Šta je novo?

BlackCoin [BC] (PoS)

Ako se uzme u obzir da sam ja nedavno imao preko 100k (za kojima sada mogu samo da plačem) ne vidim ja tu neke krupne zverke....

@omnik

Moj stav je da ne verujem vise nikome(ni jednom shit-u)..osim varijante kopaj-prodaj-kupi BTC ili LTC.
Nakopao sam se koje-kakvih s_anja ove zime i od svega imam kamaru novcanika, koji mi "pune" hdd-ove i nicemu drugom ne sluze. Odavno je "prezvakana" prica,da je ono malo vise isplativosti (po kalkulatorima) u odnosu na LTC,dok su se kopali razni alt-ovi otislo,nestalo jos na samim pool-ovima(koji su svi od reda krali ili bar kraduckali),pa su deo "pojele" i menjacnice,nesto "odneo vetar" itd..do kraja nekima ispalo da "crva nije ni bilo",da bi neko tamo malo nesto ućario.
A sad' da kopam,kupujem,pa prodajem ili jos gore stekam..nece me vise ubediti.

Elem,i posle LTC-a ce neki novci isplivati za GPU rudare,ali koji..bilo bi to lepo, sada jos znati sta stekati. Da sam prosle god. u ovo vreme, posle pada BTC-a, presao sa moje dve 7950 na LTC u decembru bih bio "bogat covek"..samo da je tada neko i rekao da ce za 7-8 mes. LTC biti preko 40$,ovde bi ga samo ismejali..uglavom,rano je za "ruku u vatru".

E vidis to sto si napisao nema veze sa ovim coin-om.
Ovaj coin ne možeš da kopaš kao ltc... pročačkaj temu malo više, sve piše.

Ako se uzme u obzir da sam ja nedavno imao preko 100k (za kojima sada mogu samo da plačem) ne vidim ja tu neke krupne zverke....

Pa računaj samo dolar po coinu pa reci koliko su krupne. Al tek onda je za plakanje :)

To znači da smo svi mogli biti krupni da smo ga kupovali. A i koji sačuvaju sada 1000 možda će u odnosu na cenu za mesec dana biti veoma krupne zverke...

Ovde svi kukaju kako ce neko da zaradi mnogo para (to jest krivo im sto ce oni koji su napravili novcic zaraditi mnogo para)...

Ljudi stvarno se ponasate ko Darimbaj svi odreda . zar vam ne bi trebalo biti bitno koliko cete VI zaraditi sa ulozenim novcem / harverom ...

Imam isecaj da kada bi smo svi ovde postali sutra milioneri sutra pola vas bi kukalo kako je neko tamo postao milijarder..

Da nema ovog novcica sada bi smo uzimali 20$ bruto po jednom MH scrypt-a a sa ovim novcicem moze se ocekivati i do 200$ dakle novcic je odlican :D samo da potraje ;) i da kapne koji $$$

E vidis to sto si napisao nema veze sa ovim coin-om.
Ovaj coin ne možeš da kopaš kao ltc... pročačkaj temu malo više, sve piše.
Znam da nema vise "kopanja" BC-a,ali niko ne zna do kada treba cuvati..zbog toga sam se osvrnuo na post ArrowSat-a koji sumnja u buducnost BC-a.
E sad' da sutra,a i svaki drugi radni dan,ne moram da budem na radnom mestu bar do 7.30h,zevao bih u monitor,razradjivao taktiku i "birao" momenat za prodaj-kupuj varijante..ovako, ne vredi.

Bla bla čini mi se spreman je novčić za novi high. Brdo sell ordera oko 40k.

Edit: mada sad gledam nešto ponestaje buy ordera.

Poslednja izmena:
Novčić staje sa rastom samo dok se ljudi psihički ne naviknu na novu "realnost" tj cenu. Pored ovakve reklame sumnjam da će stati pre neke cene od 10$ po novčiću, bez obzira kolko to smešno zvučalo trenutno...

@DADE
Tebe kad' covek cita,dodje mu da ga kupi za "sve pare"! :D

^
Jest'..al' malo ko ce ga prodati dok tako lepo "zaradjuje",a sutra vec moze biti i -30%.

Druže to se već desilo... svaki drugi dan se dešava.
Poenta je da bottom raste svaki dan.
Informiši se malo...

Zašto bi sada svi od jednom prodavali i sebi rušili zaradu kada ima jako puno prostora za rast i da se brzo obogate? Ako ga puste da brzo raste, ostaće im mnogo novčića tj potencijalno veliko bogatstvo. A ovi što bi da talasaju imaju male šanse za tu zaradu jer su skokovi preveliki u odnosu na padove. Al imaćemo to zadovoljstvo da posmatramo iz prve ruke dramu od koje će neki možda lepo zaraditi, nadam se većina nas... A ako pukne... neće mi biti prvi pu :)

Evo upravo je bio najveci lom, istresli 211 btc malte ne instant, da mogu da ga sruse vec bi to davno uradili, ovako je utroseno 600k BC-a i neka zver se smanjila. Vise se njima isplati da sede i gledaju kako raste nego da talasaju. Slabe sanse mogu pored ovolke potraznje, jedino sto mogu veliku stetu da naprave da je cena po koinu puno veca....

Poslednja izmena:
24 HR VOLUME
3032.774 BTC

:zgran:

Sad si tek pogledao! :D
Do pre sat vremena volume je pao na 2600 sa 2800 (a čini mi se i da je neko ranije pominjao da je i ranije prešao 3k) i onda opet ludilo! Pređe 3k ko od šale, odjednom!

Ja sedim sa nešto preko sto novčića i prosto nemam petlju da se igram. Nisam iskusan dovoljno, pa ću izgubiti samo na njihovom broju. Ali imam dobar feeling i mislim da jako puno ljudi veruje u inicijativu tima i ovo će definitivno da raste!

Poslednja izmena:
Ja sam, valjda, zapanjen. Od kako sam ovim "rekreativno" počeo da se bavim ovo mi je prvi veći pump da gledam i to kakav pump! Nema te utakmice Lige šampiona uz pivo koja može ovo da zameni.
40-55k je pregazio u 15 minuta...

A sad je krenuo dump, BC nikad ne razocara :d

Sjajno, DDoS-ovali smo ih od silnog refresh-a :)

MintPal Maintenance

MintPal is currently undergoing maintenance. We'll be back as soon as possible. Thanks for your understanding.

Nema 5 minuta da sam to pomislio, da će zveknuti. Hteo da povučem novčiće, kad ono... :smash:

sad ce orderi da se povlace, na Mintaplu je glavnii pump i svi tamo prvo gledaju

Nazad
Vrh Dno