Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Sve u svemu,sviranje 'cu....ocekivano... :D

Dobro je, ja reko nesto ozbiljno. :D

*ebes posao, kad ja nadjem slucajno u back upovanom walletu da nisam prodao 365 BC-a, tj da mi ostalo tamo ne znam ni ja zasto ni kako..
kud se ne setih kad je bila ona ludnica sa cenom proslog meseca.. strasno

Je li taj Boost dobija na momentumu, da pazarimo dok je ova cena?

Ne znam kakvo će biti interesovanje za BC, ali logika nalaže da ako bude kupovan za BTC ili juane da cena ide gore...

Hm...zanimljivo je da sa ovako malim "24hr volume" drži cenu ~28k...ne mogu ni zamisliti koja bi cena bila kad bi se volume popeo na 4-5k BTC-a (mislim na MintPal jer je tu 75% trgovine) kao što je bilo kod "nekih" novčića....

Poslednja izmena:
Pa da, testirali su 45k, tako da je ovo manje vise dno (25k, rekao bih).

Idemo na 50k lagano do sredine meseca, znao sam da nece na pocetku biti nicega jer ovaj koinkite sad uopste ne znaci ali ce doci do izrazaja long term gledano.

I kod ovog novcica definitivno vazi ono cuveno pravilo buy on the rumor, sell on the news. Od sada se strogo drzim toga, jer bih do sada imao barem 300% novcica.

Poslednja izmena:
Glupo početničko pitanje - recimo da kopam BlackCoin 24h na dan bez prestanka sa mojom R9 280X koja prosečno ima 3.2 Mh/s, koliko BlackCoina mogu da očekujem dnevno, gruba procena?

Periodični sam rudar, počeo sam sa kopanjem pre dve nedelje u fazonu kad se setim da upalim miner i iskopao sam oko 34 BC-a sveukupno. Znači ona potpuno kežual varijanta, nemam posebnu mašinu za rudarenje, kopanje se izvršava kada ništa ne igram (odigram nešto svega par sati dnevno) i preko noći kada spavam.

Ima li smisla uopšte rudariti tako, i opet mi treba gruba procena, kada konvertujem sve to iskopano u BTC i prodam recimo kroz Goldlux i primim na Playza nalog novac, sa svim tim troškovima transakcija, da li recimo mogu da očekujem - sad ću da lupim - 30 evra zaradu na mesečnom nivou? Ponavljam, treba mi gruba procena. Hvala unapred na odgovoru, mnogo toga ne znam oko rudarenja, ali mi deluje zanimljivo.

Glupo početničko pitanje - recimo da kopam BlackCoin 24h na dan bez prestanka sa mojom R9 280X koja prosečno ima 3.2 Mh/s, koliko BlackCoina mogu da očekujem dnevno, gruba procena?

Periodični sam rudar, počeo sam sa kopanjem pre dve nedelje u fazonu kad se setim da upalim miner i iskopao sam oko 34 BC-a sveukupno. Znači ona potpuno kežual varijanta, nemam posebnu mašinu za rudarenje, kopanje se izvršava kada ništa ne igram (odigram nešto svega par sati dnevno) i preko noći kada spavam.

Ima li smisla uopšte rudariti tako, i opet mi treba gruba procena, kada konvertujem sve to iskopano u BTC i prodam recimo kroz Goldlux i primim na Playza nalog novac, sa svim tim troškovima transakcija, da li recimo mogu da očekujem - sad ću da lupim - 30 evra zaradu na mesečnom nivou? Ponavljam, treba mi gruba procena. Hvala unapred na odgovoru, mnogo toga ne znam oko rudarenja, ali mi deluje zanimljivo.

bc je u pos fazi :p :d :D

mm tesko da ti neko moze dati iole preciznu racunicu, ali evo kako je meni bilo

Kopao sam scrypt na blackcoinpool-u i nekad za 1MH/s dobijem 15BC-a, dok je zadnjih par dana utanjila isplata pa se dobijalo izmedju 4-6 BC-a za 1MH/s SCRYPTA

Poslednja izmena:
Kopao sam scrypt pa x13 na blackcoinpool-u i nisam bio zadovoljan.Trenutno kopam na TMB X13 i mjenjam u BlackCoin.

Striktno za kopanje bez zezanja sa berzom - šta još ima da je isplativije kopati od BC-a?

multipool da ne lupaš glavu za male pare jer se svaki čas menja
trademybit za x11 i x13

Приметио сам тај новчић. Стално га хаштаговима помињу заједно са БЦ.
Успут да ли има неки програм или нешто што би ме обавештавало када се неки хаштаг користи више него уобичајено, односно нешто што би помогло народу да прати вести и догађаје мало боље, самим тим и да брже реагује при неким променама

Јуче је пала цена због црње IconicExperta који неће народу да врати донације. Међутим капирам да је то све одрађено неби ли китови купили новчиће по мањој цени јер је следећа станица 50к :)

Углавном неби требало испод 22-23 да иде, пошто се десило шта се десило и сада се само ситуација на боље може разрешити. А неби требало да иде изнад 25-26

Možda je neko od vas propustio ali imate novi wallet 1.0.7... http://www.blackcoin.co/

Kolika je trenutna isplata sa blackcoinpool.com?

Evo ja se danas vratix sa Axisa na BC,na x11,pa javljam sutra sta kazu... :D

Baš malo... Ali vidim da se i oni koji kopaju na mp x11/x13 žale isto... Brdo novih izađe, ali svi isti i nijedan nema prednosti ni vrednosti... Ne znam šta da ti predložim da kopaš, a da si iole profitabilan - sam sam u tom problemu.

Super! Nit' zarađujem ko čovek, a sad ću bar da gubim ko... :d

Kladi li se neko? http://blackcoinbet.com/#/

I šta se događa sa cenom i community-jem? Ima li ikakvih vesti ili objašnjenja za ovaj pad?

Vrh Dno