Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

sad meni nije jasno, jel drzite da ce cena sad ici dole?

Ja sam se malo igrao danas (jedno 3h)sa BC-om, sa oko 0.04 btc-a, i napravio 0.005 btc. . . sicja... :p
.... da nastavim ja da se igram... :D

@tiptop, kad kazes euforija na sta mislis, jesam li propustio neku bitnu vest(za avione, lamborgini i bc menjacnicu sam cuo, da nema jos nesto?)

@tiptop, kad kazes euforija na sta mislis, jesam li propustio neku bitnu vest(za avione, lamborgini i bc menjacnicu sam cuo, da nema jos nesto?)

ne ne.. mislio sam na poslednju oscilaciju oko cene.. dump i skok.. sad sledi zatisje, svi cekaju dok neko ne povuce na neku stranu
ja to posmatram za kraci rok, na duze je vec nezahvalno davati prognoze.. ocekujem da ce ici gore s obzirom na trend (sa oscilacijama), ali videcemo.. :)

Čini mi se da je dobar momenat za prodaju, posustaj polako. Short-term naravno.

Šta mislite?

Edit... stagnacija u toku, loš period da se bilo šta trguje kad se ne zna oće li gore ili dole.

Poslednja izmena:
MOja prognoza je da ce gore..kitovu se ispraznili na 37k i ako je ono sto mislim da su se sad napunili i gledace da ih prodaju sto skuplje ..mozda na 40k

CAI je poludio hahah :) od 30000 se za minut pope na skoro 100000 pa lupi o pod na 46 hahaha taman sam mislio da hvatam voz na oko 90 sreca ...evo ga opet penje se easy many ko ima srece :)

Pratio sam prognoze za njega i bio me strah da uletim jer sam ga uocio tek na 50k. ad vidim da se krece oko 66-70k. Nije lose...

Back to Black. :) Sklonjen wall sa 36k, bas da vidimo na koliko ide.

Inace ja sam ubedjen da cemo do podne videti minimum 40k cenu. Ozbiljno se zaukava, sada je pitanje dokle ce nocas pasti pa da ga uzmemo. Postavicu stepenaste ordere na 34-35k intervalu jer teesko da ce ici ispod.

A to ima veze sa blackcoin temom kako???
pa ako je blackcoin istog momenta mrdnuo navise jer zaboga nemoj da neko bude ekskluzivniji od njega :)
mozda i ima malo veze mada nisam napomenuo....zezam se sorry za off

La prestige potcenjuje :)

24 HR HIGH
0.00039500

Lep sell wall na 40k, oko 75 BTC-a. Cenim ide na 40K ubrzo...

Poslednja izmena:
OPet cekaju pump do 39k i onda momentalni dump ...ovo stvarno posrtaje mnogo predvidljivo..j.... ti kitove slepacke

La prestige potcenjuje :)

24 HR HIGH
0.00039500

Lep sell wall na 40k, oko 75 BTC-a. Cenim ide na 40K ubrzo...

Pa najteze je probiti tu cetvorku, nije isto 39999 i 40000. :p

Kad probijemo 40k, idemo do ~42 zasigurno.

Al' je sada bio momenat za trgovinu! Shoping na 34k, uzeo 5000 komada, dosao do 38k, ja stepeneasto prodavao i prodam 4500 od 38k do 39,5k. Padne na 36,5k, kupim za sve pare i u debelom plusu. Ajde jos jedan krug za miran san.

ja sam postavio sell order na 39K 2500 kom pa da čekam ponovo 37K.
Moguće da će da ode i niže po mom mišljenju čim se približi 40K... videćemo.

Zašto imam osećaj da urade ovo 2 ili 3 puta pa onda ipak puste da ode malko gore... kakve sam sreće uvek uhvatim taj treći put :D

Ja sam se tako 2-3 puta zeznuo, jednostavno tesko je proceniti gornju granicu, nije predvidiva kao kod maxcoina recimo. A i ovaj mintpal radi kako baba tako da ***.

Pokusaj prodavati stepenasto, jer nece ti biti svejedno ako stane na 38999. :)

I nemoj postavljati ordere na celim brojevima, nego stavi npr 39001, jer kitovi znaju nekad postaviti wallove na okrugle cifre a znas i sam koliko retko se jedu zidovi. Naravno neka bude jedan satosi manje od wall-a.

Poslednja izmena:
hehe evo poslušao sam te, prođe order na 39001.
Sad ga jurim dole na 37001... nadam se da će sada da pada :D

Krvi cu mu se napiti ako sad predje 40k.

Krvi cu mu se napiti ako sad predje 40k.

Ma uvek može da ode na bilo koju stranu, koliko god izgledalo sigurica ipak nikad se ne zna.
Ozbiljna kupovina upravo u toku, ko zna šta će biti sada.

Pfffff... ne daje se ni gore ni dole... čak više vuče ka gore.. sunce mu!

Poslednja izmena:
i ja sve prodao na 39000 ,,videcemo dal cu zalim..bice zanimljivo nocas al mora se spava

stavio sam ..stepenasto od 35 do 30 buy ordere..u 99% slucajeva radim manualno al to ne mogu dok spavam

stavio sam ..stepenasto od 35 do 30 buy ordere..u 99% slucajeva radim manualno al to ne mogu dok spavam

Svaka ti čast kad možeš da spavaš sa buy back orderima :)
Mene uspavljuju isključivo sell orderi po vrh cenama :)

Sad imamo zanimljivu situacija i 2 opposite wall-a... po 40BTC-a sa obe strane... do 35K i do 40K.
Svom logikom whales će pustiti dole ove jer će manje da ih košta sad da obaraju nego da dižu granicu preko 40K.
Ajde videćemo...

Poslednja izmena:
ne brinem..ovaj black coin me opario u btc ovima..i danas sam u plusu 0.5 BTC-a ..vec sam poceo da gledam sajt polovniautomobili da trazim zamenu za clia :D

ne brinem..ovaj black coin me opario u btc ovima..i danas sam u plusu 0.5 BTC-a ..vec sam poceo da gledam sajt polovniautomobili da trazim zamenu za clia :D

Pa novi clio :) Svaki dan ih viđam pošto im je predstavništvo 2 sprata ispod firme gde radim. Gde ima clio za pola BTC-a? :p

Daj nam recept? ;)

Stiže stižeeee stižeeeeee

LAST PRICE
0.00037511

Poslednja izmena:
Evo ga...

LAST PRICE
0.00036100

Zarada 127 BC-a aka 0.04817493 BTC-a za manje od pola sata.
Ovo bi kopao 18h na multipool-u sa 8.5MHs... ozbiljno razmišljam da batalim rudarenje i pređem isključivo na trejd.

Poslednja izmena:
Full time job!

Nazad
Vrh Dno