Glupo početničko pitanje - recimo da kopam BlackCoin 24h na dan bez prestanka sa mojom R9 280X koja prosečno ima 3.2 Mh/s, koliko BlackCoina mogu da očekujem dnevno, gruba procena?
Periodični sam rudar, počeo sam sa kopanjem pre dve nedelje u fazonu kad se setim da upalim miner i iskopao sam oko 34 BC-a sveukupno. Znači ona potpuno kežual varijanta, nemam posebnu mašinu za rudarenje, kopanje se izvršava kada ništa ne igram (odigram nešto svega par sati dnevno) i preko noći kada spavam.
Ima li smisla uopšte rudariti tako, i opet mi treba gruba procena, kada konvertujem sve to iskopano u BTC i prodam recimo kroz Goldlux i primim na Playza nalog novac, sa svim tim troškovima transakcija, da li recimo mogu da očekujem - sad ću da lupim - 30 evra zaradu na mesečnom nivou? Ponavljam, treba mi gruba procena. Hvala unapred na odgovoru, mnogo toga ne znam oko rudarenja, ali mi deluje zanimljivo.
Igraju se sa VRC pa kad završe vraćaju se na BCШто ли овако цена пада?
Што ли овако цена пада?
Možda je neko od vas propustio ali imate novi wallet 1.0.7... http://www.blackcoin.co/
Kolika je trenutna isplata sa blackcoinpool.com?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari