Koliko moze prosecno da se namakne novcica dnevno na poolu sa oko 700kh?
Tesko je proceniti postokako vrednost raste manje se coina dobija. Ali recimo da po trenutnoj ceni dobijes oko 10 bc, za mesec dana uz konstantan rast mozes da nakupis mozda oko 150- 200 maks. Ovo nije klasican pump&dump coin i ekipa se trudi da iz sve snage odrzi konstantan rast i da izbegne hyper pump&dump. Tako je islo od 500 satoshija ko se seca tako ce biti i ubuduce. Naravno da se ne mogu boriti kada neko uleti sa 500 btc i vise i volume od 10.000 btc, ali vrhunskim marketingom drze zajednicu na okupu pa tako i predvidjeni rast. Jedan lik je rekao a to je generalno i moto cele zajednice - mine bc and hold, buy bc and hold and drink bourbon... Mi bi verovatno pili pivo

))
Jos nesto matematika je prosta stvar generalno- od prvog dana sa prvom betom multipool-a od radiostatica pa preko druge, trece closed bete pa sve do sada konstantno svakog dana ulazi na trziste odredjeni broj btc u pocetku je bilo 10tak btc sada je oko 50-60btc, kada izracunate dolazite do cifre od preko 1000-1500 btc koje su direktno usle na market i tu su i dalje u volume a i vrednost je stabilna. Jos jedna stvar je prosta a to je da sto je manje onih koji prodaju a potraznja veca cena ide gore i to nije zasluga pump-a nego jednostavno osnovno pravilo slobodnog trzista. Zaboravite 15k satoshija jer to je bilo majstorski izvedeno da bi se kupilo jos jedtinih coina i to na kratko, odmah je trziste to dovelo u red.
Generalno, samim kopanjem bc na multipoolu vi svakodnevno povecavate vrednost coina i samo hold. Trgovina je postala jako opasna i samo je za majstore. Inace, mislim da je api na mintpalu i dalje iskljucen, provericu kasnije kad sam pored kompa, tako da ima jos malo prostora za micro trading. Kad ukljuce api, batalite i samo hold...
edit: evo i zvanicnog saopstenja od pre dva sata, izmedju ostalog govori i upravo ono o cemu sam pisao gore a to je borba protiv kitova
http://blackcoinpool.com/news/an-update-from-the-dev-team/
Ako se dobro secam mislim da se sada dev tim posle ovog pojacanja sastoji od 10 jakih developera svi na full-time job varijanta, sto dovoljno govori o ozibljnosti svih koji su usli u ovu pricu..
MINE, BUY, HOLD...