Šta je novo?

Black friday 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije jedina. Ja sam zadovoljan cenom memorijskih kartica, pa poručih par komada različitih kapaciteta (od 64GB do 256GB). 😄 Kome treba, neka pogleda, jer su cene i dalje odlične.
 
Kako vam ide sa dostavljanjem porudzbina sa Gigatrona koje su porucene prethodnih dana? Ja imam tri razlicite porudzbine od subote i nista ne javljaju, samo je stigao onaj mejl za svaku kada sam narucio.

Jedna stvar koja me nervira kod Gigatrona je to sto nigde nema evidencije o kupovini na sajtu, osim kada stave one artikle da bi ih ocenili, ali fakture za bilo koju kupovinu nema uopste.
Ja sam napravio jednu porudžbinu u nedelju, u nedelju popodne su se javili i rekli da će zvati u ponedeljak ujutru da potvrde. Isti momak zvao u ponedeljak ujutru, poslao link za plaćanje i preporučio da ide preko njihove dostave, a ne kurirske službe (za dodatnih 1200 RSD), ja pristao. Opet zvao po uplati isti momak, rekao biće isporuka u utorak sigurno. Tako je i bilo, s tim što se ništa nije dešavalo do nekih 15 h, pa ja pozvao da proverim. Dobio uverenje da će stići i stvarno momci došli i doneli oko 18:30 :)

Nisam do sada imao iskustva sa dostavom iz Gigatrona, ali za ovo samo pohvale od mene.
 
I meni je isti mail stigao malo pre i broj za pracenje ali na sajtu od cityexpress kad ubacim taj broj on ne postoji....
 
Ahahaha, mislim da čitaju temu. Kritikovao sam ih za cenu bez popusta prikazanu u istorijatu porudđbina, pa su to promenili pre sat-dva :LOL:.
 
Ja sam za ovaj Kingston Exodia 128GB pokrenuo H2testw, radio ga je skoro 5 sati. Nema gresaka ali brzina mizerna.
 
Tacno bi i ja isto da uradim…
 
Stigla mi upravo prva porudžbina sa Bazzara, neka kozmetika koju je poslata od strane Bazzara sa adrese u Batajnici. Pisalo je da je rok isporuke 4-8 radnih dana, a stiglo je za 3. Nema računa kao ni kod drugih, niti se status porudžbine mogao proveriti na sajtu City Expressa, tu im nešto ne funkcioniše kako treba, ali sve uredno stiglo.
Poručih i neku torbu, za sada samo stoji da je prihvaćeno, ali je nešto duži rok isporuke i treba da stigne od drugog pošiljaoca pa videćemo kako će to proći.
 
Stizu fleske sa Bazara polako, skinuli su postarinu ipak :)

1638470129742.png
 
Ja sam se danas dopisivao s njima da vidim da promene adresu na koju mi salju. Bili su vrlo ljubazni na messenger-u, javili se odma . Posle pola sata me i zvali. Necu biti sutra na adresi a verovatno ni u ponedeljak pa da im se ne vrati. Rece da ce videti sa kurirskom sluzbom ako uspe da promeni, vec su poslali. Ako stigne ,ok a ako ne, necu zaplakati.
Koliko ste je popljuvali(flesku), ko da smo mislili da je u pitanju vrhunski proizvod🤣🤣.
 
Ma naravno - pa ako je nešto najjeftiniji proizvod na tržištu, jasno je kakav kvalitet treba očekivati.

Meni bi bio dobar za te pare i USB 2.0 od 128gb, al' mrka kapa izgleda :LOL:.
 
Ja sam ga platio 750rsd :p tako da i nije neki loss :ROFLMAO::ROFLMAO: danas mi stigao nzxt rgb fan kontroler, ugrabih ga za 2k din :D
 
Imao sam isti problem, pisao im, odgovorili juče da imaju tehničkih problema i da se samo ponovo proba. Ja sam u međuvremenu sutradan probao u odnosu na to kada mi nije prošlo i tada mi je prošlo bez problema.
Isti slučaj kod mene.
Poruka je bila ista, ali bez onog dela o imei broju. (Pogrešan unos)
 
Ja sam dobio poruku od xiaomi-ja par dana posle prijave:
Poštovani,

Hvala Vam što birate Xiaomi.

Vaša prijava je uspešna.

Poklon možete da očekujete u narednih 10 dana.

Srdačan pozdrav.
 
Ja sam dobio poruku od xiaomi-ja par dana posle prijave:
Poštovani,

Hvala Vam što birate Xiaomi.

Vaša prijava je uspešna.

Poklon možete da očekujete u narednih 10 dana.

Srdačan pozdrav.
meni su poslali odmah dan dva posle te poruke.. tj stigne u postu, pa morate do poste
 
Neko je napisao da mejl salju kada ti spreme paket. Meni je stiglo kuci. Postar doneo.
 
Poslednja izmena:
Ja sam otkazao exodia u bazzaru, kupio pre neki dan onu iz gigatrona, nema smisla da imam dve krsh fleshke :D, inace jednim pozivom ponistise lagano, kupio sam neke kartice kod njih, sto rece kolega @Corvus Corax vrlo ima lep izbor po super cenama, kimtec "notebook" salje.
 
Gde ima povoljno tv?
Oce li biti za Novu godinu popusta?
 
Prijavio se putem sajta na mi srbija, nema obavestenja nikakvog, ispod pise Ukoliko imate problem sa prijavom obratite nam se [email protected], ja se prijavim i odgovor stize "
Poštovani,

Prijavu morate da izvršite putem sajta, ne kod nas.

Srdačan pozdrav.
"

Jbt..
 
Za par dana će ti stići na mail obaveštenje da će ti pokloni stići u narednih 10 dana.
 
Kakvo frljanje cenama, maržama. 🤯
 
Kakvo frljanje cenama, maržama. 🤯

Mene više brine povećanje cena hrane. Inflacija piči, a prilično smo zatvoreno tržište da bi se moglo nabavljati sa strane. Kamo sreće da imamo otvorene grance sa Mađarskom, umesto sa Makedonijom i Albanijom.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno