Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

To sigurno...
Ali opet, ne vidim zašto bi sad neko ulagao u hw pored ovakvih trejdova. ... praktično easy money :)
Mi da kopamo a oni da uzimaju pare... e pa neće moći.
Imaj u vidu da nekome uzimas pare, a taj neko lako mozes biti i ti.
Takva stvar moze da te pogodi vrlo lako, cim se malo opustis i postanes malo vise samouveren.
Po postovima ovde vidim da vec ima takvih.

Takva stvar moze da te pogodi vrlo lako, cim se malo opustis i postanes malo vise samouveren.

Slažem se ali lepo kaže naš narod, da izvinete, posle hebanja nema kajanja...

Uh, ovo je sad doslo kao kec na desetku! Prodao na 294 i lomilo se da li ide gore ili dole, kad posle 10 sec izbaci mi poruku da je prosao order na 363, 365 i 367. Reko tako te volim curo.

Evo istresao se na 383-384, idemo novi krug.

@omnik,

Isto sam i ja pomislio a imam skalameriju od skoro 20 mh/s. Ali opetk ad razmislis, nije ovako povoljna situacija za trejd uvek, ovo su samo sanse koje se ne propustaju. I uzmi u obzir da ce nakd biti i gubitaka na berzi. Ovako lepo pustim masine da rudare i pune stekove. To niti diram, niti gledam. A ja sa druge strane trgujem sasvim drugim valutama i to sto zaradim automatski premestam u ltc stek. Hvala bogu pa mi trenutno pare nisu neophodne tako da ne podizem nista.

Koliko moze prosecno da se namakne novcica dnevno na poolu sa oko 700kh?

Jer imas neku android aplikaciju koja ti kaze da ti prosao order ili gledas na sajtu.

Ako ces posteno i rudarenjem isto uzimas nekom pare jer te pare sto ti uzmes je neko uneo.
Uostalom berze su najnormalnija stvar u svetu..i ja znam da su izmisljene da bi bogatiji bili jos bogatiji.. ja bi najradije vratio socijalizam iz sfrj i ne boli te glava oko jurnjavi za parama ,zivis opusten zivot i imas taman koliko ti treba.. al ko mene sta pita tako da kapitalizam ti je snalazi se kako znas i umes...ne volim ga ali posto ti je nametnut onda gledas da ga iskoristis.

Vidim lepo bilo sinoć :)..jel to danas čekamo novu letvicu od 45k :smoke:
~15k=>~25k=>~35k=>~45k (sa oscilacijama od po 4-5k) ili će ga danas mrcvariti oko 39-40k

Poslednja izmena:
Koliko moze prosecno da se namakne novcica dnevno na poolu sa oko 700kh?

Tesko je proceniti postokako vrednost raste manje se coina dobija. Ali recimo da po trenutnoj ceni dobijes oko 10 bc, za mesec dana uz konstantan rast mozes da nakupis mozda oko 150- 200 maks. Ovo nije klasican pump&dump coin i ekipa se trudi da iz sve snage odrzi konstantan rast i da izbegne hyper pump&dump. Tako je islo od 500 satoshija ko se seca tako ce biti i ubuduce. Naravno da se ne mogu boriti kada neko uleti sa 500 btc i vise i volume od 10.000 btc, ali vrhunskim marketingom drze zajednicu na okupu pa tako i predvidjeni rast. Jedan lik je rekao a to je generalno i moto cele zajednice - mine bc and hold, buy bc and hold and drink bourbon... Mi bi verovatno pili pivo :)))

Jos nesto matematika je prosta stvar generalno- od prvog dana sa prvom betom multipool-a od radiostatica pa preko druge, trece closed bete pa sve do sada konstantno svakog dana ulazi na trziste odredjeni broj btc u pocetku je bilo 10tak btc sada je oko 50-60btc, kada izracunate dolazite do cifre od preko 1000-1500 btc koje su direktno usle na market i tu su i dalje u volume a i vrednost je stabilna. Jos jedna stvar je prosta a to je da sto je manje onih koji prodaju a potraznja veca cena ide gore i to nije zasluga pump-a nego jednostavno osnovno pravilo slobodnog trzista. Zaboravite 15k satoshija jer to je bilo majstorski izvedeno da bi se kupilo jos jedtinih coina i to na kratko, odmah je trziste to dovelo u red.

Generalno, samim kopanjem bc na multipoolu vi svakodnevno povecavate vrednost coina i samo hold. Trgovina je postala jako opasna i samo je za majstore. Inace, mislim da je api na mintpalu i dalje iskljucen, provericu kasnije kad sam pored kompa, tako da ima jos malo prostora za micro trading. Kad ukljuce api, batalite i samo hold...

edit: evo i zvanicnog saopstenja od pre dva sata, izmedju ostalog govori i upravo ono o cemu sam pisao gore a to je borba protiv kitova
http://blackcoinpool.com/news/an-update-from-the-dev-team/
Ako se dobro secam mislim da se sada dev tim posle ovog pojacanja sastoji od 10 jakih developera svi na full-time job varijanta, sto dovoljno govori o ozibljnosti svih koji su usli u ovu pricu..

MINE, BUY, HOLD...

Poslednja izmena:
Sad su se setili da se bore kao protiv kitova kad su im pokupili brdo novčića.
Šta se toliko žalite na kitove?
Da nije njih ko zna da li bi prešli 10k skoro.

Sad su se setili da se bore kao protiv kitova kad su im pokupili brdo novčića.
Šta se toliko žalite na kitove?
Da nije njih ko zna da li bi prešli 10k skoro.

pre bi bilo da je kontra...
10k je proban da se probije jedno 5-6 puta a obarali su ga upravo manji kitovi i nisu dozvoljavali da predje tu granicu. ako si pratio razvoj setices se

edit:

pricamo o periodu od oko 20-tak dana

Poslednja izmena:
upravo to..zeljni su sto vece zarade pa im ne odgovara iz jednom da zarade na rastu vec da nekoliko puta vrate cenu da bi zaradili tih nekoliko puta..oni su sad kitovi u plicaku al kad bi cene porasla mnogo dosli bi veci igraci od njih pa vise ne bi mogli da se igraju cenom

Nocas prosli orderi na 345, 350, 352, odlicno. :)

Ja jos uvek cekam 40k...

Mislim da ćemo danas ići preko 40K. Cenim 42-43K će biti sledeća stabilizacija.

Meh, ja sam mislio da cemo vec u 12 PM biti na 40+k.

Kasno pumparosi ustaju zbog velikog Petka! :)

Edit: http://blackcoinpool.com/news/an-update-from-the-dev-team/

Ovo zvuci mnogo dobro.

Znaci ako je sad cena ~35-39k, oni ce postaviti mega wall na flor, recimo 34-35k. Ako bude masivan, zaboravite na dump, jer ce cena ici samo u jednom pravcu. Hrabro jako, nadam se da ce im uspeti.

Poslednja izmena:
Ja nista ne prodajem nego nastavljam buy sell taktiku tek posle ~43k.

http://www.blackcoin.co/mining/the-end-of-the-blackfriday-promotions-and-what-is-next/

BlackCoinPool.com will give away ONE 300MH/s KNC Miner Titan*, worth $9,995.- to the lucky winner of the draw held on the 4th of July. This epic mining rig by the reputable mining gear company KNC Miner from Sweden is currently the wet dream of any mining enthousiast in the world. Who wouldn’t want to have this puppy in their home?

Sjajni su, šta reći drugo :)

MintPal je objavio da ce uvesti danas jos jedan market,tako da verujem da je u pitanju BC..Sad cemo moci da menjamo sve ostalo direktno za BC..

Koja je dobra strana ovoga?Da li pomaze u dizanju cene i zbog cega?

Mislim da si ti to pogrešno skapirao... uvode WC iliti whitecoin.

Al su brzi... znači biće svašta i sa tim coin-om.

EDIT: Kupio sam 30.000 pa ćemo videti šta će biti.
EDIT2: Ovog trenutka da prodam, gotovo duplirao bih ulog.

Poslednja izmena:
Hahahah znaci ne verujem!

Jutros ga gledam na mintpalu i reko da li da postavim ovde, hteo ga kupiti po 500 satosija, reko moozda nekad ode na 0.0001...

Meni je sad žao što nisam više kupio... samo još da skapiram gde izaći.

Dokupio sam još 10.000.

Cenim nauguraće ga do 0.0001!

Poslednja izmena:
E stvarno nemam reci. I jos ja kao planiram uzecu ga 100k za 0,5 btc-a...

Iksreno nista posebno novcic, ali zbog POS-a i zbog tgoa sto ce ga neki tretirati kao mladjeg brata od BC-a, cena ce mu otici dovoljno visoko, privuce pumpere i to je to.

Nista, praticu ga i uzeti cim se slegne cena. Ako ne padne na ispod 1500 satosija, nista necu uzeti.

Raste bez prestanka... i ima tako da dropne u jednom trenutku da ćeš dobiti praktično džabe...
evo ga na 0.00005 već! Strašno!

hahaha evo ga nazad...
LAST PRICE
0.00002300

Toliko je brzo ljosnuo da sam jedva ali jedva izašao na 0.00004501...

Rekapitulacija... 5x zarada za manje od 10tak min. Sjajno!

edit: kupio ponovo na 1300...

Uvek sam na vrhu talasa aka bravo ja :)
Izađoh na 1500... ne bih rizikao ovolike BTC... opet je krenuo dole. Mislim da će završiti na 0.0000005

Poslednja izmena:
Ja sam ljosnuo :D
Omasio sam 0 i stavio buy 15000 pa sam kupio na ~5000 ovaj mintpal spor do bola.

Da mnogo je spor, ne stigneš da reaguješ a cena gore dole...
Sad će svi ovi što su se oparili da prebacuju u BC!!! Obratite pažnju... inače ko je pratio IRC kanal Blackcoinpool-a rekli su da će sahraniti whitecoin čim izađe na veće menjačnice.

Nazad
Vrh Dno