Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

"koliki je diff".... ovaj coin koliko ja zapazam (a ne znam nista ni o cemu sto se tice berzovanja) ima uvek visu vrednost u 6 ujutro po nasem nego u 10 ujutro. Jer ga u 6 masovno kupuje BCpool a ja za sta da ga prodam....jutros bio 0.00027 a sad 0.00021, juce su ga kupovali po 0.0007. Nikad necu uspeti da prodam po onoliko koliko ga oni kupe

Poslednja izmena:
Gledaj na poolpicker, mada to nije merodavno jer zavisi od trgovine

cini mi se da gravitira ka sub 10k..
ove oscilacije su trejderski raj... trenutno mi je saldo +434% :)

ode ksorz u dump..negde sam procitao da je i ovaj coin i mnoge druga pumpa i dampuje neka kineska qq grupa

boze sacuvaj od 90k do 15k za 24h... ko zna ovo da radi ruke mu se pozlatile

Normalno, kod svih tako bude. ;)

Nocas sam nesto sitno trgovao, prodao sam vecinu na 20k jer sam bio ubedjen da ide dole.

E sad, treba prepoznati despair fazu i tada kupiti. Sve nesto verujem da ce to ici debelo ispod 10k. Mozda cak do 6-7k dodje.

dobro je dok je petocifren broj i da ne pada na cetvorocifren...neka ostane na ovih 15000 i neka mu to bude najniza vrednost do ponovnog rasta...sreca sto sam ga relativno povoljno uzeo pa se ne nerviram previse(za sada)

Mislim, prkosilo bi svim zakonima da je samo rastao i rastao, ni malo padao. :) Tako nesto nije moguce, za easy money morate da se potrudite.

E sad je pitanje za milion eura, da li smo u return to normal fazi ili jos uvek u pre-desprair.

Mada, ako padne ispod "take off", ne mirise mi na dobro, a take off je bio negde oko 10k ako se ne varam.

Sve u svemu, ne prodajem nista, ostacu ovde jos neko vreme, zanimljivo mi je kockanje.

Šta mislite da li je kasno sada prodati po ovoj ceni (~18-20K) pa čekati buy back na oko 14K?
Igrao bih se sa 1500 kom max, ništa što me briga ako izgubim.

Tnx.

Poslednja izmena:
Mislim da ce ici do 20k pa onda tek dole

Da evo prodao sam na 19K 1500 kom i stavio buy back na 0.00011500... dobitak bi bio ~1050-1100 BC-a. Vreme će pokazati da li dobro pratim ovo :).

Sad samo treba biti strpljiv... što mi nije jača strana. Sreća pa me briga generalno kako će da prođe :).

Poslednja izmena:
1500 mu je support level ako ocekujete velika pomeranja dalje, tipa u rangu 0.0002 dnevno. Ako padne do 0.0001 jos moze da se oporavi ali slabije. Ukoliko padne ispod 0.0001, prodajte. Ja ne nameravam da drzim tu u svakom slucaju...

1500 mu je support level ako ocekujete velika pomeranja dalje, tipa u rangu 0.0002 dnevno. Ako padne do 0.0001 jos moze da se oporavi ali slabije. Ukoliko padne ispod 0.0001, prodajte. Ja ne nameravam da drzim tu u svakom slucaju...

24 HR LOW
0.00012001

Kako je moguće da je pao ispod support level-a, ili ja to nešto pogrešno kapiram?

Zavisno od grafika na kom gledas. Te stvari su prilicno relativne i support level se izvodi na osnovu cena iz proslosti. Ako gledas trodnevni grafik, support je oko 2000. Problem je sto je varijabilnost tu jako velika, jer je za tri dana bukvalo haos bio. Zato sam gledao na 24 sata, tu vidis da ima dva momenta minimuma gde dolazi do 1500. Testira i granicu ispod, ali po grafiku to je to. Koliko sam citao, moras razmisljati u vremenskim intervalima. Cena nikada nije bila dva, tri sata 1200, samo je testirala 1500, prosla ispod i vratila se. Ako gledas u realtime i na osnovu toga sudis, mintpal nije dobar toliko za to. postoji lag, plus mozes praviti predvidjanja u samo jako kratkom roku.

Iskljucio sam pump, i gledao cenu prethodnu, kao da ga nije ni bilo. Na osnovu toga sam kapirao. Moguce da gresim. Videcemo vec. :)
Da si gledao za jucerasnjih 24h bio bi ti support level 30k ... Mislim da ti je to mnogo kratak vremenski interval da bi izvodio zakljucke.

Ispravka, racunao sam ga, ali ne kao ravnopravni faktor...

Mene zanima za 2-3 sata šta će biti, jer sam ostao sa novčićima koje sam sinoć platio 28k... Da li će biti onog mini-pumpa do nekih 30k?

A trenutno ovaj mučni period kada se vrti oko jedne tačke mi je najgori, niti da pređe 18k niti da vuče dole, jer imam neki gubitak posle sinoćnjeg dobika i ne mogu da ga nadoknadim. Ne znam šta da radim?

Ja sam izasao skroz iz BCa i ne vracam se bar neki dan na trgovanje dok se panika ne smiri.
Na kraju sam zaradio na BTCu jedno 4 meseca kopanja mojim grafikama

Joj, ala je kilav Mintpal, opet napola učitava stranicu. Izgleda da kreće ludnica...

BIce opet pump samo je pitanje kad..da smo deo te grupe sto pumpaju sve redom coine namlatili bi se para..
Pumpali su FAC isto kad i BC pa isto dumpovali evo sad ga opet pumpaju

Poslednja izmena:
Vrh Dno