Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

iskreno...trebace im dosta love jer ce im se nakaciti samo ovi menjaci btca u FIAT :)

Teško, jer lepo piše "...potom primalac bitkoina u matičnoj zemlji virtuelni novac menja za lokalnu valutu."

Koliko sam ja shvatio (a možda i grešim) oni su tu da novac sa računa (koji je otoren kod njih) pretvore u BTC i pošalju gde hoćeš a onaj koji dobije BTC "u matičnoj zemlji virtuelni novac menja za lokalnu valutu."

Poslednja izmena:
Da da, kada bolje razmislim tacno tako...oni samo konkurisu SWIFT-u tako da im treba samo kolicina BTCa za slanje :)

U stilu kako ubiti sto vise muva jednim udarcem....****ga ne mogu Ameri u Pariz da bacaju palete sa dolarima kao u Siriji,pa se snasli ljudi :D

Da ne dodje to i kod nas, hebes amere i francuze, nego da ne idemo u politiku

pa i dolarom,evrima,francima se kupuje droga,oruzje pa o tome niko ne raspravlja...sad je kao btc kriv za terosristicki napad

Experimentisali su za zlatom i BTC a pošto je zlato teško a oni slabi u ledji' :)d) odlučili se za BTC. Nego, meni ta vest više liči na reklamu hakerske grupe "ghost security" nego na vest o povezanosti BTC i terorizma.
No evidence was given, such as the bitcoin wallet address, as the hackers “cannot go into more detail at the moment on current investigations.”
Objavili bi oni sve (keve mi) al' ne smeju sada, posle će, samo tetki da odnesu lek...ma daj, koriste nesreću ljudi za ličnu promociju...:mad:

Ja to vidim pozitivno za btc, drzave ce morati urediti i prihvatiti btc i uvesti mere kontrole sto je dobro u praksi.

^^
Da ali isto tako mogu da donesu odluku o zabrani rada menjačnica, bankama da posluju s njima i završe sa criptovalutama...

Ne verujem, onda otvaraju vecu mogucnost ovakvim skupinama da manipulisu. Bolje urediti i kontrolisati kao Ameri nego pustiti da leti kako hoce.

ja bi voleo da gresim,ali po meni ltc je zesci shit coin na kojem jako malo rade i slabo ga promovisu...po meni je dash puno ozbiljniji coin

Na LTC-u ne rade apsolutno nista vec jako dugo. Ne znam sta je njima u glavi i kakvu taktiku imaju...
Dash je za 2 klase najbolji novcic, bez ikakvog preterivanja.

Pa i nema. Na zalost "uspesniji" su neki shitovi koje prevaranti guraju ali da su bolji nema govora o tome.

Ja i dalje čekam ~$375-400 za prodaju pa kupovina nazad ~$270.
Treba imati realan plan i držati se istog.

Ja kontam da mora biti jedan pad ispod 300, zato i ne kupujem btc jos uvek, sacekacu. Do Nove mi nije nikakva frka, cekam razvoj situacije.

Mada ko zna, mozda tog pada i ne bude, jer u ovom svetu je sve naopacke

Nebitno. Stvarno ne zurim s kupovinom. Znam kada mi je vreme za prodaju, pitanje je samo na koliko cu da udjem.

Nazad
Vrh Dno