za ovih pola sata zaradio sam vec 0.35 BTC .. kad ces ako neces sadMa kad je ovakva situacija ništa se ne dira... kakva crna trgovina![]()
za ovih pola sata zaradio sam vec 0.35 BTC .. kad ces ako neces sad
naravnom cekas pad cene da kupis..pa prodas kad vidis da nece dalje
do 23k sam 3 puta kupio i prodao..ne cekam dugo da ne bi rizikovao a i razlika izmedju npr 20 i 18 je 10% ..na ulozen 1 BTC to ti je 0.1 zaradaA kako si predvideo da će otići odjednom do 23k? Ja nikakve indikatore nisam video, sumnjam da su i postojali.
opet ludnica ..mlacenje para u toku![]()
Možeš li malo pojasniti dodatno šta očekuješ da se desi? Nisam skapirao deo sa BC/DOGE konkretnije. Misliš da će dosta kerova da pocrni?
Ma uvesce ceo market za bc trgovanje. Kao sada sto na mintpalu postoji btc pa tu imas da ga menjas za 20-30 drugih valuta, tako su napravili i za bc. Tako da ce biti ukupno 3 marketa, btc, ltc i bc.
Za pocetak ce ubaciti bc/doge da vide kakav ce volume biti i kako ce se odvijati. Ako bude sve kako treba, dodace i ostale valute da se konvertuju direktno iz black coina. Verujem da je to i najveci razlog za ovaj sada skok.
Ma uvesce ceo market za bc trgovanje. Kao sada sto na mintpalu postoji btc pa tu imas da ga menjas za 20-30 drugih valuta, tako su napravili i za bc. Tako da ce biti ukupno 3 marketa, btc, ltc i bc.
Za pocetak ce ubaciti bc/doge da vide kakav ce volume biti i kako ce se odvijati. Ako bude sve kako treba, dodace i ostale valute da se konvertuju direktno iz black coina. Verujem da je to i najveci razlog za ovaj sada skok.
Hvala na pojašnjenju.
Sada je i riknuo ...site skroz...a isplate nema....nesto se valja iza brda...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari