Šta je novo?

Bitcoin [BTC] (SHA-256)

Samo uzivo, tu smo da pomognemo koliko mozemo ;)
Imali su ljudi ovde losa iskustva kada su na adrese prebacivali BTC ... ;)

Nije bitno...
Ma kakvo prebacivanje... kao da si prebacio 10 btc, tako se osecam.
Jesam ali samo citam.

A jesu u zadnje vrijeme nakrivo nasadjeni :) Samo gledaju kako da kontriraju. Najvisi Evropski sud izglasao da se ukine porez na BTC i da se prema njemu ponasa kao i prema ostalim sredstvima za placanje, a ovi bi zatvarali ljude u zatvor na 4 godine zbog koristenja bitcoina. Hoce da nam obore cijenu i tacka :)

Nego sta ko misli sta ce se izdesavati posle zavrsetka licitacije???

I ja mislim da ce cena dole iz razloga jer na licitaciji BTC nece da izadje sigurno na 400USD po komadu i eto prostora za cistu zaradu , neko ce odmah da krene da dumpuje...

Ko kaze da nece da izadje 400$? Moze da bude i dosta vise ali ovaj skok je bio poprilicno (ne)zgodno tempiran. Ako bude procene da je ova cena previsoka onda ce svi nuditi nize cifre. Mada ja licno mislim da je sad savrsena prilika se odjednom kupi veca kolicina novcica na gomili obzirom da je polovljenje sledece godine i da ce biti skoka sigurno. Ako bi sad hteo da kupis tu kolicinu novcica kostace te sigurno preko 400$ po komadu. Zakljucak izvuci sam ;)

I jakom lastisu :d
Nema sanse da je krenuo damp tih novcica, nisu ih oni jos ni dobili. A ni cena ne ide dole kako bi trebala ici. Jos je sve otvoreno ;)
Sutra cemo vec znati na cemu smo mada ja sutra nemam pristup kompu tako da mogu samo da gledam.

iskreno...trebace im dosta love jer ce im se nakaciti samo ovi menjaci btca u FIAT :)

Vrh Dno