja ukljuciti, vidim i ovi iz screenfuna se nalozili bruku, ishvalise je nenormalno.

Dodao bih sir na sav taj whine interneta. Ne razumem cemu taj elitizam.. od mene ce u zivotu dobiti 0 od para za bilo sta sto potice od firme Blizzard. Ali koga boli qrac za to :D

Stigao kljuc, pobedio Illidana, svidja mi se igra. :)

Ne znam da li su svi heroji uravnotezeni, ili prvo da jurim neke odredjene?

Neke stvari koje su ocigledno OP tipa Mind Control kod Priesta ce se balansirati uskoro, ali uglavnom probaj sve klase prvo i pokusaj da dodjes do level 10 sa svakom. Neces cak ni u Areni steci utisak oko klasa zato sto je previse RNG.

Illidan has fallen.

HearthStone.jpg

nisam :p

Stigao mi kljuc pre 5 dana, tek juce provalio :) hehe svidja mi se igra mnogo :)

Ja sam pre par dana dobio kljuc, igra je bolesno zarazna, ali samo u pauzi izmedju LoL-a i WoT-a :D

ja i dalje nemam srece :)

pokusaj na twitteru, vidjam da ima dosta giveaway-a u fazonu retweet this to get code, i tome slicno, pa ako budes imao srece mozda ih preduhitris :D

Hearthstone ce biti izbacen za iOS i Android. Ovo ce mozda biti prva igra koju cu igrati na telefonu, jedna od retko pametnih odluka za Blizzard u poslednje vreme. :p Pretpostavljam da je bilo ocigledno kad se uzme UI igre u obzir i cinjenice da se kartu "vuku" da bi se stavile na tablu, itd.

da, ali tek sredinom 2014. :)

Dotle malo provezbamo na PC =)

i skupe se karte :)

Iako nije istina ono sto su govorili pre "izlaska" igre, tj. da te match-making nece stavljati da igras protiv ljudi koji su potrosili mnogo vise para/imaju bolje karte, nema nista bolje nego kad pobedis ljude sa basic setom a oni u svom deku imaju po jedan-dva legendary-ja. :p

Igra je brutalno zarazna,zaista fantasticno.Ali mathcmaking je za sada katastrofa.

Drug se bolesno zarazio, tako da ja nemam hrabrosti da udjem u igru, kontam necu silaziti.

Nazad
Vrh Dno