Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Ako bih ulozio 100k evra u opremu za koje vreme bi mi se vratila investicija???

Kad nađeš kristalnu kuglu, javi. ;)

Kupis 50 s7—ica i uzivas. Trenutno 17500eur mesecno — troskovi struje. Moras racunati i na rast difa oko 5% mesecno.

Opusteno se izvuku pare mnogo ranije nego sto mislis. Plus imaj u vidu da se za asic uredjaje nove generacije lepe parw mogu izvuci. Vise bi izgubio ako bi u ovom momentu uzeo gpus i prodao ih za 10 meseci nego novi antminer. Govorim iz iskustva...

Mico baci taj kineski calculator i nabavi neki koji bolje racuna :)

Ma radi kalkulator kao zmaj, a jos je tu i feeling :). Jao bre samo da me poslusate, za godinu dana ne bi mogli da potrosite pare :). Morate pratiti inovacije i trendove :), grafike su proslost odavno .

Pa sta cekas, jesi uzeo jedno 5 minera???

Ne znam sto se neki "graficari" osecaju prozvani kad se spomenu asic uredjaji, a da pritom nisu radili sa istim. Covek je pitao za savet za investiciju, ovo je moje misljenje.

nemoj me shvatiti ozbiljno ali savetovati nekog ko hoce da ulozi brdasce novca u kripto svet je po mom misljenju veoma nezahvalno...

Tako se i Sajber udostojio da odgovori pa ga sad pojedinci prozivaju kad god stignu...

Zato mu treba pojasniti i ostale strane.

Da smo svi bas toliko sigurni, zaleteli bismo se sa svime sto imamo u kriptovalute...Ja samo znam da su oni koji su pozajmili pare da udju u ovo uglavnom upali u problem i minus koji ce mozda ispeglati a mozda nikad i nece. Tu pre svega mislim na LTC "investitore", ovde manje ili vise poznate. Mislim da LTC moze da raste ali isto tako mislim da ne moze bez rasta BTC-a nigde, dok BTC svakako moze i bez LTC-a i ostalih altova.

To da li.ltc moze bez btc-a da raste smo videli pre neki mesec, ko od sale 5x

Da smo svi bas toliko sigurni, zaleteli bismo se sa svime sto imamo u kriptovalute...Ja samo znam da su oni koji su pozajmili pare da udju u ovo uglavnom upali u problem i minus koji ce mozda ispeglati a mozda nikad i nece. Tu pre svega mislim na LTC "investitore", ovde manje ili vise poznate. Mislim da LTC moze da raste ali isto tako mislim da ne moze bez rasta BTC-a nigde, dok BTC svakako moze i bez LTC-a i ostalih altova.
Ja bas zato i pricam da bih za sve pare uleteo u novcice. Uostalom to i sam radim doduse nemam neki ozbiljan stek. I da imam opet bih uleteo za sve pare. BTC moze da krene oko polovljenja, eto sanse i ltc da opali. Jedan bez drugog nece nikuda otici ;)
Pocele su neke kockice da se slazu, cini mi se da nas ceka lep period.

Prave hajp. Nebitne su mi same te vesti ali hajp koji prave je vrhunska reklama bitcoinu. Svaki hajp je dobar za pump. Video sam da se vrti vest svuda iako nije najsvezija cini mi se.

Da li postoji wallet kome ne treba kompletan blockchain na hard disku i koji moze da importuje wallet.dat iz bitcoin core klijenta?

Electrum

Koliko sam gledao po netu, Electrum ne moze direktno da importuje wallet.dat iz core klijenta, nego postoji neka procedura sa eksportom kljuceva i ko zna sta jos. Ne znam da li mi je promaklo nesto, ili sam u pravu.

E pa momci da vas/nas obradujem, nema vise povlacenja novca preko Internacional Wire transvera, moj drugar probao pre par dana da posalje sa Bitstampa u Intesu i nije uspeo, ja sam danas dobio isto obavestenje samo sto sam ja slao u Komercijalnu Banku:

Deer :shock:,

We regret to inform you that your withdrawal request has been rejected.

Reason:
Your withdrawal request could not be processed due to the internal policy of the intermediary bank.

If you have any questions regarding Bitstamp exchange service please read our FAQ or use our support form (https://www.bitstamp.net/support/). Our support staff will be more than happy to assist you.

Best regards,
Bitstamp team

E pa momci da vas/nas obradujem, nema vise povlacenja novca preko Internacional Wire transvera, moj drugar probao pre par dana da posalje sa Bitstampa u Intesu i nije uspeo, ja sam danas dobio isto obavestenje samo sto sam ja slao u Komercijalnu Banku:

Deer :shock:,

We regret to inform you that your withdrawal request has been rejected.

Reason:
Your withdrawal request could not be processed due to the internal policy of the intermediary bank.

If you have any questions regarding Bitstamp exchange service please read our FAQ or use our support form (https://www.bitstamp.net/support/). Our support staff will be more than happy to assist you.

Best regards,
Bitstamp team

Probaj preko telenor banke.

Nije do domace banke vec do posrednicke...
Ja sam zadnji put podigao 1 BTC 13 decembra 2015 i tada je sve radelo normalno a u medjuvremenu se izgleda nesto promenilo...

Poslednja izmena:
Vrh Dno