@omnik
Moj stav je da ne verujem vise nikome(ni jednom shit-u)..osim varijante kopaj-prodaj-kupi BTC ili LTC.
Nakopao sam se koje-kakvih s_anja ove zime i od svega imam kamaru novcanika, koji mi "pune" hdd-ove i nicemu drugom ne sluze. Odavno je "prezvakana" prica,da je ono malo vise isplativosti (po kalkulatorima) u odnosu na LTC,dok su se kopali razni alt-ovi otislo,nestalo jos na samim pool-ovima(koji su svi od reda krali ili bar kraduckali),pa su deo "pojele" i menjacnice,nesto "odneo vetar" itd..do kraja nekima ispalo da "crva nije ni bilo",da bi neko tamo malo nesto ućario.
A sad' da kopam,kupujem,pa prodajem ili jos gore stekam..nece me vise ubediti.
Elem,i posle LTC-a ce neki novci isplivati za GPU rudare,ali koji..bilo bi to lepo, sada jos znati sta stekati. Da sam prosle god. u ovo vreme, posle pada BTC-a, presao sa moje dve 7950 na LTC u decembru bih bio "bogat covek"..samo da je tada neko i rekao da ce za 7-8 mes. LTC biti preko 40$,ovde bi ga samo ismejali..uglavom,rano je za "ruku u vatru".
Ako se uzme u obzir da sam ja nedavno imao preko 100k (za kojima sada mogu samo da plačem) ne vidim ja tu neke krupne zverke....
Znam da nema vise "kopanja" BC-a,ali niko ne zna do kada treba cuvati..zbog toga sam se osvrnuo na post ArrowSat-a koji sumnja u buducnost BC-a.E vidis to sto si napisao nema veze sa ovim coin-om.
Ovaj coin ne možeš da kopaš kao ltc... pročačkaj temu malo više, sve piše.
@DADE
Tebe kad' covek cita,dodje mu da ga kupi za "sve pare"!![]()
Ode opet u nebesa...
Sjajno, DDoS-ovali smo ih od silnog refresh-a
MintPal Maintenance
MintPal is currently undergoing maintenance. We'll be back as soon as possible. Thanks for your understanding.
Na cryptsy-ju evo ga na 55000..Auuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari