Al se neko igra cenom sell order 477 BTCa na 50K
mint pal ..vidim sad da nemam al stavio bio kad cena dosla do 47k ..Gde pratiš sell/buy ordere?
I ja sam na oscilacijama zaradio ~400 novcica.
Otisao sam da spavam, ujutro na posao. Nista necu dirati jer mislim da igranka jos nije zavrsena. Iako se bojim da ga Kinezi ne dampuju na 40k.
Nemam pojma šta da mislim. Još uvek naginjem ka boljem ishodu cele priče. Moguće je da neko pomrsi konce dev timu baš sa ovim manipulacijama na berzi zarad svog džepa, jer jedna od početnih tački je ta da je novčić prilično rasut, ravnomerno distribuiran. No, ima i većih kitova od ovog, ko što rekoh već u temi, kažu da su menjačnice. Ostaje da se vidi ko je kit, zapravo i koja mu je uloga... Ali mislim da nije bitan u celokupnoj slici.
Sinoćna najava je delovala prilično samouvereno i iskreno. Oni računaju da do kraja aprila dostignu 1 dolar, ako se dobro sećam. A za kraj maja obećavaju neko veliko iznenađenje. Pokrenuli su dosta stvari...
E sad. Ili je složena prevara u pitanju kakvu kriptosvet video nije i baš se trude oko maske za istu ili imaju dobre namere koje ove fluktuacije u ceni uzrokovane veštim igračima i motivacijom da se zgrne BTC i uz činjenicu da je teško doći do "kopanog" BC-a stvarno mogu biti propast.
ode meni 3 BTC-a ako ovako nastavi...oliko sam zaradio na njemu toliko cu i da izgubim..zezao sam se na 50k kad odjednom pocne pad..i onda jos dokupim na 33k misleci da nece vise da pada
pa pazi ja sam cisto zaradio 3 BTCa od black coina..i sad su mi tih 3 BTC u black coinu i vrede trenutno 1.5 ..znaci opet sam 1.5 u plusu ako sad prodam ..ako se cena vrati na 45 onda vracam tih 3 BTCaa kad sam ti juce rekao sta si mi odgovorio, da si se naslusao takvih prica, i gle sad, da ponovim nemam nameru da pametujem (kao neki sa utovarom i istovarom..) nego da se ne zalecete , jer koliko god da mislite da ste nesto naucili o berzi , uvek imajte na umu da UVEK ima neko sa jakooo mnogooo coina koji celu vasu zamisao moza da okrene za 360 stepeni u trenutku i onda kuku, lele, gde mi je pamet bila
luudi BC opet divlja..
Cryptorush je "pokraden", bter je bter.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari