Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

I ja sam na oscilacijama zaradio ~400 novcica.

Otisao sam da spavam, ujutro na posao. Nista necu dirati jer mislim da igranka jos nije zavrsena. Iako se bojim da ga Kinezi ne dampuju na 40k.

Prvi put ne poslusam sebe i sje8ebm se. :)

Doduse prodao sam 2,500 komada na 0.00075 kada sam otisao spavati jer sam bio 85% ubedjen da ce cena pasti, pa reko ajde barem deo da prodam da se ne grizem nocas.

Bilo je i vise ocigledno da ce cena otici dole i to bas na 40k se stabilizuje. Jednostavno Kinezi su ok postupili, ustali su, videli su lepu cenu a usput i videli da nismo mogli probiti 100k barijeru i lepo se istorivari zajuci da ce oboriti cenu pa posle opet kupiti cisto da se osiguraju za buduce pumpanje.

Ja sam ponovo kupio sad na 0.000385, ali sve se brinem da cemo imati malo duzu pauzu do sledeceg pumpa. Trenutna cena je odlicno napumpana (~500% za par dana) i tu ce se verovatno zadrzati. Ko zna kada ce biti sledeci pohod.

Voleo bih da gresim i da vec posle podne vidimo jedan mega skok na 750k, cisto da iskesiram deo i vratim nekolicinu u maxcoin stek.

Meh, ja sam većinu para povukao juče dok još nisam ništa pukao, jutros kupio nekih 700, sada imam 1300 BC-a, pa ću se malo poigrati, da vidim jel može još koji da se dobije.

Poslednja izmena:
@ La.Prestige
Ne znam što ne slušaš sebe, ja sam jedino ućario par komada u dva navrata kada sam tebe poslušao :D - kad si rekao da ide dole na oko 75k ili tako nešto.
Mislim da će popodne krenuti novi pohod, ali moguć je i ovaj scenario koji si naveo - isto tako se ponašao na putu od 5k-9,5k... Zastaviš čini mi se na 7-7,5k.
Pratio sam ga tada, a nisam imao petlje da uletim.

Nego je li ovako izgleda "normalan" rast ili ja gledam "epic berzansku utakmicu"? Pošto sam nov i sve one prethodne MAX, DOGE itd. propustio, ne znam šta je "uobičajeno"...

преузимање.png

sad je 526 BTC sell wall i pomerio ga malo gore...mislim da black coin sad ima mega problem a to je ogromnog kita koji ne zeli da igra fer vec da puni jos sebi dzep manipulisuci cenom kako god hoce

i sta smo govorili da ce ovo da se sroza u bunar navukli ljude i cao, ko zna kad ce i da li ce se cena podici

Ma poigravaju se trenutno sa njim kao macka s' misom!

Taj kit postavlja ordere samo radi plasenja, nemoguce da je toliki bolid pa zadrzi order na tome. Samo zeli da skrene paznju i da ostali vise ko je baja. ;)

Mislio sam da ce cenu prikovati na 40k i teziti da je tu zadrze. Ali pala je na 30k sto je po meni dobro jer gde je pad - tu je i rast. :p

Ko sad ima slobodnih btc-a, moze bez brige da shopinguje, Amerika kad ustane bice veselo. A east Cost ce biti na nogama za manje od ~2-3 sata. Taman da se zaukaju dok se West Coast ne razbudi.

@Phoenix257,

Zapravo ja sam to prvi i rekao. Ali trenutno mislim da ga nece ostaviti tek tako, i da ce biti jos koji krug da se obrne. Ne bi trebao ici dosta nize od 30k trenutno.

Poslednja izmena:
Ja ocekujem da mu cena padne do 0.00015 - 0.00020 i da odatle polako krene da raste.

Nemam pojma šta da mislim. Još uvek naginjem ka boljem ishodu cele priče. Moguće je da neko pomrsi konce dev timu baš sa ovim manipulacijama na berzi zarad svog džepa, jer jedna od početnih tački je ta da je novčić prilično rasut, ravnomerno distribuiran. No, ima i većih kitova od ovog, ko što rekoh već u temi, kažu da su menjačnice. Ostaje da se vidi ko je kit, zapravo i koja mu je uloga... Ali mislim da nije bitan u celokupnoj slici.

Sinoćna najava je delovala prilično samouvereno i iskreno. Oni računaju da do kraja aprila dostignu 1 dolar, ako se dobro sećam. A za kraj maja obećavaju neko veliko iznenađenje. Pokrenuli su dosta stvari...
E sad. Ili je složena prevara u pitanju kakvu kriptosvet video nije i baš se trude oko maske za istu ili imaju dobre namere koje ove fluktuacije u ceni uzrokovane veštim igračima i motivacijom da se zgrne BTC i uz činjenicu da je teško doći do "kopanog" BC-a stvarno mogu biti propast.

Nemam pojma šta da mislim. Još uvek naginjem ka boljem ishodu cele priče. Moguće je da neko pomrsi konce dev timu baš sa ovim manipulacijama na berzi zarad svog džepa, jer jedna od početnih tački je ta da je novčić prilično rasut, ravnomerno distribuiran. No, ima i većih kitova od ovog, ko što rekoh već u temi, kažu da su menjačnice. Ostaje da se vidi ko je kit, zapravo i koja mu je uloga... Ali mislim da nije bitan u celokupnoj slici.

Sinoćna najava je delovala prilično samouvereno i iskreno. Oni računaju da do kraja aprila dostignu 1 dolar, ako se dobro sećam. A za kraj maja obećavaju neko veliko iznenađenje. Pokrenuli su dosta stvari...
E sad. Ili je složena prevara u pitanju kakvu kriptosvet video nije i baš se trude oko maske za istu ili imaju dobre namere koje ove fluktuacije u ceni uzrokovane veštim igračima i motivacijom da se zgrne BTC i uz činjenicu da je teško doći do "kopanog" BC-a stvarno mogu biti propast.

Sve je to ok,ali ko su oni da bi im neko verovao u sve sto govore?Sve je to veliki rizik,i svako trba da radi kako misli!

Svaki ciga svog konja hvali ... Niko nece reci nesto lose za coin koji je sam napravio, a mi trebamo razmisliti sta od toga moze da bude.

Generalno ja i dalje verujem u ovaj coin, stvarno ima mnogo dobru pricu i vidi se da dev radi punom parom ali je meni i dalje ovo prenapumpana cena kada se pogleda gde je bio pre mesec dana, i da treba da padne na neku "normalnu" cenu da bi nastavio polako da raste.

rekao bih da ce da klizi polako dole... sve mi je u btc i cekam ga na ispod 20k... no videcemo dokle ce da ide.

ode meni 3 BTC-a ako ovako nastavi...oliko sam zaradio na njemu toliko cu i da izgubim..zezao sam se na 50k kad odjednom pocne pad..i onda jos dokupim na 33k misleci da nece vise da pada

citam u nazad 15ak strana....koji ste vi strucnjaci :D "kupuj", "prodaj", "cekaj", "raste", "pada"....

ode meni 3 BTC-a ako ovako nastavi...oliko sam zaradio na njemu toliko cu i da izgubim..zezao sam se na 50k kad odjednom pocne pad..i onda jos dokupim na 33k misleci da nece vise da pada

a kad sam ti juce rekao sta si mi odgovorio, da si se naslusao takvih prica, i gle sad, da ponovim nemam nameru da pametujem (kao neki sa utovarom i istovarom..) nego da se ne zalecete , jer koliko god da mislite da ste nesto naucili o berzi , uvek imajte na umu da UVEK ima neko sa jakooo mnogooo coina koji celu vasu zamisao moza da okrene za 360 stepeni u trenutku i onda kuku, lele, gde mi je pamet bila

kako god poenta je da se ne zalecete i da ne slusate ribolovacke price nekih kolega tipa (kakvu sam ribetinu uhvatio oko joj je bilo kao saka)

luudi BC opet divlja..

a kad sam ti juce rekao sta si mi odgovorio, da si se naslusao takvih prica, i gle sad, da ponovim nemam nameru da pametujem (kao neki sa utovarom i istovarom..) nego da se ne zalecete , jer koliko god da mislite da ste nesto naucili o berzi , uvek imajte na umu da UVEK ima neko sa jakooo mnogooo coina koji celu vasu zamisao moza da okrene za 360 stepeni u trenutku i onda kuku, lele, gde mi je pamet bila
pa pazi ja sam cisto zaradio 3 BTCa od black coina..i sad su mi tih 3 BTC u black coinu i vrede trenutno 1.5 ..znaci opet sam 1.5 u plusu ako sad prodam ..ako se cena vrati na 45 onda vracam tih 3 BTCa

Cryptorush je "pokraden", bter je bter.

trenutno panic buy i sell u isto vreme..24 volume jos malo pa 10 000

Nemoj da trguješ tamo, nema povlačenja BTC, LTC i još nekih valuta koje su vrednije... A cene su napumpane! Mislim na cryptorush.

Još im nije dosta... Makar još po koji novčić da se izvuče. Siluju ga dole, ali moraju i oni na spavanje. :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno