Šta je novo?

Black friday 2021

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
izvini G502 je na tehnomaniji sa HyperX Pulsefire Core i HyperX Cloud Alpha

HyperX Cloud Alpha na UK Amazonu 45 funti, stvarno je bolno porediti cene napolju i ovde, pogotovo uz njihovu kupovnu moć.

US je tek druga priča, recimo trenutno Google tamo daje Stadia Premiere Edition (kontroler + chromecast ultra) besplatno uz svaku kupovinu igre preko $29.99 (CP2077 je toliko na primer).
 
  • Like
Reagovanja: NAS
X3 pro vise nije u ponudi mi storea? Ipak mi se cini da je on bolji izbor u odnosu na ovaj 11litr 5g ne, pogotovo jer ne znamo kad ce kod nas 5g mreza.

pa i meni se sad tako cini. opet ne razumem se i ne pratim mobilne..jos imam redmi 6 ali cu ga menjam sada :)
5g ne znaci meni. cak i kad ga bude 4g mi obavlja posao jer sam nezahtevan korisnik za net na mobilnom :)

11 lite kao ok kad prodas dodatke sto daju kome ne trebaju...Ali je to slicna cena kao x3... (ako racunam jedno 7k da se prodaju poklon dodaci :) )
 
Kako bolji kad 11 Lite ima bolji cipset, displej i kameru?
 
Ne znam...izgleda da su pomešali Poco F3 i X3...
Taj X3 pro je lošiji telefon od Mi 11 lite NE
 
Nadao sam se da ce makar jedne godine zapravo popust da bude popust, al vidim od toga nema nista xD
 
Ja cu da menjam svoj 10T PRO koji je generalno jos uvek bolji telefon od ovog 11lite NE, ali mi dosadio i hocu neki manji i skladniji i naravno da se vratim na amoled :D
 
Ko sutra kupi 11 lite javite jel su pokloni na fiskalnom deo paketa ili odvojeno idu? Tj dal ce garancija da vazi ako se nekom prodaju odvojeno ova dva poklon uredjaja ili ne? Ako se garancija gubi to nije dobro..kod tehnomanije pa verujem i gigatrona garsncija ne bi vazila..ali valjda mistore ne zeza....
 
Ja bih hteo da uzmem. Samo ne znam da li da idem u radnju a radim pre podne ili da porucujem online. Voleo bih u radnji da uzmem. Ne bih da se jurim sa kuririma s obziorm da salju Bex-om.
Ako sam dobro skapirao ponudu tih poklona za njih se prijavljujes nakon kupovine telefona tako sto ima posaljes imei fona a onda ti oni salju na kucnu adresu poklone. Nema logike da bude na racunu fon i pokloni kada ih fizicki ne dobijas.
Ps. koga zanima ona Samsung akcija u pitanju je ,,obican'' A52 fon. Kontaktirao sam ih pa mi rekli :)
 
Ko sutra kupi 11 lite javite jel su pokloni na fiskalnom deo paketa ili odvojeno idu? Tj dal ce garancija da vazi ako se nekom prodaju odvojeno ova dva poklon uredjaja ili ne? Ako se garancija gubi to nije dobro..kod tehnomanije pa verujem i gigatrona garsncija ne bi vazila..ali valjda mistore ne zeza....
Ja cu uzeti sigurno jer mi trebaju sluske zbog pass-through zvuka, Band poklonim devojci, a s telefonom... pa ici ce na oglase ili nesto tako.
 
Ne znam...izgleda da su pomešali Poco F3 i X3...
Taj X3 pro je lošiji telefon od Mi 11 lite NE
Ne znam po cemu smo bilo sta pomesali. Cipset kod x3 pro je definitivno bolji, ako pogledas bilo koje usporedbe. Ako trazis samo 5G onda ok. Baterija je opet bolja, 5k i nesto na 4k i nesto, punjenje je isto. Lcd vs Amoled, tu su svi podeljeni, ali nrka bude da je amoled bolji. Ako pogledate Xiaomi 11 Lite 5G bez ovog NE, taj je telefon bolji nego ovaj sa NE, sto kazu mnoge recenzije i uporedjivanja kad se igraju igrice. Mi band 6 je trenutno 3k, za slusalice ne znam po kojoj ceni idu. Dakle ili su tu negde po ceni ili s poklonima 11 bude malo skuplja.
 
8000 su te Redmi buds 3 pro slušalice koje daju i band 6 je 4000 trenutno...
Jeste, gledao sam poređenje sa običnim 11lite 5g bez NE...
 
Taj TV sam ja kupio za 60k prošle godine, i to nije bio na akciji, inače je znao da padne i na 54. Doduše, ne taj sa F, nego onu staru verziju, nije bilo tad još te nove. Razlika je samo u verziji operativnog sistema, ovde je 3.0, na tom novom 4.0, i mislim da nova ima eon aplikaciju
 
Ima li nesto do OLED TV-a povoljno, gledam mediamarket nemacka,pa ono su bruka niske cene.
Sad gledam ovu ponudu u Tehnomaniji za Sony OLED-e A80J i A90J, čini mi se da nikada nisam video da su ih nudli jeftinije od ovoga, naročito najveći od 77" koji može da se uzme za cca 3k sad. Još da i dalje daju 5 godina garancije :)
 
Ovo je buranija od ponude, ceka se cyber monday 🙂
 
Poručih na mediamarktu one slušalice na adresu u Nemačkoj. Platio sam preko paypala. Međutim, kad uđem na nalog, i pogledam svoje kupovine, stoji prazno. Treba tako da bude neko vreme ili šta? Paypal mi je skinuo novac.
 
Da li ima nekih dobrih akcija za ps4 igre na disku?
Može se uzeti povoljno u Shoppster-u uz SBB kod ako imate, za kupovinu preko 2000 skida 1000, pa recimo GOW i Bloodborne zajedno izađu 1400.

Gledam takođe tamo Verbatim SSD Vi550 1TB S3, vredi li tih 9000? Ili ipak opet ići na proverenije Samsung varijante?
 
Popularna radnja na T a nije media :)

U drugoj temi sam napisao da sam kupio tcl Tv u drugoj dijagonali al' mi djavo ne da mira te odlucih da bacim pogled na sajt i 50" kosta 64k.. Bukvalno do juce kostao 57k.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno